Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה קורה חברים? קניתי לפני כשבועיים רכב יד ראשונה 60 אלף ק"מ מבחור מבוגר, הרכב עבר בדיקה בקומפיוטסט ויצא כי יש מעט נזילה בנוזל קירור ורצועת מנוע מרעישה.

מנוע 1.6T 180HP

הלכתי יום שישי עשיתי טיפול 10,000 החלפתי שמן מנוע, פילטר, פלאגים חדשים, ורצועה חדשה.

מאז האוטו עושה לי רק בעיות, מסתבר שיצאתי מהמוסך הוא שכח לנעול עם אזיקון את אחד הצינורות ונדלקה לי נורה, טיפלתי בזה במקום אך בערב, קרה לי משהו יותר מלחיץ

לאחר שלחצתי טיפה גז הנורה של ESP ותמונה של רכב מחליק נדלקה לי, רשום על המחשב לגשת למוסך וגם נורת מנוע צהובה נדלקה ומההבהבת

עכשיו המנוע רועד בצורה לא נורמאלית והוא לא מתנהג כרגיל, אני מפחד שיש נזק בלתי הפיך

כמובן שאני הולך למוסך על הבוקר אבל אשמח לתגובות של אנשים שמבינים מה בדיוק הבעיה... שוקל לתבוע אותם באתי עם רכב תקין לגמרי

עריכה אחרונה על ידי Orel Ben-Hamo
פורסם

נתקלתי בכמה מקומות שנכתב שנורת אור בלם שרופה עלולה לגרום לתופעות כאלו, באופל.

כמובן שאיני בטוח כלל שזה נכון ומדויק ולמה זה משפיע כך, אבל בכל מקרה בדוק אם

אורות הבלם נדלקים כשורה.

בברכה - רפי לין

פורסם

המנורה מהבהבת יש לך כיוון -החטאות בעירה המחשב לא יודע למה אבל הוא כן מסוגל להגיד באיזה צלינדר .

לגבי ה ESP היא דולקת גם עכב תקשורת לקוייה בין 2 המודולים בעקבות התקלה הראשונית.

חיים יוד

פורסם
המנורה מהבהבת יש לך כיוון -החטאות בעירה המחשב לא יודע למה אבל הוא כן מסוגל להגיד באיזה צלינדר .

לגבי ה ESP היא דולקת גם עכב תקשורת לקוייה בין 2 המודולים בעקבות התקלה הראשונית.

חיים יוד

אכן התקלה הייתה בבעירה.. הפלאגים שהוחלפו לא התאימו לסלילי הצתה, הוחלף סלילי הצתה לחדשים והבעיה טופלה.

אני יעדכן בימים הקרובים שהכל תקין, תודה רבה על העזרה

פורסם

נשמע תמוה. אם האוטו נסע בסדר לפני כן כנראה שהסלילים התאימו. אם כך הבעיה בפלאגים או בעבודה. לא מבין מדוע היה צריך להחליף את הסלילים ולא את הפלאגים שהינם זולים יותר. אתה בטוח שהמכונאי שלך מקצועי ורוכש חלפים מתאימים?

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא יודע אם קשור אבל לי יש אופל אסטרה טורבו 2017, קניתי רכב עם ק"מ נמוך והיסטוריה של ליסינג, לאחר הקניה גיליתי בעיון בהיסטוריית הטיפולים שאלדן "פספסו" טיפול 30000, ב44000 הרכב נכנס למוסך בגלל בעיות סחיבה ורעידות- הנקודה הראשונה שהמוסך המרכזי העלה היא שלכרב היו פלגים לא מקוריים, כנראה שאלדן עשו טיפול ל30000 במוסך חרטא למרות שהרכב היה תחת אחריות, והמסקנה של הבדיקה היתה שהיה צריך להחליף לאוטו 4 בוכנות כולל רינגים, טלטליפ וכו ובקיצור האוטו עבר אובראול מנוע, אני קניתי את האוטו מסתבר עם מנוע שעשה 1000 ק"מ בלבד. בכל מקרה נושא הפלגים נשמע מוכר לפי מה שאומרים במוסך של אופל.

• תוכן חדש...