Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A6 2004/מליבו 2008/פלואנס 2011 (נערך)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הלפרין, אין שום התחייבות שיפני יהיה זול לתחזק, למאליבו הזו יש אחלה מוניטין אמינות, גיר ומנוע פשוטים ואמינים.

סובארו b4 בשנים האלה עגלה ובולעת דלק אלא אם כן ימצא גרסת 165 כח שעדיפה על ה 150.. מזדה 6 הייתי מכוון ל 2010 ורק מנוע 2.5 כדי לקבל את רמת הגימור הגבוהה (פותש מחפש פינוק לא?)...

וגם שם יש תחזוקה ובלאי בדיוק אם לא יותר מהמאליבו.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
לא רואה למה להעדיף את המאליבו על יפניות גדולות כמו מאזדה 6 וסובארו B4.

איכות ההרכבה והחומרים באותה רמה(לדעתי,בשברולט פחות טוב) ועלות התיקונים ליפניות תהיה זולה יותר.

שמועות, סטיגמות וקשקושים.

איכות הרכבה? אני חייב הסברים על הקטע הזה כשאנשים מדברים על איכות הרכבה? מה זה אומר בדיוק? בידוד רעשים? אצלי אימפלה 2005 שקטה מאוד על הכביש המהיר (לא פחות מכל רכב מנהלים, גם חדשים הרבה יותר, מבטיח). הדשבורד הקדמי קצת נסדק בגלל פירוקו והרכבתו פעמיים ב8 חודשים האחרונים, כולל ניתוק של דיבורית ישנה. הגיוני לגמריי. חוץ מזה "איכות ההרכבה" מצויינת, לא פחות מזה, עבור רכב בן 14 שחונה כבר שנים בחום של באר-שבע בלי שום צל או מגן שמש...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

יוני,

אין חובב אמריקאיות גדול ממני... אבל....

קח פולקסוואגן גולף תעלה איתה לכביש מהיר, לא תרצה לחזור לאימפאלה שלך.

גם ביציבות, גם בשקט ... גם בביצועים.

לאיזה רכב חדשים ויקרים יותר ניסית להשוות אותה?

קח סדרה 3 בת 10 , כל רכב אירופאי ...

עם כל החיבה שלי לאמריקאיות .

פורסם

איכות הרכבה? אני חייב הסברים על הקטע הזה כשאנשים מדברים על איכות הרכבה? מה זה אומר בדיוק?

ניתן להתייחס לזה בצורה של עד כמה החלקים הפנימיים והחיצוניים מורכבים כמו שצריך, אם יש מרווחים גדולים או שיש חלקים שמרגישים רופפים או עם חופש תנועה שלא אמור להיות.

פורסם

הסובארו בולעת דלק?

הייתה עושה בעיר 1/9, קשה לי להאמין שמאליבו תעלה עליה.

יש יותר בפירוקיות-זמינות חלקים גדולה יותר.

איכות הרכבה-כמה הרכב מרגיש מוצק.

אימפלה ישנה היא דוגמה מעולה לאיכות הרכבה ירודה.

גם איכות החומרים לטעמי עדיפה ביפניות.

הייתה לי סובארו בי4 ואיכות ההרכבה בה טובה מהסיוויק שיש עכשו,גם אחרי 200 אלף ק''מ ו7 שנים הרגישה מוצקה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אני חושב שמזמן לא ראיתי התלבטות בין בחירת רכבים כול כך גרועה(אולי הפלואנס עוד איכשהו סבירה)

פותח השרשור, תקציב נמוך+ חוסר בכסף לאחזקה(דלק למשל) זה מתכון ממש גרוע בקניית רכב עם "נוכחות".

פורסם
יוני,

אין חובב אמריקאיות גדול ממני... אבל....

קח פולקסוואגן גולף תעלה איתה לכביש מהיר, לא תרצה לחזור לאימפאלה שלך.

גם ביציבות, גם בשקט ... גם בביצועים.

לאיזה רכב חדשים ויקרים יותר ניסית להשוות אותה?

