Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

50K (נערכה כותרת ללא תוכן)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעניין לגבי הדגם של 2015 עם המנוע 1.8 והגיר DSG ( לא מתחבר לקטע הידני)

המחלות בגיר הזה עוד קיימות בשנתון הזה או שדווקא ספציפית על ה GTI הוא מעודכן יותר כדי להחזיק יותר מומנט?

חשוב להגיד שאני מחפש רכב סטוק וככה הוא גם ישאר, לא מתכנן לשים עליה תוכנה או משהו דומה.

אשמח לשמוע גם חוות דעת של אנשים שיש להם את הרכב הזה לגבי האחזקה שלו והצריכת דלק, תודה.

פורסם

בפולו GTI 2015 1.8L נמצא גיר DQ200 עם מצמדים היבשים. במקור גיר זה פותח למכוניות שהמנוע שלהן מסוגל לפתח מומנט עד 25 קג"מ. נכון שהוא קיבל כמה חיזוקים עם השנים אך עדיין הוא רחוק מלהיות אמין, במיוחד במכונית חזקה יחסית כמו GTI.

מומלץ לבחור בגיר הידני בדגם ספציפי הזה.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם

תודה רבה על התגובה, אני כרגע נוסע על רכב גרמני שנת 2011 שהבעלים הקודמים שלו החליף לו קלאצים ומוח גיר במסגרת האחריות (ב 4000 ק"מ) ומאז הרכב כבר עומד על 92k ללא בעיות, אז עדיין אני צריך לפחד מהגיר אם אני מוודא שהגיר תוקן באחריות?

פורסם

צריך לקחת בחשבון את אמינותו של הגיר הזה: היא עדיין נמוכה יותר מאשר של גיר ידני או DSG עם מצמדים רטובים, כמו ב-GTI דור האחרון.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

השאלה נשאלת בשביל חבר.

חג שמח לכולם.

אני כרגע חוסך לרכב וחושב על כמה אופציות ואמרתי נתייעץ פה.

התקציב יהיה בערך 50k יש שני רכבים שחשבתי עליהם אבל מתלבט.

הראשון אלפא מיטו 155 tjet שנים 2009-2011 שהוא נחשב למהיר ואמין וחסכוני יחסית לרכב חוץ מבעיית ההגה שיש לו שמורידה לי מימנו קצת למרות שהבנתי שאם מחליפים את החלק יש שקט לכמה שנים.

האופציה שנייה הונדה crz גם רכב שמשך לי את העין אבל לא מכיר את הרכב כל כך.

אשמח מי שמכיר ויודע לתת לי פרטים לגבי אמינות, טיפולים, ביצועים ובכללי מה לפי דעתכם עדיף?

ואם כדאי להתקרב לרכב היברידי שנת 2011.

ואם יש רכב טורבו אחר ידני/אוטומט(dsg6) אמין עד המחיר הזה שהוא גם זריז וטוב .

תודה לעוזרים

• תוכן חדש...