Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה לא מעט רכביי אספנות/מיושנים שאין להם פסים זוהרים בטמבון האחורי, אז איך למעשה הם עוברים את מבחן הרישוי? שוחד?מאכרים?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

שמעתי שניתן להדביק את המדבקה של הפס על מגנט ואת המגנו להדביק לרכב, וככה לעבור את הטסט.

על אחריותך.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה לא חייב להיות מודבק בטמבון. אני משתמש בשיטה של המגנט על דלת תא המטען ואין עם זה בעיות.

אם באמת כל האוטו שלך פלסטיק מאחורה, בטח אפשר להחליש את הדבק של המדבקה איכשהו, להדביק לפני הטסט ומיד אחרי זה להוריד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני גם משאיר.

בכמה פעמים שהגעתי בלי הפסים, נכשלתי על זה. עם הטופס הולכים למחלקת אביזרים וקונים שני פסים. מקבלים את הפסים והולכים לסיים את הטסט. לא בודקים שהדבקת אותם בפועל.

פורסם

מדביק בתור לטסט, מוריד בזמן שמדביק את מדבקת הטסט.

יותר פשוט מכל הויכוחים

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

עברתי מספר טסטים ללא המדבקות האלה בכלל ועוד במקום שמקפיד על העניין. יכול להיות שרכבים פרטיים כבר לא צריכים את זה ?

• תוכן חדש...