Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר׳ה

נתקלתי בפוסט הישן הזה - 

יש ברשותי מאזדה 2, עם חיישני רוורס מותקנים מקומית בולטים,

רציתי לדעת האם אתם מכירים מקום כלשהו שמבצע החלפה של חיישני רוורס שקועים בסגנון של הפוסט שהוספתי לפי קוד צבע של הרכב?

אשמח לעזרה והמלצות (איזור השרון)

תודה

פורסם

דבר עם יוסי.

הקטע הוא שבשביל החיישנים הבולטים עשו כבר חור גדול יותר מזה שהשטוחים צריכים, לכן אתה צריך מישהו שייצר לך בגודל המדוייק את הטבעות פלסטיק האלה ומעטים המקומות שיעשו את זה.

פורסם

כן דיברתי איתו,

מחיר גבוה קצת לטעמי (אבל כנראה בגלל שזה חיישנים מקוריים של קוברה).

בכל מקרה אני אשאיר את זה ככה.

מכירים מקום שצובע חיישנים (מבלי להחליף אותם) בהתאמה לקוד צבע של הרכב?

פורסם

לך תקנה פחית ספריי לפי קוד צבע (סדר גודל של 100 ש"ח) ומסקינגטייפ ותצבע לבד בכיף.

• רעיון טוב! 2

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תלוי בגיל הרכב, אם הפגוש התבשל 10 שנים בשמש, זה לא יצא זהה אלא מעט יותר כהה, זכור לי שבמקומות כמו טופ-קולור בת"א הם יודעים לקחת את זה בחשבון.
הצבע בלי לכה, מקסימום תקנה ספריי לכה בכל חנות, לא בהכרח צריך לכה על חיישנים.להיפך - עדיף שכבה אחת של צבע וזהו.
באיזה צבע האוטו? אי אפשר להזמין חיישנים בצבע הזה מראש?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מצ״ב תמונה של החיישנים,

מכירים מקום שיודע לצבוע לפי קוד צבע של הרכב בצורה מקצועית? מעדיף לא להתעסק עם זה בעצמי

F292A5E8-80AF-4E02-B98B-AC9FA4CFEE3B.jpeg

פורסם

כל פחח סביר ומעלה.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה ברור לי שכל פחח סביר ומעלה יודע לבצע עבודה כזו.

אני לא מכיר מישהו כזה, לכן שאלתי...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי לכולם,

החלטתי בסוף לצבוע לבד.

שאלה מקצועית:

האם אני יכול לצבוע את שני הטבעות או שתהיה בעיה של אמינות הגלאי עצמים בעקבות הצביעה?

אני מדבר על הטבעת החיצונית והטבעת הפנימית בתמונה כאן:

F292A5E8-80AF-4E02-B98B-AC9FA4CFEE3B.jpeg

כמו כן, במידה ותהיינה בעיה בצביעה של הטבעת הפנימית - האם הבעיה מתקיימת גם אם צובעים רק את פני השטח שלה?

תודה!

פורסם

בשביל 2-3 מעלות בגוון אתה מוכן לכל התעסקות והאי וודאות הזו? זה לבן גם ככה. בחיי שאני בקושי רואה הבדל בתמונה.

אתה באמת בטוח שהצבע שתרכוש (שהוא לא מיצרן אני משער) יהיה כל כך תואם לגוף הרכב בגוון שלו, ממש 1 ל1, יותר מאשר מה שיש לך כרגע?

לשאלתך, חברה שלי קנתה רכב, ירוק מוחיטו, ממש לא צבע סטדנרטי. הפכתי את האינטנרט ומוסכים/חשמלאים/מולטימדיאים בניסיון למצוא את הצבע או לפחות משהו דומה. שום דבר, לא קיים יותר. נזכרתי שקניתי בזמנו חיישנים שחורים שלא השתמשתי בהם (הייתי צריך רק את המוח). יש לי צבעים אקרילים למודלים (Vallejo) ומברשת אוויר. רקחתי את הצבע לפי העין שהמדד שלי זה תמונה מהאינטרנט, חושב שפגעתי 90%. ריססתי 3 שכבות עדינות עד לכיסוי מלא, 3 שכבות עדינות של לכה אקרילית לאיטום, הותקנו בהצלחה על הרכב והכל עובד בובה, הצבע לא מפריע מאומה.

פורסם (נערך)

היי @YoJ:)

כן, אני פרפקציוניסט וזה מאוד מפריע לי. בעיניי הלבן קיר על גבי לבן פנינה נראה מאוד בעין גם בלילה גם ביום ואותי בכל אופן זה משגע.

קניתי ספריי צבע מטופ קולור לפי קוד צבע של הרכב, כך שאני חושב שזה יהיה 1 ל-1 :) (או לפחות מקווה).

האם כשצבעת את החיישנים עטפת כל אחד מהם וצבעת בנפרד? (כלומר דאגת שלא יכנס רסיסי צבע בין הרווחים של הטבעות?)

עריכה אחרונה על ידי M4E
  • תוכן חדש...