Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 208 VS אופל קורסה VS רנו קליאו.

מה שחשוב:

1. אמינות (וכן אני מכיר את הבעיה של הרצועה בפיג'ו)

2. בטיחות

3. עלויות אחזקה זולות.

תקציב - 40-42K

נסועה שנתית - 13-15K ק"מ. חצי-חצי עירוני ובין עירוני.

אם יש עוד המלצות מעבר לרכבים שרשמתי אשמח לשמוע.

ועל הדרך, האם יש מקום מומלץ לרכוש אותה שלא מבן אדם פרטי?

איזה סוכנות / חברת טרייד אין מומלצת?

תודה!

כפיר הג'ינג'י

פורסם

מבחינת אמינות לפיגו יש את הרצועה לרנו מח גיר באזור 60 אלף.

לפיגו תיבה חלקה יותר מאשר הרובוטית בקליאו מנגד מנסיעה בסיטרואן c3 בעלת מכלולים דומים לפיגו, במהירות בין עירונית באצה קלה יש רטט מהמנוע עקב סלד נמוך- מורגש בתא הנוסעים.

הפיגו נוחה הקליאו, פיגו כדי לחפש ברמת איבזור אקטיב.

שניהם בטוחות ועל ההבדלים ביניהם תוכל לקרוא באתר euroncap.

מבחינת עלויות טיפולים די דומה, טיפול קטן ברנו ביבואן עולה כ 700 שקל וגדול 2700.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את אופל תוריד ראשון אמינה היא לא הצג החזק של הרכב. בין הרנו לפיגו, הייתי לוקח את הפיג'ו מחליף רצועה ב 2000 שקל וסוגר את הפינה עם התפוררות הרצועה ונהנה מרכב טוב.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

פורסם
וחוץ מהרצועה? אמין?

יש עוד רכב שאתם רוצים להמליץ? וסוכנות מומלצת לקניה?

כן! מאזדה 2!

סופר אמינה אחלה גיר וכיף לנהוג

פורסם

מבחינת אמינות ונוחות אני חושב שעדיף לך את ה208 הוא גם מאוד נוח ,מבחינת העלויות והטיפולים אני חשוב שאין הרבה הבדל, לגבי מאיפה לרכוש זה מאוד תלוי מה אתה מוצא, אני יודע שבטרייד מוביל יש רכבים מעולים עם ק"מ נמוך מאוד שזה מעולה, ולפעמים אפשר גם למצוא מציאות מאנשים פרטיים ביד2

• תוכן חדש...