Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A6 2004/מליבו 2008/פלואנס 2011 (נערך)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תשווה, רכבים שם עולים גרושים - לא שחיטה לאור יום כמו פה

אין שום קשר.

קרא שוב את מה שרשמתי.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כן.

הרכבים האלה לא שורדים במבחן הזמן ולמעט כל מיני מוזרים שלא מוכנים לשחרר(אבא של חבר מתקן אלרו ישנה) הרכבים האלה מזמן עזבו את העולם.

אתה מבין כמה שהאמירה שלך הזויה? במקרה שלי אני לא "מתקן אימפלה ישנה" - זאת פשוט אימפלה בת כמעט 14 שנים שכבר יותר מחצי שנה נוסעת כל יום נסועה של רכב ליסינג! כמעט עם 0 תקלות, ואני לא מרחם עליה, מתי שבא לי אני לוחץ.

בחיי שאני לא מבין על מה אתה מדבר. הרכבים האלה עברו מהעולם? ממה שאני רואה הם מזדקנים הרבה יותר טוב מכמעט כל רכב אחר שאתה מכיר.

חצי מהמשפחה שלי גרה בארה''ב-קנדה.

אף אחד לא נוסע ברכב אמריקאי,כי הם גרועים מהיפנים והגרמנים.

נו באמת, אז בגלל 10-20 אנשים שגרים בארה"ב והחליטו שרכבים אמריקאיים זה רע, אז אתה בא לפה ומסיק מסקנות? נו ומצד שני כשהייתי לפני כמה שנים בטקסס למשך שבועיים עם רכב שכור, רוב הרכבים מסביבי היו אמריקאיים, בעיקר שברולטים, דודג'ים למיניהם, מוסטנג, קאמרו, אימפלות, וכמובן הטנדרים המפלצתיים בכל מקום, אז מה זה אומר? יכול מאוד להיות שזה משתנה בין ערים ואזורים שונים בארה"ב. הבאתי למעלה השוואות עם קאמרי שנחשב לאחד הרכבים המוצלחים בהיסטוריה, מסתבר שהאימפלה לא כזו גרועה כמו שאתה מתאר אפילו בהשוואה לקאמרי המוצלחת (אותו סגמנט, אותו אזור של מחיר).

בכל אופן, אמרתי כל מה שיש לי להגיד בענין. שכל אחד יחשוב מה שבא לו. אני מקבל ביקורת וכבר תיארתי למעלה את הצדדים החלשים (שדרך אגב נפתרו עם האימפלה החדשה, 303 כ"ס, 36 קג"מ ו 6.8 ל 100 זה מכובד בכל צורה שתסתכל על זה), אבל לבוא ולהסיק מסקנות לגבי איכות הרכבה, כשאין לזה שום קשר למציאות?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מי אמר שאין קשר למציאות?

מה הנסיון שלך?

תסע ברכב מודרני - סע באקורד 2.0 2005 .

תבין כמה האימפאלה שלך מפגרת מאחור... לצערי שוב פעם.

פורסם

אתה אוהב את הרכב שלך וזה מעולה,אבל המציאות שונה.

זה כמו שאני אגיד שהסובארו בי4 שהייתה לי חסכונית בדלק.

אותו דבר לגבי איכות ההרכבה והחומרים באימפלה.

זה לא 20-30 איש,זו המגמה.

יש סיבה לכך שתעשיית הרכב שם בקריסה.

לנושא,כנראה לאאודי מאותן שנים יהיו יותר תקלות,כי הרבה הרבה יותר מתקדם וטכנולוגי ממנוע ענק וגיר מיושן.

פורסם (נערך)
מי אמר שאין קשר למציאות?

מה הנסיון שלך?

תסע ברכב מודרני - סע באקורד 2.0 2005 .

תבין כמה האימפאלה שלך מפגרת מאחור... לצערי שוב פעם.

יש לאחי מונדיאו 2010 מנוע 2.3, מאמין שזה מספיק מודרני?

