Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

החלפתי סט של צלחות ורפידות אחוריות וקדמיות.

סט של צלחות ורפידות אחוריות של HI-Q שהבנתי שזאת חברה קוריאנית שמייצרת בסין. זקוק לחוות דעת עליהם.

צלחות קדמיות EURO-MASTER ורפידות קדמיות של U-MAST לגביהם אין לי מידע רק שהן מיוצרות בסין. זקוק לחוות דעת עליהם.

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי yosir2d2
פורסם

HI-Q זולים וסבירים, עושים עבודה לא רעה. לגביי החברה השנייה, לא מכיר. ואני לא מתעסק עם מי שאני לא מכיר בשביל עוד כמה שקלים הבטיחות שלי שווה יותר.

לכן אני לא מבין למה להחליף ואז לשאול.

פורסם

בס"ד

עבר זמנו, בטל קורבנו..

להבא לשאול לפני שמחליפים.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

צודקים. הייתה טעות רק שבכל זאת ארצה חוות דעת, והאם עלי לדאוג מבחינה בטיחותית, ואו האם השחיקה היא גבוהה או גבוהה מאד בצלחות והרפידות הקדמיות?

פורסם

ברכב הקודם - מיצויבישי לנסר - התקנתי צלחות אחוריות של AMC - סיניים ורפידות של REMSA

לא הבחנתי בשום דבר מיוחד או יוצא דופן - הרכב בלם טוב ושקט. אפילו אם נשחקות קצת יותר מהר - עלו חצי.

בסובארו כרגע יש לי אמנם רפידות של TRW אם אני זוכר נכון (מותג בתחום) מקדימה אבל הצלחות סיניות - נוסעת כבר כמה חודשים וגם צלחה את החורף - הרכב בולם נהדר ושקט.

חייב לציין - לא מתגרזן עם הרכב, לא נוסע טכני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...