Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נייח שקט וקטן- עד 5k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנס, למעט זמן עליה , לאמא שבעיקר גולשת באינטרנט פה ושם מסמך אופיס: דיסק מיכני עובד סבבה. מניסיון . לימדתי אותם לא לסגור את המחשב ואז גם זמן עליה כבר לא קיים.

רוצה להגדיל ב ₪1.90 ? תתקין 16GB + שומר מסך עם תמונות של המשפחה. ככה היא תוכל לפתוח 130 טאבים בכרום + שולה מוקשים בלי גישות מיותרות לדיסק.

אני מתעלם מהמלצתך באלגנטיות.

ההמלצה הגרועה היחידה שנתתי פה היא להתקין על נוק macOSX לאדם שבחיים לא ניסה. אבל זה באמת רק אתגר מחשבתי.

הנוק יתאים כמחשב ביתי ל 80% מהגולשים פה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אני לאחרונה קניתי nuc i3 דור 8 הוספתי לו 16gb זיכרון ו Ssd של 480 gb כולל windows ויצא פחות מ 2000 ש"ח. עיקר השימושים שלי גלישה באינטרנט ומולטימדיה והכל עובד בצורה מהירה מאוד ללא שום בעיות. במידה אתה דואג לגבי העתיד ורוצה יותר ביצועים את אז יכול לשדרג ל i5 או אפילו ל7 ועדיין ישאר לך עודף לפנק את אמא בציוד הקיפי איכותי.

עוד המלצה שלי זה לא לקנות את ה win בחנויות בארץ אפשר לקנות קוד הפעלה מהאינטרנט מאתרים אמינים משמעותית יותר זול... לי יצא 23 דולר במקום 400+ בארץ

Sent from my RMX2063 using Tapatalk

פורסם
לפני 20 שעות, method כתב:

image.thumb.png.0248e43e311a5c9658d09276043c1fd8.png

image.thumb.png.65fb638f7045544949c5724951cb2b09.png

https://www.pc365.co.il/product-20734-Dell_OptiPlex_7070_SFF_OP_RD33_11580_ללא_מערכת_הפעלה

האם אני בכיוון?

אשמח לדעות והמלצות!

אני עם תחנה ממש דומה (7060) - קניתי לפני שנה וחצי בערך.

אם אתה רוצה לעשות "שגר ושכח" זה אחלה אופציה. המחשב לא נתקע, טס ואפשר להעמיס עליו.

מה שכן זה תחנת עבודה ולא מתאים לגיימינג וכו'. שים לב שהנתונים מתאימים לדרישות המינ' של הרצת אוטוקאד + שים לב שלא כולם מגיעים עם Wi Fi (אני מחובר עם כבל רשת)

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, save כתב:

הנס, למעט זמן עליה , לאמא שבעיקר גולשת באינטרנט פה ושם מסמך אופיס: דיסק מיכני עובד סבבה. מניסיון .

ההמלצה הזאת היא פשוט שטות גמורה, אני חייב להזהיר את כל מי שגולש פה. פשוט לא.

עריכה:

אגב, למרבה האירוניה, השילוב הכי גרוע שיצא לי לעבוד איתו (תוך כדי קללות נמרצות)

זה mac mini עם כונן מכאני, אחד המוצרים הגרועים שאפל הוציאו אי פעם :-)

למזלנו, הוצא מזמן מהמחזור.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 1 דקה, hans כתב:

ההמלצה הזאת היא פשוט שטות גמורה, אני חייב להזהיר את כל מי שגולש פה. פשוט לא.

יש את החיים לפני שעברת ל SSD, ויש את החיים אחרי. יש מצב ש @save עוד לא התנסה בSSD

פורסם

יש לי עדיין דיסקים מכניים ב NAS . בגלל הנפח האדיר שלהם. כל השאר אצלי SSD .אבל אני לא אמא שלי. צרכים שונים לגמרי.

• תוכן חדש...