הוא ללא שום ספק מעדיף את האימפלה שהייתה לו לפני כן.

מה שמדבר אליכם זה מה? מערכת סטריאו יותר מתקדמת? תצוגת שעונים יותר מתקדמת לעומת האימפלה עם הפונט הירוק משנות ה 90 וחוסר בשעון סל"ד? ברצינות זה מה שחשוב??

איפה בדיוק אני מפגר אחרי הונדה אקורד 2005?

פתיחות ברמזור? אני יותר טוב

האצות ביניים? אני יותר טוב

שיוט בעיר? אין בכלל מה לדבר. מישהו מכם נהג פעם באמריקאית V6? אני יכול לשייט בעיר כמעט בלי גז, ליטופים בלבד. אין רכב עם מנוע קטן שעושה את זה, ונהגתי במונדיאו של אחי. כשאני נוהג בסוניק הקטנה עם מנוע 1.4 טורבו (שזה שווה ערך למנוע 2000 מבחינת מומנט), אני סובל כל פעם מזה שהרכב מאט ממש כל פעם שעוזבים את הגז, כי אני רגיל לשיוט בלי גז של האימפלה

נוחות? יש מה להשוות בכלל?

אז על איזו השוואה אתה מדבר? אמינות? האימפלה שלי אמינה לא פחות. צריכת דלק? פתרתי את זה אצלי עם מערכת גז אבל גם על בנזין האימפלה עושה 6.5 בעיר ו 11.5 בחוץ, ההונדה עושה 7.5 בעיר ו 11 בחוץ. הלאה. על מה בדיוק אתם מדברים לעזאזל??

אתה רוצה לבדוק עובי של הגומיות של החלון? אתה רוצה להכניס את הרכב בקיר ולראות מי מתפרק יותר?

יש סיבה לכך שתעשיית הרכב שם בקריסה.

תעשיית הרכב שם קרסה בגלל ניהול דפוק בעיקר. למשל ל GM יש המון מפעלים שמסוגלים לייצר רק דגם אחד או רק כמה דגמים ספציפיים. הם לא עברו בזמן למפעלים שמייצרים המון דגמים בו"ז (כמו היפנים למשל).

וגם כמובן שיש תחרות, היפנים והגרמנים מוכנים להתכופף יותר כנראה כדי להכניס את הרכבים שלהם לשוק האמריקאי הענק. אתה רוצה באמת להשוות עלות של עובד בארה"ב\קנדה לעלות של עובדים במקסיקו\סין\צ'כיה\טורקיה איפה שהיצרנים הגדולים הלכו לייצר כדי להוזיל עלויות? זו הסיבה האמיתית לקריסה, אם כבר. אז GM גם למדו ועברו לייצר בקוריאה, כנראה זה ייצב אותם קצת כי אחרת הם כבר היו בקריסה עוד יותר גדולה.

זה מזכיר לי את זה שאנשים פה במדינה בוכים על זה שמחירי הדירות עלו בגלל מדיניות הממשלה! לא נכון! מחירי הדירות עלו בגלל המשבר של 2008 וירידת הריבית בעולם ומעבר של משקיעים לנדל"ן כענף המניב הכי הרבה תשואה. מדיניות הממשלה יכולה אולי לעזור אבל כוחות השוק גדולים יותר... אז אותו דבר גם במקרה הזה. מפעל בארה"ב לא יוכל בחיים להתחרות במפעלים במדינות מתפתחות, ומכאן הקריסה. לא בגלל איכות הרכבים.

עריכה אחרונה על ידי yonisi

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

שיוט בעיר(מה זה בכלל)?-כל רכב עם מנוע טורבו חדש ירגיש הרבה יותר טוב.

בין עירוני?-הגיר הרציף של הסובארו עושה עבודה יותר טובה מה4 הילוכים באימפלה.

לוח שעונים מ1990,מנוע וגיר מ1980,פלסטיקה מ1980 וכו'.

