Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שאפשר לראות בתמונות,
לדעתי אין צורך להחליף.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, imprezadude כתב:

מה תאריך הייצור של הצמיג וכמה קמ עבר?

את התאריך מחר אצלם, להערכתי לא עברו יותר מ 40,000 ק"מ.

החלפתי היום את הצמיגים האחוריים שהיו כבר יבשים ובלויים, אך הבחור בפנצ'ריה טען בתוקף כי גם אלה יבשים מאד וחייבים החלפה 😒

עריכה אחרונה על ידי carsgo
פורסם

הצמיגים למען האמת משהו כמו בני שנה וחצי.

את האחוריים החלפתי ל DEBICA לאחר שקראתי עליהן המלצות - מקווה שעשיתי נכון.

רציתי מאד להרכיב גם מאחור את ה goodyear efficientgrip performance, אבל להבנתי גודייר כבר לא מייצרים את הצמיג הזה.

פורסם

אני לא יודע אם לא מייצרים אותו יותר, עד כמה שידוע לי אפשר עדיין להשיג אותו.

עם זאת, למי שלא הכיר, יצאה לאחרונה סדרה 2 של האפיגריפ פרפורמנס, והוא מסתמן כצמיג מעולה.

טרם ראיתי אותו היכן שהוא בארץ או אצל אתר היבואן, וחבל...

• רעיון טוב! 1
פורסם

הצמיגים האלה יכולים להמשיך לעוד 20-30 אלף קילומטרים/ שנה וחצי.

אין לי הסבר מדוע רצו להחליף לך אותם ( מלבד הרווח של המוכר ).

אחד הדגמים העמידים שקיימים.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צמיג עם 40 אלף הוא כבר בסוף חייב לטעמי ואני מדבר על בטיחות ונראה יבש, שימו לב בין החריצים, רואים פסי יובש... אני הייתי מחליף.

ולפי ראות עיני, אלה צמיגים בני 3.5 - 4 שנים לפחות.

פורסם
לפני 15 שעות, bigmik כתב:

צמיג עם 40 אלף הוא כבר בסוף חייב

מבחינת התיישנות, אני מכיר שצמיגים מחזיקים 70-80 אלף. מבחינת שחיקה הם גם יכולים להחזיק יותר.

נראה לי בסדר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...