Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפון מדרכות עד 200K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע,למכור היום גם מאזדה,טויוטה,יונדאי,זה לא תענוג גדול,כל מה שהוא לא גיפון קשה למכור וגם אם מוכרים אז לא מעט מתחת למחירון,מצד שני אני מחפש 3008 2017-2018 כבר חודשיים והרכבים האלה נחטפים שזה לא להאמין ובמחיר מחירון או מעט מתחת.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוקר טוב,

טוסון, אאוטלנדר, ASX ואקליפס - כולם יכולים להתאים לדרישות, עם זאת אנחנו רוצים לכוון אותך למקום אחר והוא האאוטלנדר PHEV. מדובר באאוטלנדר המוכר, היברידי, בעל יכולת טעינה ונסיעה של עשרות ק"מ רק על סוללות. בנוסף, בגלל השילוב של מנועי חשמל ובנזין מתקבל רכב זריז באופן מפתיע.

כמובן שהוא מצוייד בכל אביזרי הבטיחות המקובלים.

לתיאום נסיעת מבחן אתה מוזמן לשלוח אלינו פרטים בהודעה פרטית ונדאג לתיאום.

שבוע טוב,

צוות הדיגיטל של כלמוביל

פורסם

אם התקציב מאפשר - ממליץ כרגע מאוד על CX5 פרימיום מנוע 2.5 ליטר.

מאוד נהנה ממנו ובהחלט שיפור לספורטאז GT.

מה שלדעתי ניצח זה מערכת השליטה\מולטימדיה + נראות הרכב.

אם לא - ספורטאז GT תיתן תמורה מלאה עבור כל שקל. (הייתי מחכה למתיחת הפנים שתביא תוספות ומראה חיצוני מעודכן)

פורסם

גילוי נאות- אני חולה על קיה. אני רוצה לקום בבוקר, להניע את האוטו ולנסוע. בלי לחפש מנורה שנדלקת או כל שיט אחר.

עכשיו שאמרתי את זה, אפילו הדגם הטופ - GT 4WD בתוך התקציב שלך. וזה מלא אוטו בקצת כסף, כולל מערכות בטיחות מתקדמות, נוחות טובה וסביבת נהג אינטואטיבית

• חברי המעגל הראשון
פורסם
חברים מכרו 3008 בת פחות משנה בגלל רילוקיישן. מכרו ממש בקלות ובמחירון.

הסתכלתי במחירון ובלוחות ואכן הפיגו מפתיע לטובה, נראה שהוא הרכב מהסגמנט שאיבד מעט מערכו ~20% בשנה הראשונה, לעומת האחרים בסביבות 23-25%.

בוקר טוב,

טוסון, אאוטלנדר, ASX ואקליפס - כולם יכולים להתאים לדרישות, עם זאת אנחנו רוצים לכוון אותך למקום אחר והוא האאוטלנדר PHEV. מדובר באאוטלנדר המוכר, היברידי, בעל יכולת טעינה ונסיעה של עשרות ק"מ רק על סוללות. בנוסף, בגלל השילוב של מנועי חשמל ובנזין מתקבל רכב זריז באופן מפתיע.

כמובן שהוא מצוייד בכל אביזרי הבטיחות המקובלים.

לתיאום נסיעת מבחן אתה מוזמן לשלוח אלינו פרטים בהודעה פרטית ונדאג לתיאום.

שבוע טוב,

צוות הדיגיטל של כלמוביל

פחות רלוונטי אאוטלנדר, מרגיש עתיק ביחס למתחרים, גם הPHEV.

אם התקציב מאפשר - ממליץ כרגע מאוד על CX5 פרימיום מנוע 2.5 ליטר.

מאוד נהנה ממנו ובהחלט שיפור לספורטאז GT.

מה שלדעתי ניצח זה מערכת השליטה\מולטימדיה + נראות הרכב.

אם לא - ספורטאז GT תיתן תמורה מלאה עבור כל שקל. (הייתי מחכה למתיחת הפנים שתביא תוספות ומראה חיצוני מעודכן)

תודה! עברת מGT לCX5 2.5? אתה מרגיש שהCX5 חזק? האמת שהוא דיי קורץ לי בשביל למתוח קצת את התקציב.

גילוי נאות- אני חולה על קיה. אני רוצה לקום בבוקר, להניע את האוטו ולנסוע. בלי לחפש מנורה שנדלקת או כל שיט אחר.

עכשיו שאמרתי את זה, אפילו הדגם הטופ - GT 4WD בתוך התקציב שלך. וזה מלא אוטו בקצת כסף, כולל מערכות בטיחות מתקדמות, נוחות טובה וסביבת נהג אינטואטיבית

שמע, אני לא חושב שאפשר להשוות את הקיה הנוכחית, גם ברמת GT, ל3008 המאובזרת או לטיגואן/קארוק המאובזרות, ופה אני לא מתכוון להתפשר הפעם, לאבא שלי יש את הטוסון המפוארת ביותר (גרסת 2 ליטר), אני כל הזמן אומר לו שאני לא מבין על מה הוא שילם 175K - אולי מתיחת הפנים של שתיהן תביא את הבשורה - אם ליונדאי היה רכב מתאים הייתי רץ כי יש לנו חברים עם סוכנות ומוסך של יונדאי והחיים שלי היו קלים מאוד.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

תודה! עברת מGT לCX5 2.5? אתה מרגיש שהCX5 חזק? האמת שהוא דיי קורץ לי בשביל למתוח קצת את התקציב.

