Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 פיקסאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אז בהמשך לשרשור הקודם, אני חושב שהחלטתי לרדת מעניין הג'יפון, וללכת על סיטרואן C4 פיקאסו.

הצרכים הם בעיקר - נוחות, בטיחות ומקום לשלושה כסאות ילדים. בנוסף, מכמה סרטונים שראיתי, הבנת שגם בגרסת מנוע הבנזין הרכב חזק יחסית ולא נופל מרוב הג'יפונים (אנחנו מטיילים לא מעט, אז יש דרישה גם להיות מסוגל לעשות עליות קשות כמו של ים המלח מידי פעם).

שאלותיי -

1. מה ההבדל בין גרסאת חמשת המושבים לגרסת שבעת המושבים? סתם תוספת של שני מושבים? בגרסה עם השבעה, הרכב ארוך יותר?

2. איך הרכב מבחינת אמינות? יש לצרפתיות מוניטין לא הכי טוב. סתם סטיגמה?

3. חשבתי לרכוש מלובינסקי טרייד כי לובינסקי הוא היבואן הרשמי למיטב ידיעתי. יש למישהו ניסיון איתם? הם עושים גם טרייד אין על רכבים שלא נקנו מהם?

4. האם אין קושי מיוחד בחניה עם רכב כזה? בגלל מבנה הרכב, נראה שקצת קשה לראות איפה הוא מתחיל בחניה...

תודה מראש.

פורסם

1. הרכב שונה וארוך יותר.

2. בתקציב שלך 90K יכנס הדגם משנת 2014 ואילך הנהנה מאצינות טובה.

3. טרייד אין תמיד עולה, לכן עדיף למכור לבד.

4. למבנה הרכב מתרגלים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לי שלושה ילדים בסניק 5 מושבים שמאוד דומה לפיקאסו 5, ההמלצה שלי, לך על ה7, כמה פעמים אני רוצה לאסוף את האחיינים או צריך יותר נפח בתא המטען (הגדול ושימושי), ולא מתאפשר, זה לא מפריע מספיק החליף רכב אבל אם אני רוכש חדש, אז כנראה אלך על 7.

הרכב טורבו אז בעיית ביצועים לא יהיה לך. תעדיף רמת אקסלוסיב, ותעדיף דיזל, יש 3-4 כאלה בלוחות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

1. כמו שצבי אמר. רק שים לב שיש גם גירסא ארוכה עם 5 מושבים בלבד. די נדירה לדעתי ולא עליה אנו מדברים.

2. ב 90 אלף תוכל כנראה להשיג מודל 2017. לא מוכרות בו בעיות וזו (מאז 2014) הגירסא השניה והמעולה של המנוע. (יש לי כזה מתחילת השנה. נקנה מלובינסקי).

3. שלי נרכש מלובינסקי (כי רק שם מצאתי. חפש שרשור שלי בנושא כאן). מכיוון שהיה קוודם בליסינג שלהם, וטופל במוסכים מורשי לובינסקי קיבלתי לפני הרכישה והבדיקה גם ריכוז טיפולים וגם פירוט (חלקים) של כל הטיפולים מהרגע שנלקח למיגון. אין לי מושג איך הם כטרייד אין - כי רכשתי במזומן.

4. הרכב קצר יותר ממה שנראה ובעל רדיוס סיבוב קטן יחסית. הראות ההקפית מצויינת בגלל מבנה החלונות וגדלם למרות שלא רואים את מכסה המנוע. אין בעיות חניה. בנוסף יש מצלמת רוורס וחיישני רוורס. לא היתה לי שום בעייה להתרגל אליו מרכב קטן בהרבה (208).

• חברי המעגל הראשון
פורסם
... או צריך יותר נפח בתא המטען (הגדול ושימושי), ולא מתאפשר...

לפיקאסו 5 מושבים יש תא מטען ענק.

פורסם

ההבדל בין פיקאסו לגראנד פיקאסו זה 20 ס''מ. זהו בגדול. זה משפיע טיפה על עיצוב דלת מטען.

עדיין לא הבנתי מי המגרש בטרייד הרישמי של לובינסקי . יש שתי אפשרויות : טרייד מובייל ולובינסקי טרייד. שתיהן סבירות ובשתיהן תוכל לעשות טרייד לרכב ישן שאינו צרפתי (תמורת עמלה יפה)

פורסם

נראה לי שהגרסה הארוכה עם 5 מושבים שווקה רק עם מנוע דיזל, כיוון שהייבואן ייעד אותה למוניות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא מזמן עניתי כאן למישהו אחר היה ברשותי בליסינג 3 שנים גרסה 7 מקומות בנזין הוחזר לפני כחודשיים כלומר שנת 2016, במימדים חיצוננים 7 המוקומות ארוך בכ20 ס"ס מגרסת 5 המקומות

גבוהה ב1-2 ס"ס רוחב זהה, זו ההודעה שכבר כתבתי כאן.

אני סיימתי ליסינג של 3 שנים לפני כחודש גרסת 7 המקומות בנזין,

הרכב הוחזר עם 120K ק"מ טיפולים תמיד בזמן התייחסתי אליו כאילו הוא שלי ולמרות זאת כמות התקלות היתה גדולה מאד,

נתחיל מזה שהרכב אמור לעבור טיפול כל 20K ק"מ אבל נדלקת מנורה של חוסר שמן כל 10K,

משאבת מים הלכה, ממיר קטליטי הוחלף, תקלות בטורבו אבל לא הצלחתי להבין בדיוק מה היתה התקלה, חזרה 3 פעמים במהלך התקופה, תקלה במע הדלק שוב לא יודע להגיד בדיוק מה אבל הוחלפו המזרקים ומשאבת דלק.

צריכת הדלק בתקופה שלפני הטיפול הגדול בו הוחלפו הפלאגים הגיעה ל8-9 ק"מ לליטר מדוד בתחנת דלק לא לפי מחשב רכב לעומת 10-11 בשגרה.

רכב מעולה נוח למשפחה מרווח אבל לא הייתי רוכש כרכב פרטי, ייתכן בהחלט שאלו בעיות נקודתיות ורק אני סבלתי מהן אבל זו החויה שלי מהתקופה בה הרכב היה ברשותי

• תוכן חדש...