Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בחודש וחצי האחרונים אפשר להכנס אך ורק עם זימון תור דרך האתר לאחר הגשת כל המסמכים מראש לבקשה.

כבר אין את התורים הפסיכיים בהם היית בא ב-8 בבוקר ולא בטוח שמספיק להכנס. לדעתי שינוי לטובה.

האתר לא ממש ידידותי וגם דורש ידע ברומנית... אבל באמת עדיף מהתורים הבלתי נסבלים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מבקש המלצה למשרד/ עורך דין תותח ישר וזריז [הכוונה לפעיל באמת ולא כזה שנעלם ונאלם לאחר שמשלמים לו], שיטפל באיתור שורשים רומניים על מנת שבסיום תהליך יתקבל דרכון רומני.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אני חושב שאני יודע באיזה עורך דין מדובר.

אני גם נעזרתי בשירותיו.

לקח לא מעט זמן - אבל הכל הסתדר לטובה.

זה כאילו "לא מתאים" לפרסם את השם של העו"ד שמתייחס ללוקחות שלו כמו כלבים? לא הבנתי למה אנשים נמנעים מלהגיד את השם.

פורסם

עו"ד נוטים לאיים בתביעות. לא ברור למה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא בטוח שאותו עו״ד התנהל לא בסדר.

חשןב שתפנימו שזה לא תהליך מהיר.

זה לוקח שנים למי שבתחילת התהליך.

לרומנים אין שום רצון או אינטרס שתקבלו אזרחות ודרכון ועם הזמן נהיה קשה יותר ויותר לקבל עקב סחבת עצומה מצדם.

פורסם

יש פה שני חלקים שונים ולא קשורים - שירות לקוחות גרוע וסחבת בירוקרטית שאיננה בשליטת העו"ד.

לתבוע על שירות לקוחות גרוע (חוסר היענות וכו')? נו שוין. עדיף להזהיר מראש עם מכתב רשום על הפסקת התקשרות ואח"כ להפסיק את התשלומים. אין כ"כ מה לעשות חוץ ממזעור נזקים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תראו, הוצאתי את האזרחות שלי לפני מספר שנים דרך עו"ד אחר, כך שאני יודע שהדברים האלו לוקחים זמן, ושהאדמיניסטרציות ברומניה עשויות להיות מיגעות ולא בשליטת עורך הדין הישראלי, והכל בסדר.

יחד עם זאת:

המקרה הנוכחי הוא מקרה פשוט, בסה"כ לרשום שני ילדים, קטינים, ברומניה - ועורך הדין שלי פישל גם בזה שלקח לו מעל חודשיים לתרגם את מעט מאוד המסמכים שהיו דרושים, וגם בזה שהוא פשוט התפוגג, לא עונה למיילים, לא עונה לטלפונים, לא מעדכן במה שקורה, ואפילו לא מטריח את עצמו להתנצל על הסחבת - לא הסחבת ברומניה, הסחבת במשרד שלו, כשכל מה שאני מקבל זה מזכירות ושירותי מענה.

במידה ואגיש תלונה לועדת האתיקה, אפרסם את שמו בשמחה לאחר בירורה.

פורסם

אני לא עורך דין ולא מכיר את סמכויות ועדת האתיקה.

אבל תראה, קצת פרופורציות. אני מבין שאתה כועס, אבל בסופו של דבר מה שהיה כאן הוא עיכוב של חודשיים במסירת מסמכים לא דחופים.

מכאן ועד בעיה אתית יש מרחק גדול מאוד לדעתי.

אתה בהחלט זכאי להיות לקוח מאוכזב ואולי כדאי לך לבחון דרך להפסיק את ההתקשרות עם עורך הדין הזה. אבל נראה לי שפה בערך זה נעצר. אני לא חושב שהוא הסב לך נזק במעשיו.

פורסם

איבוד חצי יום עבודה על ההתעסקות?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

למה צריך עו"ד בשביל להוציא אזרחות רומנית ??!!

כל מי שיחליט להתעסק עם זה בעצמו, גם יחסוך לא מעט כסף וגם כנראה יבצע את התהליך בזמן קצר בהרבה ...

פורסם

כמו שצריך רו"ח להגשת דו"ח שנתי. אפשר לבד אבל ההתעסקות בעצמך עולה זמן, וזמן שווה כסף, ובמידה וביצעת טעות או החסרת משהו בעת הגשת המסמך - צריך להגיש שוב ולבזבז עוד זמן.

פורסם

תעזוב את ועדת האתיקה. לפי הכללים שלהם מותר להיות עורך דין גרוע.

אם בסיום התהליך לא תקבל כלום או שייגרם נזק כתוצאה מהליך לא תקין (ונזק זה לא שחיכית או שבאת אליו עוד פעם אלא שבגלל טעות שלו לא תקבל את מה ששילמת עליו) אז תהיה לך עילה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...