Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נדרש לבחור רכב לנסיעות ארוכות לעבודה וחזרה (300 ק״מ ליום)

כרגע הזמנתי את הפיג׳ו שעושה רושם חיובי מבחינת נראות, נוחות ואיכות.

לאחר סיבוב סוכנויות התחלתי לחשוב שנית לגבי נוחות הנסיעה ב-suv לעומת רכב מנהלים ״קלאסי״ כמו הסופרב או הסונטה.

לפיכך אודה לעזרתכם.

חשוב:

* נוחות לנסיעות ארוכות

*עיצוב פנים איכותי

*לא עגלתית

פחות חשוב:

*אמינות

*סחירות

*מקום (בד״כ נוסע לבד ובסופ״ש עם משפחה)

* דלק (למרות שעדיף שתהיה על הצד החסכוני כי זו לא הנאה גדולה לתדלק כל יום)

אשמח לתובנות לגבי הרכבים הנ״ל (יודע שהם מעולמות קצת שונים) ו/או להמלצות אחרות עד לסכום של 165k

עריכה אחרונה על ידי hdal
פורסם

עם קילומטרג' כזה הייתי הולך על מנהלים כמו הסופרב, לא יודע אם היא נוחה יותר מהפיג'ו, מה שבטוח מישיבה בשתיהן, הסופרב הרבה יותר איכותית.

בכל מקרה אם כבר הזמנת, אז מה השאלה?

אישית הייתי הולך על הסופרב 1.4 טורבו

פורסם

לדעתי הפער בין הסופרב ל3008 לא כזה גדול, אם כי החומרים בסופרב לפחות מרגישים מורכבים יותר טוב מאלה בפיג'ו.

הסונטה(וגם אחותה לבית קיה) דיי קרובה למכוניות המשפחתיות של המותג, אם זה מה שחשוב לך הייתי מדלג הלאה.

פאסאט כבר מעל התקציב, אבל הטיגואן לא, מצד שני הוא ידרוש הרבה פשרות באבזור.

פורסם

שאלה קשה בין הפג'ו לסופרב.

מה שינצח זה כנראה מה אתה מעדיף, תנוחת ישיבה גבוהה או נמוכה?

סונטה במקום האחרון מבחינתי

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

חסכוני יותר יהיה היברידי או דיזל.

מי מהדגמים מציעים זאת ? הדגם ההיברידי של הסונטה ככל שקיימת אפשרות לבחור בו,לגבי השאר לא כתבת בנזין/דיזל.

הבעיה- נוחות של קרש גיהוץ לעומת הפיג'ו.

עכשיו עליך להכריע- נוחות בנסיעה או נוחות בלתדלק הרבה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הסופרב נוקשה יותר על הכביש מה3008,היא יותר מרווחת,הכסא ב3008 מעולה,גם אחרי נסיעה לאילת אתה יוצא מהרכב חדש לחלוטין.

פורסם

תודה על התגובות.

מאחר ומדובר בארבע שעות נהיגה לפחות כל יום תגובה כזו בהחלט מחזקת את הבחירה ב-3008

פורסם

לא כתבת באיזו גרסה של נפיג'ו מדובר.

סופרב וסונטה מגיעות עם אבזור בטיחות עשיר ועם בקרת שיוט אדפטיבית שיכולה להפוך את הנסיעה לרגועה ונינוחה יותר.

3008 אקטיב מגיע עם התרעה על סטייה מהנתיב ובלימה אוטונומית בלבד. בפרימיום האבזור עשיר יותר אך גם המחיר מטפס.

פורסם

לא כל כך מבין את הפניית הדילמה לכאן, אם ענין האמינות, אובדן הערך, כל אלו לא מענינים, אז מה נשאר אם לא ההתאמה האישית של האוטו לטעם ולצרכים. ולענין הזה האחרון, ההעדפה הפרטית שלי פשוט לא צריכה לענין אותך. סיבוב מסביב ובתוך עם נהיגה קצרה, מה שמתאפשר גם בפז'ו גם בסקודה, ילמד אותך די מהר איפה טוב לך יותר. היונדאי לא מדברת אלי אז היא לא פה, אבל גם אותה תוכל להוסיף כמובן, כי כאמור אני לא צריך לענין.

פורסם

פות"ש,

אני נסעתי בסופרב כמה פעמים, מדובר ברכב נוח ומרווח מאוד שמשייט בכבישים מהירים בצורה מושלמת שאפילו מזכירה רכבי יוקרה,

כאן תוכל לקרוא על הנוחות של הסופרב שבמחן קבלה 4.5 כוכבים מ5:

https://www.parkers.co.uk/skoda/superb/driving-and-performance/

וכאן ה3008 שקבל 3.8 כוכבים מ5:

https://www.parkers.co.uk/peugeot/3008/driving-and-performance/

תגלול למטה עד שאתה מגיע לחלק של הcomfort,

הערה אחת לגבי הפיג'ו שכדאי שתשקול שלי הפריעה, זה הקונסולה המרכזית של הפיג'ו מפריעה לרגל ימין, לי לא היתה הכי מרווחת.

ועוד נושא, בקרת השיוט האדפטיבית היא פשוט MUST למי שהולך לנסוע נסיעות בינעירוניות מרובות כאלה ביום, זה מה שיגרום לך להגיע ליעד כמו חדש בלי התעסקות במהירות השיוט כמעט בכלל.

חשוב שתעשה נסיעת מבחן על שתיהן כדי להבין את ההבדל, אחרת אתה פשוט תפסיד רכב בליגה אחרת, אחרי שתסע בסופרב אני בטוח שתזמין.

פורסם (נערך)

לא סגור על מולטימדיה בסקודה, אבל בשלוש עד ארבע שעות ביום באוטו, הייתי מייחס לה חשיבות רבה.

מניסיון בפיג'ו ליסינג אין אינטרנט, ואתה יכול רק להתקין אנדרואיד אוטו, ראה תגובה שלי ממקודם בשרשור אודיו.

בפיג'ו להתקין מוח אנדרואיד עולה 4000 ש"ח תוספת. בק"ש אדפטיבית ושמירה אקטיבית על נתיב - משהו שכבר חודש אני מתגעגע אליו מהקיה (שמירת נתיב). אלו דברים מאוד משמעותיים בנסיעה קבועה בכבישים מהירים. מן הסתם הפיג'ו המפוארת יותר תסגור את הפינות הללו, אבל זה יעלה לך.

בבדיקה קצרה נראה ש 3008 דיזל פרימיום עולה 172 אלף. הוא כולל את כל מה שחסר בגרסת הבסיס. תנסה למשוך אליו כי ההפרש קטן ובצריכת דלק הוא מאוד חסכוני.

כמובן שחייב נסיעת מבחן על כל רכב לפני שמזמינים

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...