Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בטסט

Drx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם!

הבעיה: לאחי (הביוליגי - האמיתי, לא אחד ממשפחת הפורום הגדולה :wink: ), יש בעיה בטסטים, הוא נלחץ בהם בצורה בלתי רגילה ולכן הוא עושה טעות שלא היה עושה בנסיעה עם בן אדם אחר (כנראה העיניין של הסמכות), ונכשל בטסטים.

הוא לומד נהיגה כ 3 חודשים, עשה כ- 40 שיעורים, נוהג בצורה יפה מאוד אצל המורה שלו וניגש כבר ל- 2 טסטים ונכשל בהם.

הבעיה של הבחור הצעיר היא שברגע שנכנס לו טסטר לרכב, הוא כולו מתחיל לרעוד ונכנס למצב של לחץ, דבר שגרם לו להיכשל ב 2 טסטים. :-(

השאלה שלי היא: אם יש משהו לעשות בעיניין, כלומר, אם יש אפשרות ללכת לדבר עם מישהו? (משרד הרישוי, הטסטר, וכ"ו) או שאין עם מי לדבר?

אנשים נתנו לו רעיונות כמו לקחת כדורים של הרגעה (הרגעה בסיגנון של "רגיעון" ולא בסיגנון של ואלים וכאלה, משהו שפשוט ירגיע אותו. לא משהו שיסמם אותו או יטשטש אותו.), יש למישהו נסיון עם הדבר? מומלץ, לא מומלץ? אולי משהו אחר?

אם יש למישהו עצות? רעיונות? טיפים? בבקשה שיפרסם אותם כי אני ממש רוצה לעזור לו, הבחור נראה לי ממש מבואס על שלא עבר טסט!

תודה מראש לכל העונים!

פורסם

לגבי הכדורי רגיעון זה מומלץ מאוד !

חברי נכשל בטסט הראשון אך ורק בגלל הסיבה של הלחץ והרעידות .

לאחר מכן בטסט השני הוא לקח כדור רגיעון אם אני לא טועה והיה מרוכז ורגוע ועבר .

פורסם

הרגיעון בהחלט עוזר

אין מה לעשות הלחץ הזה זה משהו שכל תלמיד יודע מהו בזמן טסט

אם הוא נכשל 2 טסטים הוא כבר הרבה פחות יתרגש ב3 ...

לקחתי אני רגיעון בטסט הראשון , לא חשבתי שזה עזר , בטסט ה 2 כבר הבנתי כמה זה עזר ...

בהצלחה לו

פורסם

לא מומלץ. כך הטסטר יחשוב שבודקים אותו ומההתחלה יבוא בגישה שלילית, מה שלא יעזור לבחור לעבור את הטסט בהצלחה.

הייתי ממליץ לו פשוט להשתחרר ולהכניס לעצמו טוב טוב לראש כי טסט לא שונה משיעור רגיל, העיקרון הוא אותו עיקרון - סע לאן שהיושב לצידך אומר לך...

בהצלחה:-)

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם

אני לא חושבת שמותר למורה להצטרף לטסט.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בטסט הראשון הייתי מאוד לחוץ.

בטסט השלישי הייתי רגוע וחשבתי לעצמי "אני שם עכשיו 300 שקל חבל להכשל ולחזור שוב בעוד שבועיים ולשלם עוד הרבה כסף למה שאני יכול לעבור היום, בסך הכל לנהוג רבע שעה כמו שנהגתי ב30 השעורים האחרונים!"

נכנסתי רגוע, חשבתי לעצמי כאילו אני נוהג לבד ולא תלוי באף אחד, המורה יושב לידי ולא הטסטר, ובסך הכל היה טסט מאוד קל ועברתי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

תמיד היה מותר לעשות את הטסט עם המורה או שזה דבר חדש?

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
השאלה שלי היא: אם יש משהו לעשות בעיניין, כלומר, אם יש אפשרות ללכת לדבר עם מישהו? (משרד הרישוי, הטסטר, וכ"ו) או שאין עם מי לדבר?

שייפנה לפסיכולוג.

אי תפקוד המצבי לחץ זו תופעה ידועה ונפוצה ויש לפסיכולוגים שיטות שונות ומשונות ללמד כיצד להתמודד איתה, מטכניקות הרגעות ועד שימוש בתרופות. שיילך לקבל עזרה נקודתית לבעיה מאיש מקצוע. זה יעזור בכלל בחיים ולא רק לצורך הטסט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הייתה ששאלה כזאת בתוכנית של ורדה רזיאל ג'קונט מי שמכיר. אז אחד התקשר בידיוק בקשר לבעייה כזאת והיא אמרה לו לקחת תרופת הרגעה, במידה וזאת באמת בעיה של התרגשות,מכיוון שתרופות הרגעה מרדימות,אך אם אתה לחוץ זה לא ירדים

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני אישית לא מאמין בכל הכדורים האלה

גם שאני חולה אני לא תמיד לוקח כדור

הייתי ממליץ לו לאכול שוקלד לפני הטסט לשבת ולהירגע קצת בבית

לבוא לטסט ולחשוב שלאן שהטסטר לא יגיד לו לנסוע הוא יעבור

גם עם הטסטר יגיד עכשיו לנסוע למצרים הוא יעבור

זאת אומרת שיבוא בגישה טובה

דבר שני שיחשוב על זה שהוא עובר ואת זה שזה סתם בן אדם יושב לידו ומנסה להלחיץ אותו וחבל על הכסף הזמן והמאמץ שהוא משקיע בזה.

בהצלחה

פורסם

האמת יותר קל לבוא בגישה של אתה הולך להכשל בטוח... ככה אתה לא מצפה מעצמך לכלום ואז אתה עובר כי אתה לא לחוץ. ככה לפחות אצלי זה עבד(טסט ראשון :) )

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

כשהוא נכנס לאוטו לפני הטסט שינסה לדמיין את החברים שלו שעברו טסט ראשון או שני צוחקים עליו ואת הארנק הריק שלו אחרי שהוא הוציא כמעט אלף שקל רק על טסטים... זה ייתן לו מוטיבציה.

:smile:

ובקשר לכדורי הרגעה לדעתי זה רעיון טוב (חבר שלי לקח רגיעון כלשהו לפני הטסט הראשון ועבר) אבל אני חושב שזה לא חוקי... למרות שאין הרבה סיכוי שיתפסו אותך, אבל זה כבר לשיקולך האישי.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...