Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכל חכמי הפורום ,

אודה לעצתכם בקניית רכב לנסיעות ארוכות לירושלים מהמרכז בערך 110 ק"מ ביום.

הדרישה הכי חשובה היא שיהיה חסכוני. הדרישה השניה בחשיבותה שיהיה לרכב קל יחסית ולא יתאמץ מידי בעליות .

מובן לכולנו שכל רכב יעלה לי-ם אבל איני רוצה רכב חלש ולא נוח ליום יום.

התקציב עד 70 אלף אך אם יש רכב ששווה התאמצות אז יש אפשרות ל 80 גג.

ספייס סטאר - חסכוני ויחסית נוח למרות השדרוג של החדשות אך לשלילה לא הכי יציב וממש לא יהיה לו קל בעליות משמע הצריכת דלק תושפע, לניסיונכם - האם הצריכה תושפע מעט או הרבה?

חשבתי בכיוון של האיביזה 1 ליטר אוטומטית - האם שווה את ההתאמצות ? כמה שנים אחרויות יש להן, שנתיים או שלוש ? הגיר מרתיע מאוד

והשאלה הכי חשובה בנוגע לאיביזה למרות שהיא בעלת טורבו - האם לא יהיה למנוע ליטר קשה לעלות לירושלים ? האם היא מתאימה למשימה ?

היא מאוד קורצת מכוון שהיא הכי "רכב" לכסף באזור הזה של המחירים.

דיזלים ? פלואנס קצת מרתיעה האמינות שלהם ואין חדשות רק יד 2.

מה אתם חושבים על קליאו\מגאן סטיישן דיזל ? כמה הן חסכוניות בתכלס ?

חשוב להדגיש כי גם יד 2 וגם חדשות באות בחשבון.

תודה.

עריכה : עדיפות גדולה לאוטומט.

עריכה אחרונה על ידי ts1

זה שאתה אוהב את זה, לא אומר שאתה טוב בזה .

אם תשקיע בזה מספיק זמן תהיה מצויין.

פורסם

איביזה חדשה מגיעה כסטנדרט עם שנתיים ומשנה שעברה ניתן היה להוסיף אלפייה ולקבל שנה שלישית. המושבים של האיביזה לא היו לי נוחים לנסיעות ארוכות, אבל זה משתנה מאדם לאדם.

פורסם

אצלנו הספייס סטאר עושה בכביש בין עירוני 1/16.5.

הבעיה שבכביש עם עליות הרכב יהיה רועש.

האיביזה תעלה את העליות בקלילות ותהיה שקטה ונוחה האץרבה יותר מהספייס סטאר,אבל הגיר יכול להיות נקודת חולשה.

במחיר שלך הייתי בודק סיטרואן c3 אשר מציע גם מנוע חזק אך גם נוחות נסיעה בין הטובות בקטגוריה אם לא הכי טובה.

מה שכן יש תלונות לגבי רצועת טיימינג שיכולה להתפורר לכן כדאי לבדוק במוסך את מצבה.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצד שני בתקציב הזה הוא יכול לקנות C3 יד שנייה מישהו שעכשיו קנה ומוכר (יש כאלו) לקנות אותה מתחת למחירון וליהנות מרכב שעדיין באחריות יצרן (כמדומני אם הרכב לא נרכש בליסינג 0 ק"מ אז הוא באחריות 5 שנים, אם הוא קונה רכב בן חצי שנה-שנה אז הוא יקבל בערך 4 שנים).

האם גיר רגיל בא בחשבון?.

פורסם

בתקציב שלו זה רק יד שניה, אם כי די חדשה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכולם ,

ידני בא בחשבון אבל רק אם מאוד מאוד שווה זאת, מכוון שתוואי הנסיעות יהיה גם בפקקים וגם בירושלים.