קח סדרה 3 בת 10 , כל רכב אירופאי ...

עם כל החיבה שלי לאמריקאיות .

גולף מאיזו שנה? 2005? כי אם אתה רוצה להשוות תפוחים לתפוחים אז גולף 2015 מול אימפלה 2015, הולך? :p

שמע, אבל ברצינות לא יודע, מין הסתם אין לי נסיון עם המון דגמי רכבים כמו שלך יש, האימפלה מרגישה לי נוחה מאוד, שקטה (120 קמ"ש 1900 סל"ד), יש כוח כשצריך - לא נתקלתי אף פעם במצב שהרגשתי שחסר לי כוח בכביש המהיר, למרות הגיר המיושן, לחיצה בריאה, קיק דאון, והרכב שועט קדימה. אני מניח שהיא פחות יציבה מין הסתם מרוב כלי הרכב על הכביש אבל זה ענין אמריקאי ידוע.

איכות הרכבה-כמה הרכב מרגיש מוצק.

אימפלה ישנה היא דוגמה מעולה לאיכות הרכבה ירודה.

וואלה... מעניין למה אתה מתכוון כשאתה אומר איכות ירודה, לזה שכל בעל מקצוע שנאלץ להתקין משהו או לתקן ברכב (למשל מערכת מולטימדיה שהתקנתי לפני 8 חודש, או ההוא שתיקן לי את החלון נהג שצנח לפני 5 ימים) מקלל את הברגים, הגומיות, וכל שאר החלקים שמרכיבים כל דבר?

או אולי אתה מתכוון לדלתות הקלילות ולפח המתקמט של האימפלה? ניסית פעם לפתוח ולסגור דלת של אמריקאית??

אה או שאולי נדבר על מעקה הבטיחות שנכנס בי לפני חודשיים במהירות בינעירונית (בלמתי בחוזקה מ 140 אבל זה עדיין הייתה חתיכת מכה)? האימפלה עוד חזרה 40 דקות נסיעה כשכולה מקרטעת ואחרי שהחלפתי לה את הפנס עוד נסעתי איתה ככה 3 שבועות עד שעשיתי לה פחחות.

Impala_Accident.jpg

סובארו B4 הייתה יוצאת מזה טוטאל לוסט, מבטיח לך כי חצי אוטו בתוך התא מנוע היה הולך מהמכה. באימפלה שום דבר בפנים לא נפגע. הצמיגאי שהראיתי לו את הרכב כי הייתי חייב להחליף צמיג (בסוף החלפתי את שני הקדמיים כי הם נגמרו בבלימה) שאל אותי איך קיבלתי את המכה? כשסיפרתי לו הדבר הראשון שהוא אמר - יש לך מזל שזה הרכב ולא משהו אחר...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

קח גולף 2016 ותשווה לאימפאלה 2016.

קח גולף 2005 ותשווה לאימפאלה 2005.

סל"ד לא אומר כלום...

אתה יכול לראות שאני משקיע את הלב והנשמה בקאוואליר...

אבל עדיין אובייקטיבית , אימפאלה 2018 מרגיש צעצוע ליד ב.מ.טו סדרה 3 2008 .

לצערי.

;)

פורסם

1. גולף 2005 לא נוסעת - בוא נתחיל עם זה, בטח משהו קריטי מת כבר :p

2. אימפלה - צעצוע, צמד המילים הזה לא מסתדר לי, אבל אם זה מה שאתה מרגיש. בסדר... אני לא מכיר סדרה 3 בכל מקרה אז אין לי איך להביע חוות דעת גם אם אני רוצה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

בול באימפלה כזו ייצא לי לבלות.

ואיכות ההרכבה והחומרים לא טובה בלשון המעטה.

רכב אמור להתקפל כשפוגע בו משהו.

הוא מתוכנן כך בכוונה כדי לספוג אנרגיה ולהגן על תא הנוסעים.

אז הרכב שוקל מלא כי המתכננים שלו גרועים,דלת כבדה זה מדד לדלת כבדה וזהו.

