Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חריגה בטיפול 45K, מאזדה CX 5 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי רכב מאזדה CX 5 2017 והתברר לי שהטיפול 45K לא נעשה בזמן ויש חריגה של 7000 ק"מ.

הוסיפו שמן חדש למנוע לפני שקניתי אותו ובבדיקה נאמר לי שהשמן כהה.

אני מתכוון לקחת את הרכב לטיפול בהקדם.

האם לדעתכם יכול להיגרם נזק למנוע ? מה לדעתכם הדבר הכי נכון ? אני מאוד חושש לנזק בלתי הפיך. :cry:

פורסם

בס"ד

שמן לאחר שימוש אמור להיות שחור, הוא סופח פיח, כרגע הפתרון הכי טוב, זה לבצע את הטיפול ואת החלפת השמן הבאה לבצע לאחר 7.5kkm ולא לחכות ל10/15 אלף.

האם היו אמורים להחליף פלגים?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אני לא יודע מה אמורים לעשות בטיפול 45K. אבל שאקח את הרכב לטיפול זה יהיה טיפול 45K אז אני מניח שיעשו את כל מה שצריך.

העניין הוא שהרכב כבר ב 53K ק"מ...

פורסם

הרכב נוסע 7K ק"מ עם שמן מנוצל ולא שמיש, נזק למנוע יתכן שכבר התחיל.

בצע בדיקה של בוצה במערכת לפני שמחליפים שמן.

פורסם
האם מוסך מורשה יכול לבצע בדיקה של בוצה ולטפל בזה ?
בס"ד

כמובן, אבל תצפה לעלות יותר גבוהה ממוסך רגיל.

לפי דעתי, עדיף ללכת למוסך אמין ולאו דווקא מורשה יבואן.

פורסם

יש לך המלצה למוסך שמשתמש בחלקים מקוריים ואמין ? אני אשמח באיזור המרכז ראשון / חולון / תל אביב.

פורסם

בס"ד

מוסך גבע בת"א או מוסך אורן בחולון, שתיהם מומלצי הפורום.

פורסם
שלום

קניתי רכב מאזדה CX 5 2017 והתברר לי שהטיפול 45K לא נעשה בזמן ויש חריגה של 7000 ק"מ.

הוסיפו שמן חדש למנוע לפני שקניתי אותו ובבדיקה נאמר לי שהשמן כהה.

אני מתכוון לקחת את הרכב לטיפול בהקדם.

האם לדעתכם יכול להיגרם נזק למנוע ? מה לדעתכם הדבר הכי נכון ? אני מאוד חושש לנזק בלתי הפיך. :cry:

מתי פעם אחרונה החליפו שמן ואיזה סוג?

או יותר מדויק כמה קילומטרים עשה שמן ישן (רצוי לדעת שעות אבל זה בטוח לא תדע)?

פורסם

ממה שאני מבין לא הוחלף שמן בכלל. רק לפני הקנייה הוסיפו שמן. זה אומר שאם לוקחים את הגרוע מכל השמן עשה 22000 קמ.

פורסם

לא הכי ברור .

אם שמן לא הוחלף בכלל אז עשה 45 אלף.

האם שמן איכותי עשה 22000 אז לא מאמין שיש ביצה .מקסימום שבמקסימום התחיל בלאי של חלקי מנוע שזה דבר נורמלי.היום רב הדגמי רנו ודאציה מחליפים שמן ב20000 אלף וזה לפי מוסכי מורשה,כמובן זה מוגזם אבל זה מה יש.

פורסם

טיפול אחרון של הרכב היה ב 30K. עכשיו הוא ב 52K ללא טיפול.

לא הכי ברור .

אם שמן לא הוחלף בכלל אז עשה 45 אלף.

האם שמן איכותי עשה 22000 אז לא מאמין שיש ביצה .מקסימום שבמקסימום התחיל בלאי של חלקי מנוע שזה דבר נורמלי.היום רב הדגמי רנו ודאציה מחליפים שמן ב20000 אלף וזה לפי מוסכי מורשה,כמובן זה מוגזם אבל זה מה יש.

• תוכן חדש...