Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נוסע השבוע לרודוס והמוניטין היווני בנוגע להשכרת רכבים הגיע גם אליי.

האם מישהו יכול להמליץ על חברה אמינה וטובה להשכרת רכב ברודוס (לא אכפת לי לשלם קצת יותר).

הרכב יכול להיות ידני,אוטומט,רחפת או כל דבר אחר זה ממש לא חשוב בעיני.

מה כן חשוב?

אנחנו 4 מבוגרים + כיסא תינוק, כולם צריכים להיכנס.

רצוי שגם המזוודות יכנסו אבל זה ממש לא חובה (מקסימום חלקנו יקחו את ההסעה שגם ככה מגיעה לנו משדה התעופה אל המלון ובחזרה עם המזוודות).

הדבר היחיד החשוב, שישבו מאחורה בצורה סבירה, כיסא תינוק + שתי בוגרות (יכולות להצטופף קצת לא קרה כלום).

בינתיים העסקה הכי טובה שראיתי הייתה של טויוטה קורולה (אמורה להתאים לא?) מחברה בשם Avance בעלות של 400 יורו

יש עסקה נוספת, יקרה בהרבה מחברת SIXT של סקודה אוקטביה (גם אמורה להתאים?)

כל הרכבים הגדולים 7 מקומות וכו היו יקרים הרבה יותר...

אשמח לחכמת הפורום בעניין, הכי חשוב זה מקום ברכב ושלא יעשו בעיות בהשכרה.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

ביוון הייתי מעדיף חברה גדולה כי יש שם הרבה רכבים ישנים.

שכרתי בכריתים רכב מחברה מקומית קיבלתי אוריס בערך 2008 עם הגיר הרובוטי ששבק באמצע הדרך לחברה לא היה רכב אוטומט אחר לתת לי אז שלחו לי נהג שליווה אותי במשך כל יום ההשכרה.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם (נערך)

הייתי ברודוס השנה ביוני, שכרתי רכב בשדה התעופה מחברת HERTZ, סיאט איביזה 1.2 (בלי טורבו) ידנית.

היה אחלה רכב, ואחלה שירות, היה לי בעיה במזגן ורצו להחליף לי את הרכב לאחר, בסוף החלופות נתפסו על ידי כפחות אטרקטיביות (ניסאן מיקרה), וכאחד שמבין ויודע שבאופן פשוט היה חסר גז במזגן ברכב, העדפתי וביקשתי שישלחו אותי למוסך שלהם ושיוסיפו גז למזגן.

20 דק' והבעיה נפתרה.

אני בן 22 והמחירים עבורי היו שונים ממה שיהיו עבור אנשים בני 25 פלוס.

שילמתי 50 יורו ליום, וזה עוד נחשב ליקר (עם כל הביטוחים והביטולים).

בסכום כזה ולאנשים מבוגרים יותר, תוכל בכיף לשכור רכב גדול יותר.

קח בחשבון ש- 80% מהרכבים הם ידניים.

לאחר שהייתי שם יכול להגיד לך בכנות, עדיף לשכור רכב.

ועדיף לעשות את זה משם, ולא להזמין מהארץ.

עריכה אחרונה על ידי ProMeR

עומר :-)

פורסם

ראיתי המלצות על חברת Speedway, שלחתי להם מייל בינתיים לא ענו.

כרגע האופציה המועדפת עליי היא לקחת את הסקודה אוקטביה מ- Sixt.

אין בהרץ את הרכבים שאני צריך ומה שיש הרבה יותר יקר.

יש שם הרבה מאוד חברות קטנות ולא מוכרות ואין לי עניין להתעסק איתם (אני עם תינוקת). בעבר בכרתים עשיתי את זה ושרדנו כדי לספר, אבל עכשיו הסטטוס אחר.