אני שמח שיש לך רכב כזה ואתה אוהב אותו-אבל זה רכב גרוע,בלי קשר לזה שהוא ישן.

גם האימפלה החדשה כמה רמות מתחת ללקסוס ואפילו קאמרי(או אבאלון).

לא סתם גם באמריקה לא קונים אותן.

פורסם

מכיוון שאין לי באמת איך להתווכח וגם אין לי כוח אני פשוט אלך לדרך הקלה ואביא נתונים מחוות דעת ברשת. אני מניח שאתר כמו edmunds נחשב מספיק בעיניכם פה.

אז ככה:

שברולט אימפלה 2005 - 158 Reviews - ציון ממוצע 4.4

טויוטה קאמרי 2005 - 345 Reviews - ציון ממוצע 4.6

הפרש מטורף כן?

שברולט אימפלה 2018 - Expert review - ציון 7.1

טויוטה קאמרי 2018 - Expert Review ציון ממוצע 7.6

שוב הפרש אדיר

אבל כמובן שאימפלה זה רכב מתפרק, נוסע חרא, חסר ביצועים, לא אמין בעליל וכו' וכו'... מעניין שרכב ששימש בארה"ב במשך שנים כרכב משטרתי ומוניות נחשב לרכב מתפרק.

אימפלה מיוצרת משנות ה 50, היו כמה שנים של חוסר רציפות אבל המותג קיים מאז ועד היום (וכנראה עומד לגווע בגלל ה SUV המקוללים, כמו כנראה כל הסגמנט של כמו רכבי סדאן Full-size). אני מניח שרכב מתפרק לא היה מחזיק כל-כך הרבה זמן בתור מותג.

אז ברצינות, אם אתם באים להעמיד עובדות תהיו לפחות רציניים - הייתי מבין אם הייתם מדברים על ה 180 כ"ס המעטים יחסית למנוע בנפח 3350 סמ"ק, מבין אם הייתם מתלוננים על רק 29 קג"מ וגיר 4 הילוכים ענתיקה. צריכת דלק גרועה, לא חסר על מה להתלונן, באמת, תלונות מהסוג הזה אני מבין ומקבל.

אבל לדבר על זה שהרכב מתפרק?? איכות הרכבה גרועה? ברצינות?? גולף עדיפה בכביש המהיר?? הכורסא באימפלה יותר נוחה מהסלון שלי בבית! והטנק הזה כשלוחצים אותו יעוף מ 120 ל 180 בקלות, איפה שהגולף תתחיל להחנק! כשרק מגבלת המהירות האדיוטית ב 180 קמ"ש עוצרת אותו...

נו באמת. הרגתם אותי :)

תסתכלו סביבכם, מכל הרכבים שיש על הכביש, דווקא אמריקאיות ישנות נראות לכם מתפרקות?? ברצינות? אני רואה כל יום בדרך לעבודה לא מעט אמריקאיות ישנות, מסתבר שהבני דודים פה באזור הבינו שהן זולות מאוד, עמידות וחזקות... פתאום בפזורה הבדואית רואים לא מעט מאליבו מרובעות כאלה מ 2005-6 וגם לא מעט מהדגם החדש יותר. וכמובן שלא חסרים גם לה-קרוס מ2006-7 שמסתובבות פה ושם (אף פעם לא היו הרבה אבל אלו שנשארו נראות טוב).

בחיי, שקשה לי לזכור מתי פעם אחרונה יצא לי לראות גולף או פאסאט מ 2005...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

כן.

הרכבים האלה לא שורדים במבחן הזמן ולמעט כל מיני מוזרים שלא מוכנים לשחרר(אבא של חבר מתקן אלרו ישנה) הרכבים האלה מזמן עזבו את העולם.

חצי מהמשפחה שלי גרה בארה''ב-קנדה.

אף אחד לא נוסע ברכב אמריקאי,כי הם גרועים מהיפנים והגרמנים.

• תוכן חדש...