Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני מחפש רכב חדש לאמא שלי לאחר ששלה שבק חיים.

היא מעוניינת ברכב 0 ק"מ חדש, היא כנראה תשאר איתו לפחות איזה עשור, אז נשמע די הגיוני תכלס.

היא צריכה משהו על הספקטרום של "סופר מיני" - "משפחתית קטנה".

הנסיעות הן לא ארוכות, אבל חשוב הנוחות נסיעה, בגאז' סביר וגדול ככל האפשר ורכב אמין כמה שיותר.

ההתעסקות במוסכים ברכב האחרון גמר אותה ואותנו חח.

ההתלבטות היא בין מאזדה 2, סוזוקי בלאנו (הפייבוריט כרגע) ויונדאי I20 .

אשמח לדעתכם והמלצות/דיס המלצות בין הרכבים. או לכל רכב אחר בטווח המחירים הזה, אבל לדעתי היא בעניין של רכב חדש .

נ.ב

אני קניתי פיג'ו 208 ב0 ק"מ לפני 3 שנים, סה"כ מרוצה מאוד, אבל מעדיף לא לסבך אותה עם רכב צרפתי .

עריכה אחרונה על ידי haims84
פורסם

למה שרשמת מאזדה 2 מתאימה בצורה הכי טובה.

אבל תיקח אותה לסלון, שתשב ברכב ותיסע עליו נסיעת מבחן ( לא חייבים לספר על ליסינג 0 קילומטרים ).

אני לא מבין מדוע סוזוקי בלנו פייבוריטית. רכב פחות איכותי ( גם בהשוואה ליונדאי i20 ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
למה שרשמת מאזדה 2 מתאימה בצורה הכי טובה.

אבל תיקח אותה לסלון, שתשב ברכב ותיסע עליו נסיעת מבחן ( לא חייבים לספר על ליסינג 0 קילומטרים ).

אני לא מבין מדוע סוזוקי בלנו פייבוריטית. רכב פחות איכותי ( גם בהשוואה ליונדאי i20 ).

כן ? דווקא שמעתי ביקורות טובות על הבלנו מחברים ... אבל אני מוכרח לומר שאני פחות יודע מה קורה בשוק הזה בשנים האחרונות...

פורסם
מצטרף להמלצה על מאזדה 2.

הייתי בודק גם טויוטה יאריס הייבריד שתהיה חסכונית יותר.

תודה, אבל נדמה שהיאריס מתחילה מ105 אלף, קצת חורג מהתקציב ...

פורסם

המאזדה אינה חסכונית בדלק , אם אילו האלטרנטיבות הייתי הולך על ה I20, הבלנו רכב נחות אשר אינו מצויד בשום מערכת בטיחות מודרנית, עדיף לוותר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

למישהי שמתכוונת להחזיק רכב עשור, לא נוסעת הרבה והתעסקות עם המוסכים גומר אותה , הייתי מציע לקנות רכב עם מנוע אטמוספרי וגיר אוטומטי רגיל ( ולא מנוע טורבו+גיר רובוטי ), גם על חשבון צריכת דלק קצת יותר גבוהה.

אגב, לבלנו לאחרונה נוספה בלימת חירום אוטונומית ( לא שזה הופך את בלנו לרכב עדיף ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

החסרון המרכזי של הI20 להבנתי זה באי נוחות שלה על הכביש ורכב חלש משמעותית מהמאזדה (לא שאמא תכנס לתחרויות פורמולה 1, אבל היא נוהגת במהירות סבירה +)

פורסם
תודה, אבל נדמה שהיאריס מתחילה מ105 אלף, קצת חורג מהתקציב ...

יאריס ב-0 ק"מ עולה קצת יותר מ-90K.

מעבר לכך בייבוא מקביל היא נמכרת במחירים נמוכים יותר ממחיר המחירון של היבואן הרשמי.

פורסם

תבדוק גם הונדה ג'אז מליסינג 0 ק"מ רמת גימור טרנד ראיתי פעם שמכרו אותן ב 90 אלף ואולי עכשיו בגלל ההחלפה של הג'אז יהיו מבצעים אצל מאיר (שמעתי שכעת יש מבצעים של חבר עם הנחות יפות).

פורסם

מצרף לך את המבחן שביצעתי לi20:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3257/מבחנים/יונדאי-i20-במבחן---טוויסט-בעלילה

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...