Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדימיון האנושי :)

דווקא לדעתי חבל שאין כאלו פרוייקטים בארץ..(או שלא...)

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

יש לך טעות אחי... ***אתם אחים ?***

לפני כחצי שנה שופרה סובארו ג'סטי מודל 86 עם מנוע 1000 רגיל...(אוטו של חבר)...אני לא יודע בדיוק מה הוא שיפר בה...אך בכמה וכמה בדיקות יכולתים שהוא עשה איתה אנשים פשוט לא האמינו איך אוטו שנראה כמו קופסת גפרורים היה פותח על מאזדות 1.8...2.0 ואפילו ב.מ.וו 320 (אני ראיתי את הבדיקה עם הב.מ.וו)...

לפני כשלושה חודשים האוטו יצא מפעילות וכעת שוכב לו בחניה מוזנחת איפשהו בבת-ים...

יש מעוניינים???:wink:

פורסם

זו במקרה ג'אסטי צהובה בגוון של בננה שראתה ימים טובים יותר?

עקפה אותי אחת כזו בבת-ים מימין. מילא שהיה בימר או איזה DL מצועצעת....

לא נותר לי אלא לחוש רחמים עבור אותו בחור ולקוות שלא יגמור את חייו בסיבוב.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

יש ים סיפורים על מכוניות כאלה משופרות , אני למשל שמעתי על שרייד ש "אף אחד לא יודע מה יש עליה"

שהייתה לוקחת בקלות סיוויק האצ'בק בפתיחות ועל ג'סטי ש "אף אחד לא יודע מה יש עליה" שהייתה לוקחת שרייד שהייתה לוקחת האצ'בק וסיפור על דייהו מאטיז ש "אף אחד לא יודע מה יש עליה" שהייתה לוקחת ג'אסטי ש "אף אחד לא ידוע מה יש עליה" שהייתה לוקחת שרייד ש "אף אחד לא יודע מה יש עליה "........

חלאס עם השטויות כל ילד מעאפן עם איזה קופסת סרדינים ומדבקות של ריגר טיונינג בטוח שהוא הכי מהיר .

ים long time no

פורסם

לגבי השרייד... אם אנחנו מדברים על אותה אחת ... שייכת ל ז** מראש העין ... מנוע 1.3 16וי עם טורבו קטן וחמוד :) שנת 87 אגב, לבנה , נראית זוועה ;) אבל נוסעת ... יאמי!

פורסם
לגבי השרייד... אם אנחנו מדברים על אותה אחת ... שייכת ל ז** מראש העין ... מנוע 1.3 16וי עם טורבו קטן וחמוד :) שנת 87 אגב, לבנה , נראית זוועה ;) אבל נוסעת ... יאמי!

אם היא מנוע 1.3 אז איך לעזאזל היא לוקחת את כל המכוניות הנ"ל?

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

יחס משקל-כוח דווקא די נוח (משקל נמוך על נפח מנוע די גדול יחסית לעומתו. וגם יש "שבלול" לפי מה שאורן רשם)

ממש כמו פיאט אונו או 127 שיפתחו כל סיווק או אימפרזה רגילה (עד 50 קמ"ש...)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

הוא רשם עם טורבו קטן

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

• תוכן חדש...