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

בביקור שלי שם לפני כ 8 שנים, השתמשתי בהסעה למלון. במלון עצמו בלובי יש נציגות של חברת ההשכרה (במלון ששהיתי בו במקרה של SIXT). הרכבים הם רכבים ישנים בכל מקרה. חותמים על טפסים ומקבלים מפתח. הרכב חונה בחזית של המלון ומותר לו לחנות שם (כי זה חניה של החברת השכרה...). ברכב אין רישיונות אלא רק העתק של החוזה השכרה. הם לא ממש בודקים את הרכב כשאתה מחזיר. אני לא זוכר מחירים אבל באותה תקופה היה זול יותר מאשר לקחת את הרכב בשדה תעופה או מאשר להזמין מהארץ.

אסף

פורסם (נערך)

אני עם אסף - שכרתי רכב ל-3 ימים מתוך השבוע ברודוס, הספיקו לשני ימי טיול בכל האתרים החשובים וליום בפארק המים. בשאר הימים התבססתי על אוטובוסים כדי להגיע לעיר רודוס, כולל יום בו הפלגנו לאי סימי. את הרכב שכרתי באמצעות סוכנת אקראית שישבה בלובי של המלון.

אין משמעות לחברת ההשכרה, שכן יש לחברות פול של רכבים והן מעבירות זו לזו לפי הצורך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לכולם.

החלטתי לשכור 2 רכבים קטנים שהם למעשה זולים יותר ממשפחתית סטנדרטית אחת.

ככה גם יהיה מקום בוודאות להכל וזה מה שאנחנו צריכים.

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

לא יודע אם זה מייצג אבל שכרתי כמה פעמים בסלוניקי ואתונה רכבים באמצעות אלדן בישראל. הספקית היתה אנטרפרייז והכל היה סבבה לרבות החלפת רכב זריזה כי היתה בעיה רגעית בקלאצ' ורצינו ללכת על בטוח.

הרכבים תמיד היו חדשים ומספקים. לעיתים גרסאות דיזל חלשות שלדעתי לא נמכרות לפרטי אלא רק להשכרה. אבל לא היה בעייתי כלל.

מחירים השוותי לחברות ישראליות או בינלאומיות והיו תחרותיים. לא יודע איך בהשוואה לחברות קטנות יותר.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

הייתי ברודוס לפני שנה וקצת. שכרתי מחברת השכרה מקומית שישבה לא רחוק מהמלון. היינו חבורה גדולה ושכרנו שלושה רכבים קטנים. תיאמנו הכל במיילים, הגיע נציג שלהם למלון והסיע אותנו (הנהגים) למשרד חברה (5 דקות נסיעה). שם צילמו את הרשיונות שלנו ושילמנו במזומן (ללא שום פיקדון). עלה 35 יורו ליום לרכב. קיבלנו קורסה חדשה, פולו לא כל כך חדשה וקורולה ישנה. בסוף ההשכרה פשוט השארנו את הרכבים בחניון המלון עם המפתחות מעל אחד הגלגלים.

נציגי החברות שישבו בלובי המלון לקחו כ10 יורו יותר ליום.

פורסם

אני שכרתי ברודוס לפני די הרבה שנים. חווייה מיוחדת, עם הסברים מעניינים על ידי נציג חברת השכרה. מתברר כי ברודוס פשט לא גונבים מכוניות כיוון שהאי קטן, ואנשי חברות ההשכרה מסתובבים באיו מזהים תנועות חשודות. לכל היותר איזה ילד בן 16 לוקח מכונית לסיבוב.

אבל הנהיגה היתה חוויה יותר מעניינת: אלה היו ימי הטרום GPS, וניווטנו לפי מפות נייר. העניין הוא שהתברר כי חלק נכבד מהכבישים המסומנים היו כבישים פעם, כאשר האי היה בסיס בריטי בימי מלחה"ע השניה. בינתיים הם נשחקו והיו לא יותר מדרכי קרן קיימת, בודאי ללא שילוט. מכל מקום, כל מפגש עם רכב התחיל בבקשת עזרה בניווט באנגלית רצוצה, והסתיים בעברית רק ישראלים "העזו" לנהוג בדרכים האלה, כאילו יצאו למילואים. קבלת והחזרת הרכב היתה בדיוק כפי שתאר א-לקס: הרכב המתין בחניון המלון עם המפתחות בסויטש (או על המרבד של הנהג), והוחזר באותו מקום ובאותה צורה.

