Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי פוביה מהלוואות, אבל אני מעדיף להשתמש כסף שיש לי (ולשמחתי יש לי) מאשר בכסף שאין לי... את המכוניות שקניתי קניתי ללא הלוואות.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עסקה שתפורה למי שרגיל להחליף רכבי ליסינג כל 3 שנים.

בואו נפצל עוד שרשור (דומה לרבים קודמים) מתי צריך להחליף רכב, או האם יש הצדקה להחליף רכב כל 3 שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
רק אל תשכחו שחיים רק פעם אחת..

סתם מזכיר לכם.

כמובן, את החובות תמיד אפשר להוריש לילדים.

(עוד אנלוגיה עם אל באנדי).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
או שאתה מאוד צעיר או שאתה עובד מדינה עם קביעות.

לא צעיר (בן כמה זה צעיר?), ופחות או יותר ההיפך מעובד מדינה.

אם תקרא אם טיפה יותר סבלנות תבין שמה שאני כותב זה שמובן שיש אנשים שמתקשים להתחייב שלוש שנים קדימה.

אגב עצתי לצעירים היא להתחפף מכאן כמה שיותר מהר, רצוי לפני צבא, או מייד אחרי זה.

בדיוק בשל הסיפא של דבריך. אבל זה ממש נושא אחר.

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם
בואו נפצל עוד שרשור (דומה לרבים קודמים) מתי צריך להחליף רכב, או האם יש הצדקה להחליף רכב כל 3 שנים.

לא מתייחס לזה בכלל, כי עובדתית יש אנשים שעושים את זה.

ע"פ נתוני משרד האוצר, ישנם 350,000 ישראלים שמחליפים רכב כל שלוש שנים דרך הליסינג התפעולי,

אז "נכונות בקהל" יש שם גם יש.

לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם (נערך)

אני שומע עצות להתחפף מכאן כמה שיותר מהר

לפני צבא, או מייד אחרי השירות מעל 20 שנה. במציאות מי שמצליח בחו"ל זה מי שבארץ הרוויח את ה-30 אלף פלוס שלו בחודש. השאר הפכו מעובדים ישראלים בינוניים למהגרי עבודה בינוניים. אבל היי הקוטג' זול ב-2 שקלים. גם זה משהו.

אבל אתה צודק. זה ממש נושא אחר.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

הנושא בדיוק מתקשר לנושא השרשור, כי כל אלה שאין להם מאיפה לסגור את הבלון, חייבים להחליף רכב כל 3 שנים (יש הצדקה\אין הצדקה, כלכלי\לא כלכלי). הם נכנסו למעגל הזה של תשלום עבור ירידת ערך על רכב חדש ב 3 השנים הראשונות שלו והם בידיים של חברת ליסינג\גוף מממן אחר.

אני מכיר כמה אנשים כאלה, והם ישנים טוב בלילה. למרות שאין להם מושג מתי ייצאו מהמעגל הזה (אם בכלל).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לא מתייחס לזה בכלל, כי עובדתית יש אנשים שעושים את זה.

ע"פ נתוני משרד האוצר, ישנם 350,000 ישראלים שמחליפים רכב כל שלוש שנים דרך הליסינג התפעולי,

אז "נכונות בקהל" יש שם גם יש.

סטיה מהנושא. נהגי הליסינג אינם לוקחים הלוואות לרכישת רכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התייחסתי לדבריך: "עובד מדינה עם קביעות", המדינה בנתה סיטואציה שהיא מחוייבת (אתה ואני) בקרוב לטרליון שקל עבור פנסיה תקציבית.

ההתחייבות הזו מבוססת על זה שצעירים ימשיכו להתגייס ולהילחם, ואח"כ לשלם מיסים לא נורמליים, כדי לשמור על הסדר הקיים, לפיו שמי שברח עם השמנת ימשיך להינות ויוכל להתחייב על כמה אשראי שבא לו כי הכסף ימשיך לזרום.

כל מה שאני אומר זה שע"פ הסטטיקטיקה להרבה (יותר ויותר כל שנה) צעירים זה לא מתאים, ואני מבין אותם.

עצתי לכל צעיר לחפש את עתידו בקנדה, אוסטרליה או ארה"ב (אם ישתנה המשטר והגבולות יפתחו שוב).

פורסם
סטיה מהנושא. נהגי הליסינג אינם לוקחים הלוואות לרכישת רכב.

מתייחס להחלפת רכב כל שלוש שנים ( סטיה מסטיה).

פורסם
רק אל תשכחו שחיים רק פעם אחת..

סתם מזכיר לכם.

מזכיר לי בני 20 שאחרי צבא קונים אאודי a3 או ב.מ.וו סדרה 1 במימון מלא ואז בוכים על ההחזקה, מוכרים אחרי שנתיים וחיים עם הלוואה.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עד היום קניתי שני רכבים, שניהם במזומן.

אני אנטי הלוואות ואנטי תשלומים.

הלוואה זה כלי, צריך לקרוא את הוראות השימוש לפני שמפעילים. רצוי גם להתחיל בקטן, ולא ישר לקפוץ למים העמוקים. על שני הכללים האלו הרבה אנשים מוותרים.

בכלל, אני חושב שאם כבר הלוואה, אז אך ורק לדברים שהם לא מותרות. אם אפשר רכב ב 100,000 עם הלוואה של 30,000, עדיף לקנות רכב ב 70,000.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
הנושא בדיוק מתקשר לנושא השרשור, כי כל אלה שאין להם מאיפה לסגור את הבלון, חייבים להחליף רכב כל 3 שנים (יש הצדקה\אין הצדקה, כלכלי\לא כלכלי). הם נכנסו למעגל הזה של תשלום עבור ירידת ערך על רכב חדש ב 3 השנים הראשונות שלו והם בידיים של חברת ליסינג\גוף מממן אחר.

אני מכיר כמה אנשים כאלה, והם ישנים טוב בלילה. למרות שאין להם מושג מתי ייצאו מהמעגל הזה (אם בכלל).

תיאורטית אם כל 3 שנים מחליפים רכב כמו שעון אז תמיד יש סכום "שלא צריך לשלם". במציאות יום בהיר אחד הבלון יתפוצץ להם בפנים.

פורסם
מזכיר לי בני 20 שאחרי צבא קונים אאודי a3 או ב.מ.וו סדרה 1 במימון מלא ואז בוכים על ההחזקה, מוכרים אחרי שנתיים וחיים עם הלוואה.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

מכיר גם כאלו שעובדים קשה ונהנים מההכנסות , גם אם זה אומר ליסוע ברכב יקר יותר לתחזוקה .

החיים לא בינאריים 1/0 .

לפעמים צריך קצת להנות .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להנות זאת המטרה, אבל אם אתה מכניס את עצמך לחובות כדי להנות אתה מפספס אותה. אלא אם אתה נהנה לקבל טלפונים ומכתבים מהבנק, הוצל"פ וכל מיני חברים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...