Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפון מדרכות עד 200K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש אנשים שלא יתחברו לעיצוב המוחצן של הפיג'ו ולעיוב תא הנוסעים הייחודי שעלול לסבך בתפעול. לזכות האופל עיצוב נאה לכשעצמו ותא נוסעים מאוד נעים ואיכותי.

פורסם

תשמע כל הדגמים שהצעת נותנים ערך מוסף שונה cx 5 אכן יקרה אבל מאוד עוצמתי, 3008 יש לה עיצוב יפה אבל לא יודע אם הכי חזקה בקטגוריה ודווקא הייתי מנסה לבדוק על הספורטאז' שאמרת לא עוצמתית מספיק. תנסה לבדוק את הגרסת gt שיש בה שיפורים מבחינת ביצועים וכמובן הבטיחות מאוד מורגשת ברכב הזה.

פורסם (נערך)

ה- cx5 ממש לא מאד עוצמתי, אפשר להגיד שדי הפוך מכך, ביצועים ממוצעים לכל היותר והוא נטול מערכות בטיחות מלבד בלימה אוטונומית (מלבד הגירסה הבכירה)

ה- 3008 בעל ביצועים טובים (גם בדיזל וגם בבנזין נסעתי רק בדיזל אבל כך כתבו על הבנזין), ב- 3008 האגרונומיה מיוחדת והכרחי לבצע נסיעת מבחן כדי לראות אם הוא מתאים לך.

הספורטג׳ חלש מאד, גירסת ה- gt טובה בהרבה מעניינת בליסינג מאחר והאמינות של הגיר שבסימן שאלה לא משחקת תפקיד. אבל עדיף לחכות לגריסת מתוחת הפנים- פירוט בהמשך.

הקארוק בעל ביצועים טובים מאד, אבזור בטיחות מלא וחבילה מלאה למעשה ללא מגרעות בולטות (מלבד חסרון תמוה של משענת יד אחורית מרכזית מלבד בגירסה הבכירה ביותר וכתבו שהתנהגות הכביש לא טובה, יש רכינת מרכב).

באופל גרנדלנד אין מרווח רגליים במושב האחורי פשוט כך, לפיקנטו יש יותר מרווח רגליים, עם כל הגודל המנופח שלו והבסיס המשותף עם ה- 3008 זה מאד מוזר. מעבר לכך אין מצב ספורט בתיבה והיא ממהרת להעלות הילוכים. בקיצור לא מומלץ.

אם ההחלפה היא בנובמבר, אז צפויים להגיע שלל ג׳יפונים חדשים עד אז או קצת לאחר מכן (לא יודע אם כולם יהיו בליסינג), טויוטה ראב 4 חדש (לרבות בגירסה היברידית שתהיה החזקה בהיצע), סובארו פורסטר חדש (כנראה עם מנוע 2.5 אטמוספרי), והונדה crv חדש (עם מנוע 1.5 טורבו חזק ועם גירסה היברידית נטענת שאולי לא תגיע בהתחלה).

מעבר לכך צפוי להגיע באותה תקופה יונדאי טוסון משודרג (כל הדשבורד הוחלף ויהיה שיפור במערכות הבטיחות), וגם ספורטג׳ בעל מתיחת פנים חיצונית קלה, לגבי שני הרכבים הללו יש סיכוי נמוך שהם יגיעו עם יחידות הנעה משופרות שמחליפות את העייפות כיום, (נראה ששניהם גם יגיעו עם בלם יד חשמלי במקום בלם רגל תמוה כיום וכן יגיעו עם לחצן הנעה וכניסה ויציאה ללא מפתח כאשר כיום באופן תמוה מלבד הגירסאות הבכירות ביותר הרכבים הללו לא מציעים אבזור בסיסי זה, דבר שלא מנוע מהם להימכר כמו לחמניות חמות.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)
תשמע כל הדגמים שהצעת נותנים ערך מוסף שונה cx 5 אכן יקרה אבל מאוד עוצמתי, 3008 יש לה עיצוב יפה אבל לא יודע אם הכי חזקה בקטגוריה ודווקא הייתי מנסה לבדוק על הספורטאז' שאמרת לא עוצמתית מספיק. תנסה לבדוק את הגרסת gt שיש בה שיפורים מבחינת ביצועים וכמובן הבטיחות מאוד מורגשת ברכב הזה.

נהגת בCX5 שאתה חושב שהיא מאוד עוצמתית? ומאיזו בחינה הבטיחות מאוד מורגשת בספורטז׳ בהשוואה ל3008 למשל?

