Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^^^

גם אני קניתי את המגבים האלה - עושים את העבודה מצויין.

הם נמכרים באוטו דיפו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

קניתי את הvision במשך כמה שנים ברכב הקודם שעוד היו מוכרים אותם ביילו ב30 שקל.עשו את העבודה והחזיקו אותו פרק זמן שהמגבים של בוש החזיקו.

אגב המגבים שמוכרים עכשיו ביילו עם אריזה אדומה - להתרחק התפרקו אחרי יום.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אחרי שניסיתי כמעט כל פירמה נחשבת בוישרים הגעתי למסקנה שדין יקר כדין זול. כולם יעשו את העבודה חצי שנה עד שנה כל עוד מתאימים לרכב ומותקנים כמו שצריך. באמת שאין טעם להשקיע, אני שם את הכי זולים וכשמתחילים טיפה לפקשש, מחליף אותם בזולים אחרים.

אגב, בדיוק אותה תזה עובדת לי מצויין עם נורות h4 ב4 רכבים אחרונים.

פורסם
מניסיון, גם המגבים הכי יקרים של בוש , אחרי קיץ , נראים כמו מגבים של ₪30 .

אצלי ברכב מגבים תוצרת בוש מחזיקים לפחות 3 שנים.

איזה כייף לי :)

פורסם

מגבים זה גם עניין של הסביבה. אם הרכב חונה חונה הרבה בחוץ, אז הסיכוי שהמגב יתייבש גבוה.

בנוסף ניקיון שמשה תורם רבות לאורך החיים של המגב - שמשה מלוכלכת תגרום בלאי לגומי שמנגב ואז נראה סימני מריחה או "פסים" בהם הניגוב לא יעיל. עדיף להימנע מניגוב על שמשה יבשה ומלוכלכת.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
תודה לעונים.

אלך להחליף לvision לפי המלצותיכם .

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

נראה לי שעדיף לך קודם להתקין את המגבים בצורה נכונה. הם כנראה יעבדו ויעבדו טוב.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

המגב הימני שלא מנגב באמצע המהלך שלו הוחלף כיוון ומתבלת אותה תוצאה ! .

המגבים מותקנים אצלי חודשיים ומגב השמאלי מנגב נהדר....רק שלפתע מלפני שבוע כמה פעמים בנסיעה המגב מתקפל כמו ספירלה ומכה בשמשה כשמתחרר . תופעה שבחיים לא ראיתי ואני נוהג כבר 30 שנה !

לא הגבתי לתגובות על יובש וחנייה בשמש כי לא הינו בקיץ כמדומני בחודשיים האחרונים ומגבי פלאט שעשויים ממקשה אחת של גומי החזיקו ברכב קודם 3 שנים!

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

פורסם

בזמנו כשניהלתי צי גדול של רכבים, סימנתי על כל זוג מגבים את תאריך ההתקנה...

ובדקתי כמה וכמה סוגים. בקיצור, לא חשוב כמה עלו, מאיזו תוצרת, בארץ, מגב מנגב טוב ממש (בלי להשאיר פסים בכלל) כחצי שנה.

משום כך אני ממליץ לכל מי שמוכן לשמוע - תמיד עדיף מגבים זולים וחדשים, על פני יקרים שמתחילים להתבלות, אם אם הבלאי איטי יותר. מגב שלא מנקה באופן מו-שלם, מהווה סיכון בטיחותי ממדרגה ראשונה במצבי סינוור.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...