Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתוקים באנדרואיד אוטו - Android auto

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

גם אצלי מתנתק כל הזמן.

פשוט הפסקתי להשתמש בזה ואני מפעיל spotify באמצעות בלוטות וללא אנדרואיד אוטו.

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
פורסם

השבוע קרס לי פעם אחת (אני משתמש באנדרואיד אוטו לפחות פעמיים ביום, לעיתים גם יותר מזה).

קורה לעיתים נדירות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כתבתי באשכול אחר ש עם הסמסונג גלקסי 10+ מה שהיה קורה לי זה שאני מדליק את הgps בנייד, מחבר את הכבל (מקורי של סמסונג) ואז מניע את הרכב, וזה עולה ישר בוויז אבל המסך נשאר שחור, הייתי צריך ללחוץ כל הכפתור הגדול עגול לבן כדי לחזור למסך הראשי ולהיכנס לוויז מחדש, כבל כבר כמה ימים טובים שזה לא קורה אפילו, וגם לא מתנתק ולא כלום.

הגרסה שלי היא 6.3.611324
נייד: סמסונג גלקסי 10+
רכב: ספארק 2019.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

• תוכן חדש...