Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה נכון גם להיום שרכבים מאזורים אלו עובדים קשה יותר ולכן הבלאי שלהם גבוה יותר?

אני מתעניין במאזדה 2L 2016 3 ומצאתי משהו רלוונטי גם בירושלים וגם בחיפה אך מטריד אותי קצת רכבים שכל הזמן נוסעים בעליות וירידות (אולי לא בריא לגיר?)

מה אתם אומרים?

פורסם

ומה עדיף? רכב שכל היום נמצא בפקקים? רכב שמורידים אותו לשטח כל שישי? או אולי רכב שלא טופל בזמן עם שמנים זולים?

פורסם

זה לדעתי שיקול בין האחרונים שאמור לעניין אותך והייתי מתעלם ממנו. אם יש לך 2 מכוניות זהות אחת מאזור מישורי ואחת מאזור הררי וכל שאר הפרמטרים זהים (מה שלא יהיה) אז אתה יכול לבחור במישורי. אבל הבדלים זניחים. אתה גם לא יודע מה בעל הרכב עושה איתו, גם אם הוא גר באזור מישורי איך תדע שבעיקר שם הוא נוסע?

במרכז אין לך חנייה והרבה עולים ויורדים ממדרכות עם הרכב על בסיס יומי, זה לא עושה נזק...? נכון שיש בירושלים וחיפה פקקים אבל ממש לא כמו במרכז, לעצור לנסוע לעצור לנסוע לא עושה נזק ובלאי?

לדעתי הרבה יותר חשוב לראות מי נהג ברכב ולא היכן נהג. יש לזה השפעה הרבה יותר גדולה בסופו של דבר.

פורסם

אני לא לחוץ על רכב באופן מיידי ואני יכול לחכות להזדמנות נוספת במידה ואכן עדיף מראש לא ללכת על רכב מאזורים כאלו.

לגבי הטיפולים, מדובר ברכבים עם 35K שטופלו במורשה כך שנראה לי פחות רלוונטי עניין הטיפולים.

מה אומרים?

פורסם

בארץ יש עוד איזורים הרריים בארץ כמו: צפת/רמת הגולן -רוב הכבישים שם הררייים, אז מה גם שם הרכבים בלויים ?

אני גר בקריות ועולה הרבה עליות עם הרכב לכיוון חיפה/נשר וזה ממש לא גרם לבלאי מנוע באף אחד משני הרכבים האחרונים שלי וגם לרכב הנוכחי.

כל עוד מטפלים ברכב בזמן ועם חלקים איכותיים לא חושב שלאיזור כזה/אחר יש השפעה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אני לא לחוץ על רכב באופן מיידי ואני יכול לחכות להזדמנות נוספת במידה ואכן עדיף מראש לא ללכת על רכב מאזורים כאלו.

לגבי הטיפולים, מדובר ברכבים עם 35K שטופלו במורשה כך שנראה לי פחות רלוונטי עניין הטיפולים.

מה אומרים?

שאני ממש לא מסכים עם הטענה שלך ,שרכבים מהאזורים האלה בהכרח יהיו יותר בלויים מרכבים מאזורים מישוריים. יש לך עוד הרבה משתנים כמו דרך, עד כמה הנהג של הרכב שמר עליו, האם הטיפולים בוצעו בזמן/ק"מ שהיצרן התווה, תאונות וזה רק מה שעולה לי עכשיו.

פורסם

בהינתן אופן תחזוקה זהה לגמרי, לדעתי זה דווקא טוב שהמנוע מידי פעם מגיע לסל"ד גבוה במאמץ.

• תוכן חדש...