אי אפשר למכור רכב חדש עם מכלולים של רכב בן 30 ולצפות שהוא יהיה טוב.

בעצמך אמרת שהדשבורד נסדק אחרי שפירקו אותו פעמיים.

סובארו עד לא מזמן גם מכרו רכבים ישנים טכנולוגית-אבל בנויים כמו שצריך.

פורסם

האימפאלה שלך מפגרת אחרי ההונדה בכל תחום.

מה שכן היא עושה רעש הרבה.. בינתיים ההונדה נוסעת .

מה לגבי יציבות?

האימפאלה מתנדנדת כמו שיכור שמן על הכביש .

לא נדבר על הפלסטיקה והגימור מסביב .

ובטח לא על צריכת דלק ביחס לביצועים.

איזה נוחות יש באימפאלה?

בחייאת יוני.

תהיה אובייקטיבי, זה תכונה טובה לחיים.

אמריקאית טובה שנהגתי בה היא CTS . תענוג.

פורסם

אני שאלתי שאלות למעלה אבל אין תשובות, כל מה שאתם כותבים זה חזרה על אותן מנטרות. איך אתה רוצה שאני אהיה אובייקטיבי אם אתם לא עונים על כלום? :p

הבאתי אפילו חוות דעת של עשרות משתמשים מחו"ל, וראיתם שהציונים קרובים מאוד לקאמרי שנחשבת כוככבת הסגמנט.

אבל עזוב נו זה ויכוח עקר שלא הולך לשום מקום. לי טוב מאוד עם מה שאני נוהג בו ביומיום ולא חסר לי שם כלום. אני כנראה אעשה איזה סיכום של 8.5 שנים עוד מעט.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם
אני שאלתי שאלות למעלה אבל אין תשובות, כל מה שאתם כותבים זה חזרה על אותן מנטרות. איך אתה רוצה שאני אהיה אובייקטיבי אם אתם לא עונים על כלום? :p

הבאתי אפילו חוות דעת של עשרות משתמשים מחו"ל, וראיתם שהציונים קרובים מאוד לקאמרי שנחשבת כוככבת הסגמנט.

אבל עזוב נו זה ויכוח עקר שלא הולך לשום מקום. לי טוב מאוד עם מה שאני נוהג בו ביומיום ולא חסר לי שם כלום. אני כנראה אעשה איזה סיכום של 8.5 שנים עוד מעט.

אין שום מנטרות,יש מציאות.

הפלסטיק זול מאוד ואיכות ההרכבה ירודה.

אתה ממשיך לטעון שהמבורגר של מקדונלדס זה סטייק אנטריקוט.

הציונים גבוהים כי מי שקנה את הרכב החליט שהוא מתאים לו,אין פה שום קשר לטיב הרכב.

אנשים שקנו מיצובישי ספייסטאר ייתנו לה ציון גבוה כי זה הרכב שהם חיפשו ועונה להם על הצרכים, אצלי היא תקבל ציון שלילי.

ככה שאלא אם כן הייתה פאשלה רצינית,הציונים יהיו גבוהים.

פורסם
אין שום מנטרות,יש מציאות.

הפלסטיק זול מאוד ואיכות ההרכבה ירודה.

אתה ממשיך לטעון שהמבורגר של מקדונלדס זה סטייק אנטריקוט.

הציונים גבוהים כי מי שקנה את הרכב החליט שהוא מתאים לו,אין פה שום קשר לטיב הרכב.

אנשים שקנו מיצובישי ספייסטאר ייתנו לה ציון גבוה כי זה הרכב שהם חיפשו ועונה להם על הצרכים, אצלי היא תקבל ציון שלילי.

ככה שאלא אם כן הייתה פאשלה רצינית,הציונים יהיו גבוהים.

ברור ברור, הפלסטיקה זולה, האיכות ירודה. הכל נכון. בוודאי...