יוליאן , עם הרעש אתמודד כלל לא בעיה , אשמח מאוד לשמוע איך היציבות שלה בכבישים מהירים ? לדוגמא כשנסעתי בגטס ועקפתי אוטובוס הרגשתי את הרכב ממש כמעט מרקד לו וצריך לתקן את ההגה האם זה המצב גם בספייס סטאר ? והאם הצריכה 1/16 יכולה להיות ראלית גם בנסיעות לי-ם אמנם בין עירוניות אך עם עליות ולעיתים עומסים בעליות שמצריכים לחיצה הגונה על הגז.

с3 - כחדשה היא לא אופציה , ומשומשת ראיתי אחת בלבד ביד 2 שנת 2018 אדבר עם המוכר על פניו 5 שנות אחרויות נותנות ראש שקט , האם יש מחלות ידועות לדגם הזה ?

שוב תודה.

פורסם

אם גיר רגיל בא בחשבון, לא הייתי חושב פעמיים וקונה איביזה חדשה מהניילונים. אני מאוד רציתי איביזה ידנית חדשה, אבל העיר בה אני גר מאוד פקוקה ולכן בחרתי בג'אז אוט'.

פורסם

כמה הג'אז צורכת ? היית ממליץ עליה לנסיעות יומיומיות לי-ם?

פורסם (נערך)

אני נוסע כ- 100 ק"מ ליום, 30% בתוך העיר והשאר מחוץ לעיר.

צריכת דלק בד"כ 1:15, הצלחתי גם להגיע ל 1:17.5.

אני מאוד אוהב את הרכב (מרווח, נוח, חסכוני, בטיחותי, עלויות ביטוח נמוכות ועוד יתרונות שעמדתי עליהם בשרשור שפתחתי), הוא עולה עליות בלי בעיה אבל אני לא יודע אם תאהב אותו בגלל שכשאתה מאיץ יש רעש בגלל הגיר הרציף שגורם למנוע להתייצב על סל"ד גבוה וקבוע.

תעשה נסיעת מבחן ותחליט...לדעתי איביזה ידנית תהיה בחירה טובה עבורך, אבל שוב, כדאי לעשות נסיעת מבחן ולהחליט בעצמך.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

אם מיני חדשה הייתי בודק את הספארק, היא חזה יותר,נוחה יותר ושקטה יותר.

,בנוסף 10 כריות אוויר, בלימה אוטונומית ואיבזור טוב.

בנוסף תהיה חדשה.

הספייס חיסכונית אבל היום במחיר הזה כבר מיושנת. חיסכונית גם בתנאים הררים.

פורסם

אתה מעדיף רכב מיני/סופר-מיני/משפחתי?

אתה הולך לנסוע רוב הזמן לבד ברכב?

אתה זקוק לתא מטען גדול?

יכול להמליץ מנסיון אישי על הספארק. היא יחסית חזקה ותקח את העליות בלי בעיה מיוחדת ובלי לעשות יותר מדי רעש.

בעליה קשה המנוע יגיע ל3-4K סל"ד.

טפסתי איתה לא מזמן את חמת גדר והיא התמודד עם זה יפה מאד.

פורסם (נערך)

פלואנס דיזל. נוח, חזק, זול (יחסית) וחסכוני (1/20 אמיתי). קח בחשבון של שעתיים בילוי ברכב ביום, עדיף שהוא יהיה גם נוח ויישב טוב על הכביש, ולא רק חסכוני.

אני עושה 110 ק"מ ביום עם שברולט אימפלה 2005 (על גז לכן גם חסכונית), ואפילו היום לא הייתי מחליף אותה בשום סופר מיני חדשה. יש משמעות מאוד גדולה לנוחות בנסיעות ארוכות, לפחות לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי yonisi

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לא ציינת את האופציה הזו על השולחן אבל מה עם הנירו? להיברידיות יש צריכת דלק מעולה ומספיק כוח לעליות של ירושלים.. חומר למחשבה..

• תוכן חדש...