Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה צריך עו"ד בשביל להוציא אזרחות רומנית ??!!

כל מי שיחליט להתעסק עם זה בעצמו, גם יחסוך לא מעט כסף וגם כנראה יבצע את התהליך בזמן קצר בהרבה ...

צריך ולא צריך.

אצלי היה המון תלך - תבוא.

באיזשהו שלב נמאס לי ורציתי שמישהו יתעסק בזה בשבילי. העלות אגב לא הייתי גבוהה כל כך.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה צריך עו"ד בשביל להוציא אזרחות רומנית ??!!

כל מי שיחליט להתעסק עם זה בעצמו, גם יחסוך לא מעט כסף וגם כנראה יבצע את התהליך בזמן קצר בהרבה ...

התהליך עצמו דורש את ידיעת השפה ובקיעות בדרישות המדויקות.

מספיק חכמים אמרו שאפשר לבד.... וחלקם גם הצליח אבל אם תכמת את הזמן, ההשקעה ועוגמת הנפש תבין שבלי מישהו שבקיע זה ע"פ רוב ארוך וקשה.

גם לי היה עו"ד בלאי.... אבל, עם הרבה סבלנות הכל הסתדר.

אצלי זה גם היה מורכב יותר לנהל את האופרציה מרחוק כי הקונסוליות הרומניות ברחבי העולם לא ממש מוכנות לטפל באזרחים של מדינה זרה גם אם הם גרים שם כחוק. גם אחי שגר בוונקובר מגיע לארץ בשביל כל שטות.

אז היה עיכוב של כמה חודשים... זה לא בסדר אבל קח אוויר ובסוף הכל יבוא על מקומו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם יש להורים אזרחות, דרכונים ותעודות לידה מסודרים, לרשום את הילדים זו פרוצדורה פשוטה למדי.

לתרגם את תעודות הלידה אצל נוטריון וחותמות אפוסטיל במשרד הפנים על תעודת הלידה המקורית, ואפוסטיל בית משפט על התרגום.

זה גם ללא תשלום.

מקסימום צריך להעזר בדובר רומנית כדי למלא את המסמכים באתר + לדבר עם הפקידה בקונסוליה.

פורסם

האם הזה לפעמים לא טריוויאלי בכלל.

אצלי גם היה סיפור מההפטרה איתם (נולדתי ברומניה, וויתרנו על אזרחות כשעזבנו מכל מני סיבות והיינו צריכים לשחזר לי תעודת לידה. מעל שנה של תהליך עד הדרכון ביד.)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אכן במקרה הזה זה יותר מסורבל. אבל מדובר בילדים קטנים, אם התהליך הוא רק עבורם סביר להניח שלהורים כבר כל המסמכים מסודרים, ואז התהליך פשוט כפי שאמרתי.

פורסם

אין שום דבר טריוואלי או פשוט בהתנהלות מולם.

גם תהליכים יחסית פשוטים יכולים להימשך זמן רב ללא סיבה (בעצם יש סיבה .... הם פשוט לא רוצים לתת אזרחות לאף אחד... ובצדק!)

כל פסיק שלא במקום או טעות של אות מחזירה אותך אחורה כמו במשחק סולמות וחבלים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נכון, הם קצת קשים - אבל הנה, פנה הבחור לעו"ד ולקח לעו"ד חודשיים לתרגם את המסמכים ולשלוח.

כבר לא צריך לגשת לשם בבוקר כפי שהיה פעם ולהתפלל להכנס.

אפשר להזמין תור לשישי בבוקר, זמן ההמתנה קצר למדי. גם אותי שלחו חזרה בגלל פסיק. חזרתי לנוטריון עוד באותו יום, תיקן את התרגום (לא לקח אפילו כסף), ושבוע לאחר מכן הגשתי את המסמכים שוב בשישי בבוקר.

פורסם

אסכם את זה ככה: כשהכול הולך חלק אתה אומר לעצמך: "למה בכלל שכרתי עו"ד?!? חבל על הכסף"

וכשזה לא הולך חלק: "איזה מזל ששכרתי..."

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...