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

אם ההחלפה היא בנובמבר, אז צפויים להגיע שלל ג׳יפונים חדשים עד אז או קצת לאחר מכן (לא יודע אם כולם יהיו בליסינג), טויוטה ראב 4 חדש (לרבות בגירסה היברידית שתהיה החזקה בהיצע), סובארו פורסטר חדש (כנראה עם מנוע 2.5 אטמוספרי), והונדה crv חדש (עם מנוע 1.5 טורבו חזק ועם גירסה היברידית נטענת שאולי לא תגיע בהתחלה).

גם את הטיוטה וגם את הסובארו לא תראה פה לפני סוף הרבעון הראשון של 2019. לגבי ההונדה אני גם לא בטוח שתגיע לפני תחילת 2019 אבל נראה.

פורסם (נערך)

אם ליסינג - אז באמת ה 3008 בנזין כדאי

אתה נהנה מכל העולמות

גם נוחות אירופאית

ובלי לדאוג למכור אותו אחרי 3 שנים...

עריכה אחרונה על ידי JBUZZ
[טעות]
פורסם

לגבי מערכות בטיחות ב-CX5, המפרט עודכן לאחרונה וכעת המובילאיי קיים רק ב-2 ליטר אקזקיוטיב הבסיסי.

שאר הדגמים מגיעים עם מערכת לתיקון סטייה מהנתיב, בקרת שיוט אדפטיבית עד בלימה מלאה וזינוק חזרה, פנסים עוקבי פניה ואור גבוה אוטומטי.

זה הופך את ה-CX5 לקצ'ורי להרבה יותר אטרקטיבי בעיני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הקארוק בעל ביצועים טובים מאד, אבזור בטיחות מלא וחבילה מלאה למעשה ללא מגרעות בולטות (מלבד חסרון תמוה של משענת יד אחורית מרכזית מלבד בגירסה הבכירה ביותר וכתבו שהתנהגות הכביש לא טובה, יש רכינת מרכב).

מסכים - מסתבר שלא ניתן לקבל את הגרסה הבכירה בליסינג לצערי.

אם ליסינג - אז באמת ה 3008 בנזין כדאי

אתה נהנה מכל העולמות

גם נוחות אירופאית

ובלי לדאוג למכור אותו אחרי 3 שנים...

לגמרי - בגלל זה אנחנו עכשיו עם 208 בליסינג, אחד הרכבים הטובים שהיו לי אבל לא הייתי קונה בחיים.

הצעה נוספת קצת שונה BMWx1 ב 0 קילומטר:

https://www.carbuy.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9-0-%D7%A7-%D7%9E/%D7%91%D7%9E%D7%95%D7%95-x1-18i-20182

* לא מכיר את האתר ולא יודע אם הוא אמין

ממש לא רלוונטי, חלש ואבזור (יחסית) מינימלי.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אם ליסינג (מניח שדרך מקום העבודה?), לא עדיף להתמקד בהיברדי משיקולי הטבת שווי שימוש?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לגמרי - בגלל זה אנחנו עכשיו עם 208 בליסינג, אחד הרכבים הטובים שהיו לי אבל לא הייתי קונה בחיים.

אילו בעיות היו לך איתה?

פורסם

לא נראה לי שהיו לו בעיות,פשוט נראה לי שהוא חושב שה208 יורד במחירון יותר מכל רכב אחר בגלל המוצא..תקן אותי אם אני טועה..

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אם ליסינג (מניח שדרך מקום העבודה?), לא עדיף להתמקד בהיברדי משיקולי הטבת שווי שימוש?

אכן דרך מקום העבודה, יש לך הצעה? עברתי על האפשרויות ולא ראיתי היברדי מעניין.

אילו בעיות היו לך איתה?

אפס בעיות (האמת שפעם אחת הרכב נתקע אבל שווין) - לכן רשמתי שזה אחד הרכבים הטובים שהיו לי, אבל למכור עכשיו אחד כזה לאחר 3 שנים (לא מחזיק מעל תקופה של שנתיים/שלוש), הייתה התעסקות רבה והתפשרות רבה.

רון צודק:

לא נראה לי שהיו לו בעיות,פשוט נראה לי שהוא חושב שה208 יורד במחירון יותר מכל רכב אחר בגלל המוצא..תקן אותי אם אני טועה..

אולי במחירון הרכב לא נשחק עד כדי כך, אבל חבר שחיפש לקנות קנה מציאה במחיר נמוך משמעותית מהמחירון.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...