רואה את הכיסוי דשבורד הקדמי? הוא קצת לא מחובר טוב למעלה וקצת סדוק כי פירקו אותו פעמיים בשנה האחרונה, והאוטו גם אכל תאונה שהייתה מפרקת כל B4 או אקורד, או גולף...

ועדיין כל הדשבורד העליון שלם (כל היום חונה בשמש הבאר-שבעית), הפלסטיקים של הדלתות שלמים ויפים.

רואה את הגומיה של החלון? תראה לי גומיה כזאת על רכב יפני! איכות הרכבה עאלק

רואה את הקורה השחורה בתוך המכסה מנוע

IMG_20190415_200950.jpgIMG_20190415_201001.jpgIMG_20190415_201108.jpg

והנה היא אחרי שהתאונה תוקנה

IMG_20190415_201239.jpg

כמו חדשה, כמעט :p

בחיי לא יודע מה אתם רוצים ממנה.

חוץ מזה... זה רכב שמשמש אותי לנסיעה לעבודה כל יום, 110 ק"מ, תעשה חישוב שנתי זה נסועה של רכב ליסינג. ברוך השם אני יכול להחליף אותה מתי שבא לי ולהעמיד רכב הרבה יותר חדש\מודרני (משלמים לי על רכב ליסינג תכלס, ז"א שגם אם אקח ליסינג פרטי ב 4K לחודש אני לא יוצא מופסד...)

נראה לך שבן אדם שפוי היה מסכים לנסוע כל יום 110 ק"מ נסיעה בינעירונית על 120 קמ"ש על רכב שמתפרק?? ועוד לתקן אותו אחרי תאונה לא קלה ולהמשיך??

אמרו עלי הרבה דברים בחיים, מטומטם אני לא חושב (ואני גם לא סובל מקמצנות לא עלינו...), ז"א שכנראה יש הגיון בזה שאני ממשיך להחזיק אותה. אני פשוט לא רואה חלופה מי יודע מה, בשיא הרצינות. חוץ מזה אין לי עוד הרבה מה להסביר. שכל אחד יאמין למה שבא לו.

IMG_20190415_201147.jpg

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם (נערך)

תלמד יוני !

לאף אחד לא אכפת אם האוטו מתפרק... העיקר לשמור על בן אדם בתוך האוטו .

גם בקאוואליר שלי אם יתרסקו מאחורה - חראם על מי שיתרסק.

רק שבבית לוינשטיין עם מפרקת שבורה - לא יעזור לי להשוויץ ב "פח החזק" של האוטו.

מאחל לך שלא תתרסק בגולף - ולא באף רכב אחר .

אני נהגתי על עשרות אמריקאיות , ופירקתי עשרות אימפאלות... אתה מדגם לי פה אחת.

בתמונות נראית מקסים, ומקווה שאתה נהנה ממנה.

רק חבל לי שמישהו יקנה כזאת ויתאכזב רק כי של יוני שמורה.

כמו שאני לא ממליץ על קאוואליר לסטודנט / אחותי.

נ.ב הבית פילטר אוויר שלך לא אטום כראוי.

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם
בסוף פותש יקנה קיה פיקנטו
או שיקנה את אחת היצירות פאר המוטוריות הנ"ל, יגיע כמעט לפת לחם עם ההוצאות אחזקה שלהן, וייתן אותן תמורת כלום בעסקת טרייד אין על קיה פיקנטו מליסינג, ויהיה מאושר עד הגג לקבל אוטו שמניע ונוסע בכל פעם שצריכים את זה ממנו.

Been there, done that

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

והמרווח העצום של פקדי המיזוג לדשבורד.

שנראים זוועה ביחד לכל רכב מ2003+.

רכב אמור להתפרק בתאונה,

איזורי קריסה וספיגת אנרגיה.

אתה מסרב לקבל עובדות ומטעה אנשים.

אתה ממשיך להחזיק אותה כי בא לך.

אל תחפש תירוצים הגיונים לכך,בעיקר אם אתה טוען שזו בחירה.

• תוכן חדש...