Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיר עובד חלק ב:

1. בשילוב לD מN או P ישירות לD

2. בD העלאת הילוכים

3. בD הורדת הילוכים בצורה אוטומטית בנסיעה מנהלתית רגועה.

דופק חזק:

1. כאשר משלבים לR, יש דפיקה חזקה מאוד

2. בלחיצה חזקה על הגיר או קיקדאון, גיר דופק חזק

איך אפשר לדעת אם מדובר רק בתושבות או גיר גמור.

פורסם

התושבות מקוריות? לפעמים בדיקה ויזואלית לא מאפשרת לתת הערכה מדוייקת וכדאי לפרק.

אם התושבות מקוריות, הייתי מרענן את כולם, במיוחד אם מתכוונים להמשיך עוד עם הרכב.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

תלוי כמה תושבות פגומות יש ובאיזה מחליפים אותן... הכי טוב שתתחיל מבדיקה בסיסית אם זה בכלל מהתושבות (להערכתי כן) ומשם תתקדם - אם המחירים יהיו מוגזמים תנסה לבדוק אופציה של יבוא חלק מקורי מחו"ל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה,

עוד שאלה, הרכב מרגיש נורא כבד וחלש למנוע 1.6, לוקח לא הרבה זמן להגיע ל80 קמ"ש ואחרי זה עולה לאט לא בקצב טוב יותר ל100, יכול להיות שזה בגלל הגיר? או שבאמת המנוע כבר מתחיל להראות סימני עייפות? למרות שאין עשן או משהו חריג מהאגזוז, וגם אין רעש מהמנוע למעט רעש שסתומים אופייני.

אני שואל כי מדובר ברכב שבדקתי היום, ולא יודע אם שווה לסגור עסקה עד מחר, זה רכב זול שישמש אותי לתקופה קצרה עד קבלת הרכב מהעבודה, אך פוחד שיתקע לי מהר מדי.

פורסם

כנראה תושבת משקפיים תחתונה קרועה. 250 שקל כולל עבודה, עדיף לפחות טיוואנית. סינית לא החזיקה מעמד הרבה. הוחלף עכשיו במגאן היו אותם סימפטומים שהזכרת. מאז ההחלפה הכל חזר לקדמותו.

כדאי לבדוק גם תושבות מנוע וגיר.

פורסם

תודה,

האוטו הזה מרגיש כבד באופן טבעי?

הכוונה לא הרגשתי שמדובר ברכב חזק למרות שיש לו מנוע 1.6 אוטומט, מרגיש ממש כבד ובקושי עולה למשל ל70-80 קמ"ש, אני לא מצליח לתאר איך זה אפילו בעליות, ובלחיצה חזקה מוציא יותר רעש מאשר תזוזה, יצא לי לבדוק קליאו נוספת אך ידנית עם מנוע ה75 כ"ס והרגישה לי פשוט חזקה יותר, אך שם זה מנוע 1.1 ידני וכאן 1.6 אוטומט, לא יודע אם כך המנוע הזה, או שברכב הזה הוא כבר עייף?

פורסם

מתי נעשה טיפול אחרון? מתי הוחלף פילטר אוויר? פלאגים ? שווה לבדוק

לגבי ההרגשה שלך - כל עוד זה 'הרגשה' לא ניתן לדעת.

צריך לבדוק בפועל, לדוגמא על ידי השוואת נתוני ההאצה לנתונים על הנייר...

Miata ND2

פורסם

בנסיעה הקצרה שעשיתי ברכב כשחשבתי עליו בתור אופציה קיבלתי את אותה תחושה.

הרגיש לי שהרכב עגלה ברמות,לא סוחב בכלל, כאילו בזמן האצה במהירות נמוכה מישהו החליט להכניס להילוך רביעי.

פורסם

החלפתי סה"כ 3 תושבות שהיו די עייפות, ועדיין דופק, מורגש פחות, אך עדיין דופק, והרכב 2009 ולא 2008 כמו בכותרת.

כמובן המוסכניק מהר לבסר שהגיר די גמור, אפשר לנסוע איתו אך די גמור ואי אפשר אפילו לשפץ, כמה עולה גיר כזה מפירוק? אין לי מושג מאיפה להתחיל לבדוק.

• תוכן חדש...