Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצה שלילית ביותר על המגבים השטוחים של אוטו דיפו

מדובר במגב "סיליקון" זול . 27שח לזוג.

אמרתי לעצמי ה כבר יכול להיות , כולה מגב!.

אז זהו שכן קורה!

מגב אחד לא מצליח לנגב באמצע והמגב השני מתקפל לפעמים כמו ספירלה וחובט את הרכב . המגבים הותקנו ע"י המתקין באוטו דיפו. 20181228_143918.jpeg

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

פורסם

אם המגבים הותקנו ע"י המתקין מאוטו דיפו, אני מניח שגם נתת לו לבחור לבד את המידה. אז אני מציע שבתור התחלה תמדוד ותוודא ששמו לך את המידה הנכונה. וגם שהמגבים יושבים כמו שצריך בתושבות שלהם.

חזיר דיזל

פורסם

כשהייתי יותר צעיר ניסיתי כל מיני מגבים זולים, רובם היו גרועים ולפעמים גם הזיקו לרכב. היום אני קונה רק מגבים מותגיים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
המלצה שלילית ביותר על המגבים השטוחים של אוטו דיפו

מדובר במגב "סיליקון" זול . 27שח לזוג.

אמרתי לעצמי ה כבר יכול להיות , כולה מגב!.

[ATTACH]514110[/ATTACH]

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

נו מה ? אתה רציני ? קנית מוצר שידעת שהוא זול !!!!!!!!!

ציפית שיעבוד כמו מוצר סביר או יקר ? רק אתה תדפוק את המערכת ?? תקנה בזול ותקבל זהב ?

אבל מעבר לזה שאני מניח שהלקח הזה (אל תקנה את הכי יקר. תקנה את השני הכי יקר. אבל בטח שלא את הכי זול) נלמד, כנראה שיש שם גם בעיית התקנה .

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

כיוון המגבים הוא קריטי להצמדה שלהם במהירות לשמשה.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
הם הפוכים , הפוך את ותרכיב כראוי והכל יעבוד תקין.

נכון שהם הפוכים והרוח לא לוחץ בהם אבל אי אפשר להרכיבם הפוך בגלל הכיוון של החיבור לזרוע.

המגבים האלה מתאימים לרכבים עם הגה בצד ימין.

פורסם
נכון שהם הפוכים והרוח לא לוחץ בהם אבל אי אפשר להרכיבם הפוך בגלל הכיוון של החיבור לזרוע.

המגבים האלה מתאימים לרכבים עם הגה בצד ימין.

המגבים האלה שמוכרים באוטו-דיפו מגיעים בדיפולט עם מתאם מסויים, כשהם בכיווניות הנכונה, מניסיון (מן הסתם באוטו-דיפו יודעים באיזה צד נוסעים כאן). כנראה שהמתקין היה צריך להחליף את המתאם המקורי במתאם אחר שמתאים לסוג זרוע המגבים, ותוך כדי כך הפך את המגב לצד הלא-נכון.

חזיר דיזל

פורסם

מגבים זולים הם לא מגבים יקרים, אבל גם מגבים זולים שמותקנים כראוי מחזיקים חורף ועושים את העבודה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ל-106 שהיתה לי קניתי וישרים ב-30 שקלים כולל משלוח מאיביי והם ניגבו 3 שנים בלי בעיות. כנראה עניין של מזל.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

בשנתיים האחרונות קניתי מגבים סיניים מהסוג שבתמונה (65 שח), המגבים מותקנים בשני רכבים ועושים את העבודה טוב כמו המגבים מהדגמים היקרים, שקניתי בעבר הרחוק.

המגבים בכל מקרה מומלצים על פי הנסיון שלי, אם תמצאו במחיר נמוך יותר, פשוט לא להסס בגלל המחיר הנמוך-איכות ירודה, לקנות ולהרכיב.

IMG_20181229_092220.jpg

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • תוכן חדש...