Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה מגדיר חובב רכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל קטגוריה שקשורה לרכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה שהאיש והולוו אמר.

תכלס,יש המון "מלחמות", כל מיני פאנבויז שבטוחים שכל השאר זה זבל.

אבל זה בתוך התחביב.

יש כאלה שיבנו MONSTER TRACK ויחשבו שזה מגניב, ויש כאלה שטוענים שהגודל מפצה על חוסר גודל במקום אחר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

חובב רכב = בעל יוזר בפורם רכב כלשהוא.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

נראה לי שקצת פיספסתם...

האם אתם חושבים שיבוא אדם ויגיד לכם שהוא חובב רכב, ותוכלו להגיד לו בפה מלא - "אתה לא"

אולי הוא לא חובב רכב כמוכם, כהגדרתכם והבנתכם...אבל לו יש הגדרה והבנה משלו, מי צודק?

תשובה פשוטה- כולם.

כל אחד חובב רכב לפי איך שהוא תופס את עולם הרכב, אחד זה מתבטא בנהיגה אחד במכונאות, אחד בטכנולוגיה, אחד בעיצוב וכו' וכו'.

עוד כשהייתי נער אני זוכר שכשהייתי מהלך ברחוב ומדבר בפלאפון, כששמעתי גרגור עמוק של איזה רכב שנשמע מעניין הייתי אומר לקו השני "חכה חכה רגע" ומחפש מה זה ומקווה שזה לא יגמר באיזו משאית רעשנית, ואם זה היה רכב שאהוב עלי היה לי סיפוק גדול מאוד, פשוט להסתכל עליו ולשמוע.

לדעתי זה כבר מספיק כדי להגדיר חובב רכב.

פורסם

כשהייתי ילד (בתיכון) קראתי באדיקות מגזינים על מכוניות. יכולתי לדקלם את המהירות המקסימלית ותאוצה 0-100 של למבורגיני קונטאש, פרארי טסטה רוזה ופורשה 911 טורבו. זיהיתי כל דגם מכונית שהיה בארץ (או לפחות 90% מהם) ויכולתי להרצות על יתרונות אלפא-סוד על סובארו 1300.

אבל לא היה לי רישיון נהיגה... ולמשפחה שלי כלל לא הייתה מכונית :-(

האם הייתי חובב רכב?

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

גם בעולם מחפשים הגדרות לזה petrol head, gear head, car fanatic הנה למשל זה:

TOP DEFINITION

Car Enthusiast

An individual that loves anything to do with cars and their counterparts, one who can talk for hours about cars and not get tired of it. These people do not hate on others for their vehicle choice and modifications (so-called "rice" is irrelevant, that is total shit) but simply encourage creativity and learning. These people are in a somewhat small but lively community worldwide which engages in car meets, TV shows, blogs, forums, games, magazines, etc. Some enjoy just talking about their rides and others like to get their hands greasy. There are those who put time and money into a project car that brings pride to themselves and beautiful sight and sound for others. Some enthusiasts will form their own cliques such as drifters or those at the drag strip. There are young teenagers who have fewer resources but can manage to build up a nice ride and learn from the best. Some enthusiasts prefer American muscle over imports and vice-versa. Some of us bump our music cruisin' down the road. We can look at any car and say anything about it: where it's from, it's drivetrain, it's value. For some it is all about that great rear-wheel drive. Sometimes we just want to get in our car and drive a hundred or so miles to think over things and enjoy the car for what it does, what it's capable of in your hands as a driver. Car enthusiasts will always be where. the cars are, sharing our love of the automobile for what a car is, art.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
כשהייתי ילד (בתיכון) קראתי באדיקות מגזינים על מכוניות. יכולתי לדקלם את המהירות המקסימלית ותאוצה 0-100 של למבורגיני קונטאש, פרארי טסטה רוזה ופורשה 911 טורבו. זיהיתי כל דגם מכונית שהיה בארץ (או לפחות 90% מהם) ויכולתי להרצות על יתרונות אלפא-סוד על סובארו 1300.

אבל לא היה לי רישיון נהיגה... ולמשפחה שלי כלל לא הייתה מכונית :-(

האם הייתי חובב רכב?

אם אתה שואל אותי אז כן כי מן הסתם היית שמח לנהוג ברכבים האלו אם היית יכול. אבל מודע לזה שהפורום לא מסכים איתי וזה בסדר.

פורסם
כל מי שלא שוטף את הרכב שלו עם סבון כלים ומטאטא

אז אם אני מחנה בחוץ ומחכה לגשם,זה בסדר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מי שמזדהה עם המילים של השיר הזה

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...