Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש ייעוץ לרכישת רכב 7 מקומות חדש או 0 ק"מ

Ofear Hadad
שימו לב! השרשור הזה בן 2233 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לחברי הפורום

בקרוב ייתווסף למשפחתי בת ה5 נפשות תינוק חדש.

אשמח אם תוכלו להעניק לי מעט מידע שלכם לגבי רכישת רכב בעל 7 מקומות.(אנחנו נהיה רק 6 נפשות כולל התינוק)

חשוב לי מאוד שיהיה רכב אמין ובטוח.

עד כה הרכבים פרטיים הייתי עם מאזדה ואני מאוד מרוצה

טויוטה הייתה לאבי והוא תמיד היה מרוצה ממנה

אני מעדיף לא להתקרב לרכבים כמו פז'ו מניסיון העבר.

אשמח לדעת האם יש מקומות עדיפים כאשר רוכשים רכב 0ק"מ....

(כמו כן .. למה באמת יש מקומות שמוכרים רכב 0 ק"מ... מה העניין עם הרכבים האלו? )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכבים 0 קילומטרים מוכרים בכל חברת ליסינג. אלה רכבים חדשים שנמכרו לחברות ליסינג בהנחה גדולה, ועכשיו חלק ממנה מתגלגל אל הקונה. הרכבים האלה נרשמים כיד 2 ויש עליהם הפחתה של 14% ( שתהיה גם בעתיד וגם עכשיו בביטוח מקיף ).

מה התקציב? מה גילאי הילדים האחרים? כמות הנסיעות?

טויוטה חדשה עם 7 מקומות יש את ורסו או פריוס פלוס. מיצובישי אאוטלנדר 7 מקומות, ניסאן אקס טרייל, קיה קארנס. לכל אחד מהרכבים יש יתרונות וחסרונות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי תקציב אני מאמין שבין 90 ל150 עם הלוואה

גילאי הילדים הם 6, 4 לשנתייםאנו גרים באיזור הדרום(אשקלון וכדומה) אז הנסיעות הן בעיקר קצרות מאוד. (חצי שעה הלוך לעבודה כולל לחלק ילדים למוסדות, רבע שעה חזור מהעבודה)

אאוטלנדר הבנתי שהיא סופר יקרה ולגבי הפיריוס יש לי חשש עם רכבים חשמליים לגבי הקרינה( שאולי אני טועה)

אשמח לדעת האם יש חסרון לטויוטה ורסו שהוא לא הבגאז' הקטן.

תודה על העזרה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין מערכת בטיחות אקטיבית, רק מוביל איי.

בגדול, ורסו יכולה להתאים לצרכים שלכם, למרות שהיא יחסית צפופה. אבל בשורה השניה יש 3 מושבים נפרדים ומלאים ( יתרון על אאוטלנדר ), וברגע שיש רק 6 נוסעים, יש מקום לעגלת תינוק , לא הרבה מעבר. כדי להושיב מישהו בשורה השלישית, צריך להזיז שני מושבים בשורה השניה קצת קדימה . אנחנו מסתדרים בורסו כזאת עם ילדים הרבה יותר גדולים ( וגבוהים ).

ורסו נמכרת בכל חברת ליסינג ב 140 אלף ₪ פחות או יותר.

היתרון הגדות של פריוס פלוס זה צריכת דלק, אבל היא חורגת מהתקציב שלך בהרבה ( החדשה ).

קיה קארנס די דומה לטויוטה ורסו במרחב הפנים. גם כאן אין מערכת בטיחות אקטיבית.

בתקציב שהגדרת ניתן לקנות אופל זאפירה מליסינג 0 קילומטרים ( בערך ב 125-130 אלף ) ואת דאצ'יה לודג'י הרומנית ( רק ידנית ) ב 105/ 115 אלף ( בנזין/ דיזל ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשאר רק לעבור את המכשול הפסיכולוגי בקשר לקרינה.

אתם הרי לא מבלים שעות ברכב.

לפריוס + מבחינתכם יש עוד יתרון עתידי. רכב כזה שנסע מעט נחטף מעל המחירון במהירות הבזק.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי פריוס + בפרט כעת עם המערכות הבטיחות החדשות תשמור הכי על הערך העתידי.

תבדקו שמתאים לכם הגודל.

ל6 נפשות לדעתי זה פשוט מצוין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באופן אישי אני מעדיף את הרכבים היותר גדולים כדוגמאת טיוטה סיינה, קאיה קרניבל וקרייזלר גרנד וויאגר שבהם בשורה ה-3 בני נוער מסוגלים לשבת בנוחות לאורך זמן וגם נשאר קצת תא מטען.

בכל מקרה בקטגוריה 5+2, ממליץ לך לשים דגש גדול מאוד על אופן הכניסה לשורה ה-3, בייחוד שאני מניח שהתינוק יהיה בשורה ה-2 עם כסא בטיחות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2233 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...