Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אצלי היה את זה מאז מעולם.

אני זוכר שכשהייתי יוצא מהבית ב 5 בבוקר זה היה משגע אותי.

כשהתחלתי לצאת ב 10-11 פתאום מעולם לא ראיתי את זה וגם לא לכלוך שזה השאיר - כי זה לא משאיר. זה פשוט נעלם.

פורסם

אפשר לעבור לגור באילת. המצב ישתפר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תכלס אין כל כך מה לעשות עם זה, עכשיו בדקתי ואני לא רואה סימנים שנשארו...פשוט שרואים את זה יום אחרי שטיפה זה מלחיץ קצת.

פורסם

גם אצלי זה קורה, כל בוקר אני רואה את הרכב שלי רטוב במיוחד בגג. אבל כמו שנאמר, לאחר כמה שעות זה מתייבש ולא משאיר סימנים.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אז אצלי יותר גרוע.

הסטטיסטיקה היא כזו: אם אני לא מכסה את הרכב מאיזושהי סיבה, אני יכול להיות בטוח שכשאחזור יקרה לו משהו.

שלשום-החליטו לנקות את המדרכה בלחץ מים, בדיוק איפה שהחנתי, כל הפנס התמלא אדים, כל הרכב הנקי התמלא בנקודות של בוץ רטוב.

אתמול-ציפור כלשהי החליטה לפנק את הרכב ב35 מעלות חום בלשלשת מדהימה מלאה בבוץ וחומצה, מה שהוריד כמובן את הצבע הכהה מעט.20190829_191643.jpg

פורסם

המזל שלי שאני גר בשכונה ממש שקטה, נדיר מאוד שעובר רכב שמנקה את הכביש.

חרא של ציפורים אני מנקה ישר, אבל בבוקר לראות את הרכב רטוב ככה זה פשוט מלחיץ כאילו היה שבר ענן על הרכב חחח

פורסם

לא הבנתי את המטרה של הפוסט. זה לא טל? לפני שפתחתי את התמונות הייתי בטוח שאתה הולך להראות לנו שהרכב מלא חול/אבק או משהו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

EliC25 הזכרת לי מקרה שקרה לי לפני כמה שנים (לפני שהייתה לי חניה פרטית בעבודה) שעוד הייתי חונה על הכביש הראשי.

יום אחד החליטו שעושים איזושהי עבודה שכרוכה במשאית עם משאבה שמשפריצה בוץ לכל הכיוונים.

עם המזל הרע שלי בסוף היום כשיצאתי החוצה, כל האוטו אבל ממש כולו היה מכוסה בבוץ עבה ומיובש, המראות השמשות הכל!! כמעט קיבלתי שבץ :shock:

אחד העובדים "הגדיל ראש" וניקה לי את הרכב עם מטאטא גס שהשאיר לי שריטות בכל הרכב!! הוא טען שהוא עושה את זה תמיד ויהיה בסדר.. ממש לא היה בסדר..

נאלצתי לעשות פוליש ווקס לאחר הטמטום הזה, ולשטוף את הרכב מספר פעמים עד שהבוץ יצא מכל החורים שלא אמור להיות בהם.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אבל מה הקשר? אלא אם כן אני מפספס משהו, מה שמראה פה פותח השרשור זה טל. לא מישהו שעבר שם ושטף לו את הרכב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

בתכלס כל השרשור הזה די מיותר :roll:. לא חושב ששיתוף מקרה לא קשור ישנה לכאן ולכאן.

מה שהתחיל כשרשור תלונה על טל, הופך לאט לאט לשרשור אכילת ח@א מנזקי טבע/אדם.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
פורסם

איזה אנשים כבדים יש פה, אני יודע שזה טל. סתם רציתי לשתף את התמונות, קרו גם מקרים שאנשים שטפו את הרכב וכמה שעות אחרי זה הרכב היה נראה כאילו חזר מטיול שטח

• תוכן חדש...