Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתוקים באנדרואיד אוטו - Android auto

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
לפני 14 שעות, shachar187 כתב:

@GTאי

האם יצא לך לרכוש כבל חדש והבעיה הסתדרה?

זה קורה גם אצלי ואני רוצה לוודא לפני שאני מזמין ANKER.

סורי שלא עדכנתי. ברח לי מהראש בתקופת הקורונה.

ה ANKER שהוזמן לא הגיע הרבה זמן עד שביטלתי את המשלוח.

כן הגיעו כבלים קצרים שהומלצו כאן - הם עושים עבודה מעולה ומאז לא היה לי ניתוק אפילו אחד.

הגיעו שלוש. אם אתה רוצה אחד שלח לי בפרטי

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קניתי את הגלקסי אולטרא S21 ויש לי התנתקויות מ android auto  2-4 דקות קניתי כבל חדש מקורי של SAMSUNG מחברת "סאני" (היבואן הרשמי בארץ) כלום לא עוזר. אגב האולטרא S20 של אישתי עובד עם אותו כבל בלי ניתוקים.

פניתי לתמיכה  של סמסונג, הם איפסו לי את זכרון המטמון ואת הרשתות, כלום לא עוזר, האם לחכות לעדכוני באגים, או יש למישהו רעיון אחר, תודה

עמוס

פורסם

אני עם גולף 2018 ועם אנדרואיד אוטו החדש על גלקסי s20 ואני חייב להגיד שזה רחוק משלמות(עם כבל מקורי של s10).

1. אם התנתק הכבל בטעות(לא מתנתק לבד מעצמו) סיכוי סביר שלא אצליח לחבר את המכשיר חזרה עד שלא אכבה את הרכב אחכה כמה דקות עד שהמערכת תתאפס ואתניע מחדש.

2. באג של וויז שנראה מעוות לגמרי על המסך(מרצד לגמרי על המסך) - ניתוק מחדש וחיבור פותר(אם נפלתי חזק חטפתי את הבעיה הראשונה).

3. הבעיה הכי גדולה אבל היא ההוראות של וויז/אוקיי גוגל שפשוט מאבדות סינק למציאות - מה שגורם לי למצב שהאודיו שלהם בדיילי של 3-4 דקות מהמצב האמיתי, האודיו במצב הזה גם מקרטע נתקע ומייצר מצב שהאודיו ״מונמך״ ע״מ להעביר הוראות קוליות למרות שנשאר שקט מטריד בפועל - השיטה היחידה לפתור את הבעיה של ההשתקה היא להפעיל את אוקיי גוגל מהכפתור ולהפסיק אותה מיד, הצפצוף של ההפעלה והביטול שלה יגיעו 3-4 דקות כאמור וישיתקו מחדש את הסאונד.

הבעיות אלה מנוריות ביחס ליכולות של המוצר אבל שהן קורות אחת ל(במיוחד אחרי העדכון האחרון) הן יכולות לשגע.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הכבל המקורי של סמסונג לא איכותי מספיק עבור חלק מהמערכות. רצוי לקנות כבל של חברת Anker. יש המלצות נוספות של Google לכבלים מומלצים. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני עדין עם ה +S9  ולשמחתי בחודשים האחרונים העסק יציב.

אחרי החלפות של הרבה כבלים, כולל כאלו שהומלצו כאן בפורום, שימוש של שעות ביום עם 2 רכבים שונים, המסקנה שלי היא שאין בעיה אחת או פתרון אחד.

בלי כבל טוב באמת שאין טעם לנסות, אבל שימוש בכל טוב לא אומר שהעסק ינגן, הוא תלוי בעדכונים של AA, של מערכת ההפעלה שלך ושל התנגשויות עם אפליקציות אחרות.

לך על כבל טוב (אני משתמש ב UGREEN, קונה את היקרים שם, אבל גם מה שרשמו מעלי אחלה).

אם לא הולך תעשה  עדכון ידני לAA ותמשיך משם.

2 דברים שכן שמתי לב אליהם:

1. אם אחרי כמה פעמים המכשיר מתחבר ומתנתק (כאילו משתגע) - כיבוי מלא פותר את זה.

2. עדכוני תוכנה של יצרני המכשירים לעיתים מייצרים בעיות (התחילו ניתוקים יום אחרי העדכון)

פורסם (נערך)

יכול להיות שהכבל הוא מקור הצרות.

אבל הליסינג על הגולף נגמר במאי ואני כנראה עובר לרכב עם חיבור usb-c אז אין טעם להשקיע בכבל usb-a טוב עכשיו - חייתי ככה שנה+ אחייה עוד חודשיים ככה, אם ברכב החדש ימשיכו הבעיות אעבור לכבל יקר יותר ומתאים =].

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

היו לי בעיות כשקיבלתי את הרכב והשתמשתי בכבל של Blitzwolf.

מאז שעברתי לכבל של אנקר, יש שקט כמעט לגמרי.

אני משתמש באנדרואיד אוטו כמעט כל יום, לפחות פעמיים (מהדירה לעבודה ומהעבודה לדירה, אבל לפעמים יש עוד נסיעות) ונדיר מאוד שיש בעיות.

שבוע שעבר המערכת עלתה עם גרפיקה לא תקינה, בערך שנה אחרי שקיבלתי את הכבל של אנקר ומאז לא חזר על עצמו.

גם ברכב של אחותי, כבלים של יצרנים אחרים עשו בעיות, מאז שקניתי לה כבל של אנקר יש לה שקט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קניתי לפני שנתיים זוג כבלים של ANKER TYPE C  מבאג ב 70 ש"ח לכבל ועד היום עושים עבודה מעולה עם אנדרואיד אוטו. 

עוד דבר חשוב, לקנות כבל כמה שיותר קצר. לא יותר ממטר ורצוי אפילו כבל קצר של 30 ס"מ. 

עוד טיפ מניסיון - לנקות עם מבקשת קטנה ורכה (כמו של מכונות גילוח) את השקע טעינה של הטלפון אחת לתקופה, כמות המוך שנכנסת לשם כאשר הטלפון מאוחסן בכיס המכנס מפתיעה.  

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

כולם יהיו בסדר לדעתי, אולי חוץ מזה שהוא 1.8 מטר (10 פיט), כל השאר הם 3 פיט (0.9 מטר).

אישית אצלי זה כבל של פיט אחד (30 ס"מ) אבל כנראה גם מטר יעבוד.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

צודק

אבל להגנתי זו לא טעות שלי:

image.png.59d79f27379fd0e881a35b44edd5305b.png

אני פשוט לא הפעלתי חשיבה והעתקתי מהם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020