כן, וגם נסיון ארוך על מנוע 2000 EX.

אם אתה לא בעלים של ספורטאז הייתי ממליץ לך עליה, כי זו עדיין תוספת תקציבית משמעותית עבור המאזדה.

השינויים הטכנולוגים לא מטורפים, אבל התחושה בעיקר שאתה באמת נוהג ברכב עם אופי.

העיצוב החיצוני, פנימי נותנים תחושת פרימיום ולא סתם פלסטיק, היא לא מושלמת אבל פתאום יש עניין בנהיגה, ברור שרכב חדש מביא איתו התרגשות והתחדשות אבל זה משהו אחר קשה להסביר.

לדעתי אבל הרכב עדיין יקר לקטגוריה, הGT מביאה כמעט הכל פחות 30K, אין ספק שהמאזדה עולה עלייה מבחינת הנראות/הרגשה ואפילו הייתי אומר ביצועים, כיף לתת גז.

אגדיל ואומר שאהבתי את הרכב יותר מהקודיאק הבכירה ששמתי עליה מקדמה וביטלתי אחרי נסיעת מבחן משמימה.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם (נערך)

שמע, אתה ורק אתה תוכל להחליט מה מתאים לך, ורק ע״י ביצוע נסיעות מבחן, כי אתה תשמע אלף ואחת דעות שונות, ומה שמתאים לאחד לא מתאים לאחר.

אשתי למשל לקחה את הCX-5 2.5 הקודמת לנסיעת מבחן, ומאוד לא התרשמה מהמנוע, שתחלס לא מרגיש חזק יותר ממנוע 1.6 טורבו מודרני. מייד אחריו נהגה בטיגואן 1.8 טורבו וחיוך גדול התפשט על פניה.

נהגתי בדגם הנוכחי של המאזדה, והמנוע הרגיש לי חלש, אבל הרכב מהנה לנהיגה והעיצוב הפנימי טוב כאשר רק המושבי עור מהווים חיסרון באקלים הישראלי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

לטיגואן מנוע 1.4 או מנוע 2 ליטר, אין 1.8.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב, אני חוזר לעדכן לאחר נסיעות המבחן.

3008 -

• מצועצע מאוד, כמו עראק - או שאוהבים או ששונאים, אני מת על זה (ועל עראק).

• סביבת נהג נוחה מאוד, מושבים מעולים.
  • מבחינת נוחות נסיעה הוא יחסית נוקשה, כנראה בגלל חישוקי 19 אינץ, שאפשר להוריד ל18.
  • מנוע גמיש וחזק, הגיר המוכר (לי) מה208.

קארוק 1.5 -

• בנאלי - מרגיש בבית כמו הפולו gti שהייתה לי.
  • יותר רך מה3008, רכב המבחן היה בגימור סטייל עם חישוקי 17, אולי זו אחת הסיבות.
  • הגיר הוא dsg7 יבש, ברכב המבחן עם פחות מ10k כבר שמעתי שתיי חריקות קשות בזמן האצה חזקה, הנציג טען שזה נורמלי.

cx5 - פשוט מרגיש עצל לעומת האחרים וירדתי ממנו לגמרי.

מעבר לזה רציתי לשתף בחוויית הביקורים בסוכניות, בשלושת המקרים קבעתי פגישה, הגעתי באמצע היום וציינתי מראש באיזה רכב אני מעוניין ושאני כרגע בסיבוב בין סוכניות וצריך את הרכב בעוד מספר חודשים (זמני אספקה ארוכים בסקודה).

פיג׳ו - הסוכן היה מדהים, השקיע והסביר על כל פיפס ברכב, היה נינוח, יצאתי לנסיעת מבחן עם בחור הזוי.. כל הדרך שיחק בטלפון ולא התייחס אליי יותר מדי לשאלות וכו׳, סיימנו את נסיעת המבחן קיבלתי הצעת מחיר מסודרת וקבענו שנדבר כשרלוונטי.

סקודה - הגעתי לנסיעת מבחן, חיכה לי בחור שהסביר לי הכל על הרכב, נסענו לנסיעה ארוכה ברכב מרמת גימור נמוכה יותר (סטייל ולא אקסלוסיב), כשחזרתי לאולם ישבתי עם הסוכן, ישר אמר לי שיש רק 3 רכבים במלאי, אמרתי לו שאני צריך לסוף שנה - וישר הוא ניתק מגע ונראה חסר עניין, אפילו לא הסכים להדליק את הרכב תצוגה באולם שהיה מרמת הגימור שאני רוצה לקנות - בקיצור נשמע קטנוני אבל מרגיש לי שאותי הם איבדו.

מאזדה - אלופים, גם נציג נסיעות המבחן ונציג המכירות נתנו לי הרגשה מעולה, חבל שאין רכב חזק יותר.

Renault Megane RS Trophy

• חברי המעגל הראשון
פורסם

3008 פרימיום

Renault Megane RS Trophy

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבנזין, הדיזל הקטן הרגיש זריז בזינוק אבל חסר מחץ.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

לא בדקת קשקאי דיזל מאובזר? המנוע מרגיש חזק בכל מצב, הרכב נוח, מפנק ולא חסר איבזור בטיחות. מומלץ לקחת לנסיעת מבחן.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...