לפני כחודשיים היתה לנו חווה עוד יותר שכונתית. שכרנו רכב באי Aegina הסמוך לאתונה. אחרי הפלגה של שעה וחצי מפיראוס הגענו לנמל,ף ובקרבתו כמה שלטים של חברות השכרה. עלינו לאחת מהן, שם מצאנו חדר בגודל של פחות מ-20 מ"ר עם 3-4 נציגי מכירות עסוקים. הוחתמנו על הניירות, שילמנו 45 אירו תמורת שכירות לי (ועוד 10 אירו לביטוח), רשיון הנהיגה נשאר שם, באיזה מגרש ציבורי קיבלנו I20 דישל ויצאנו לסייר באי. החזרנו את הרכב כעבור 4-5 שעות, וזו כנראה נחשבה השכרה ארוכה, שכן לאחר הטיול הסטנדרטי עשינו עוד איזה סיבוב סביב העיירה המרכזית. במציאות מכונית מושכרת 2-3 פעמים ביום. ועוד קטע שכונתי - כאשר הגענו לתדלק בני לא עצר במיקום אופטימלי ליד משאבת הסולר (שהיתה בימין, לא על אי, כאשר פתח התדלוק משמאל). הבנזינאי לא ביקש להזיז את הרכב אלא רק לשחרר את הבלמים, ופשוט דחף את המכונית לעמדה הנכנה. כאשר החזרנו את הרכב היע נציג אחר שלא ידע להניע אותו, הבן שלי נתן לו הדרכה על המכונית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חוויה מאד דומה לזו של ספריאל לפני שבע שנים. תיאמתי עם חברת colossos הנציג בא, 5 דקות טופסיאדה, אחרי יומיים השארתי את המפתחות בקבלה של המלון. המחיר 50 אירו ליומיים לרכב 7 מקומות.יום חוף מזרחי ויום חוף מערבי. קשה ללכת לאיבוד באי, תיסע רבע שעה תגיע לאיזה מקום גם אם עלית על איזה כביש צדדי במיוחד. אם לא היה שינוי מאז הם לא סללו כלום מאז שהבריטים עזבו בשנות השישים, אז תהיה מוכן.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אני לא רוצה להכניס יותר מידיי היסטוריה אבל לא חושב שהבריטים שלטו איי פעם בכריתים, אתה לדעתי מתבלבל עם קפריסין.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

זה רודוס, לפני האיחוד עם יוון שלטו של איטלקים תקופה קצרה ולפניהם תורכים במשך כמה מאות שנים.

שכרתי ברודוס רכב מחברת השכרה מקומית קטנה ששיככת לבעלת הבית של בית האחרה.

כמו שתארו פה כמה אנשים, זה הולך ככה:

תחתום פה. הנה האוטו קח מתי שאתה רוצה, תסע כמה שאתה רוצה ותחזיר מתי שאתה רוצה. אף אחד לא בודק שריטות לפני ואחרי, אף אחד לא בודק כמה דלק היה לפני וכמה אחרי, אף אחד לא רושם ק"מ.

האוטו היה די ישן במוניחם של רכב השכרה, 7-8 שנים על הכביש. מצב לא מלוקק אבל סביר. עם רק 80 אלף ק"מ. זה אי קטן בשטח 1300 ק"מ, אין שם מקום לצבור קילומורז' גבוה.

פורסם

אתה צודק, מדובר באיטלקים, אשר בנו שם בסיסים צבאיים, כולל שדה תעופה.

• תוכן חדש...