Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הגיע הזמן להחליף את הרכב ואני באמת לא יודע מה כדאי.

קצת רקע..

לפני 4 שנים רכשתי האודי q5 sline 2012 יד 1 , 65 אלף קילומטר..

בואו נאמר שזו החוויה הכי גרועה שהייתה לי בחיים, אשתי והאודי כבר לא חברים.

לאחר הטראומה אשתי לא הייתה מוכנה לשמוע למרות שרציתי לקנות אותו רכב..

כיום יש לנו יונדאי טוסון "אופן סקיי" 2.0 

, 2016 חווית נהיגה שונה לחלוטין אבל האמת פעם אחת לא ראתה מוסך חוץ משגרת הטיפולים.

המשיכה שלי הטבעית היא : מרצדס, האודי וב.מ.וו.

היום התקציב הוא עד 200 א'.

מה דעתכם? 

ראיתי מרצדס 2016 (לא כזה ישן) דגם glc דיזל 220d 

והביקורות טובות..אך עדיין יש לאשתי פחד לחזור שוב לכאב ראש.

ביטוח ודלק לא מהווה בעיה כי יש החזר מלא.

הרכב נוסע ממוצע 10-12 קילומטר בשנה..

כל רצוני זה רכב איכות אמין..הסתכלתי גם על פורד אקספלורר, סקודה קודיאק אבל איכשהו שאני רואה  את ה2 הראשונות כל השאר נעלמות.

3 ילדים + כלב גדול אז,צריך מקום באוטו .

אשמח לעזרה 

תודה 

פורסם

זה לא אני שנעול..משהו בפנים אצלי מתוכנת לגרמניה ואין לי מושג למה.

לקסוס לא בדקתי כי תמיד האוטו נראה לי כמו תיבת נח על הכביש.

פורסם

אוקיי..איכות חשוב.

אציין שהייתי בסוכנות פיגו לדוגמא ולמרות שהכל חדש לא הרגשתי שאני מתחבר לרכב,  הרגיש לי פשוט מידי.

מרחב הרכב חשוב כמו שאמרתי 3 ילדים + כלב.

חווית נסיעה 

שמירת ערך

פורסם

לצערנו רכבי יוקרה ואמינות לא תמיד הולכים ביחד.

בנוסף בתקציב שלך ככל שהרכב עם סמל יותר יוקרתי כך שנת היצור יורדת וכך גם האמינות.

לכן אני חושב שכדי שתיבדוק כמו שכבר אמרו את ה לקסוס NX/RX (כנראה את ה RX) וכן הייתי מוסיף וולוו XC90 לרשימה.

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 27 דקות, motizkn כתב:

לצערנו רכבי יוקרה ואמינות לא תמיד הולכים ביחד.

בנוסף בתקציב שלך ככל שהרכב עם סמל יותר יוקרתי כך שנת היצור יורדת וכך גם האמינות.

לכן אני חושב שכדי שתיבדוק כמו שכבר אמרו את ה לקסוס NX/RX (כנראה את ה RX) וכן הייתי מוסיף וולוו XC90 לרשימה.

אז אתה אומר שעדיף לקסוס rx 2016 לעומת מרצדס 2016? 

פורסם

נהגתי במשך שבוע על GLC 2019 דיזל בגרמניה בטיול האחרון ולמען האמת חוץ מהסמל מקדימה לא ממש התלהבתי.

יכול להיות כי הרכב היה פחות מאובזר אבל מערכת המולטימדיה לא משהוא, היא לא הייתה חזקה, ואישית אני מעדיף לנהוג על ה 3008 GT הנוכחי שלי מאשר על המרצדס.

אבל הכל סוביקטיבי, RX כנראה תהיה הרבה יותר אמינה מהמרצס (וגם מה 3008) ולמען האמת אם התקציב שלי היה סביב ה 200 (שלי היה סביב ה 160) אז הייתי מחפש XC90.

לפי דעתי היא לא רואה ממטר את המרצדס וגם לא את ה RX.

טסלה 3 2022

פורסם

אני מבין את הרצון ליוקרה אך הייתי לוקח כיוון אחר אם הייתי בנעליך, קאדילאק xt5  ממודל 2017 בגרסאת הפרימיום יכול להיות תמורה מאוד גבוהה לשקל, לטעמי הרבה יותר מה-glc שמגיע ערום לעומת הקאדילק, בנוסף תקבל רכב חדש יותר(כנראה שישאר עודף מ200 אלף), ישנם גם רכבים ממחלקת הטרייד של היבואן, אשר מעניק שנה שלמה של אחריות יצרן ובכך מפחית מהחשש לתקלה גדולה ויקרה בשנה הראשונה.

לחילופין לדעתי גם rx 2016-2017 יהווה תמורה עדיפה לשקל, ביחס ל glc, הוא גם מרווח וגדול יותר, בנוסף לאיבזור הרבה יותר טוב 

אופציה טובה נוספת טובה אך כנראה מחוץ לתקציב אלא אם תחפש ממש טוב היא xc60 החדשה (החל מ- 2017), שלטעמי עדיפה בכל פרמטר על פני ה-glc המיושנת לעומתה

• תוכן חדש...