Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיון שאני כבר עובד עצות בנוגע לאיך לטפל בעו"ד בעייתי, אשמח להתייעץ...

סיפור המעשה בקצרה:

פניתי לעו"ד מסויים בחודש נובמבר לצורך הוצאת תעודות לידה רומניות לילדים שלי. בשיחה עימו נאמר שמנסיונו - שהוצג כרב מאוד - טיפול כזה לוקח 6-8 שבועות. נתתי לו את המסמכים, שילמתי בכרטיס אשראי ב 10 תשלומים, ונפרדנו כידידים.

בחודש פברואר, התקשרתי למשרדו של עורך הדין כדי לברר היכן הנושא עומד (ציפיתי שתעודות הלידה כבר תהיינה מוכנות), ונאמר לי שיקח עוד זמן כיון שהחומר נשלח לרומניה רק בפברואר לאחר תרגום. לא היה ברור לי למה לוקח מנובמבר ועד פברואר לתרגם בערך 10 עמודים, אבל מילא. ביקשתי לדבר עם עורך הדין כדי להבין לפשר העיכוב, אולם הוא מעולם לא חזר אלי. מייל שנשלח אליו נקרא (יש בידי אישור קריאה), אולם מעולם לא נענה.

בנוסף, נאמר לי ע"י הפקידה שיש אישור הגשה של המסמכים, והיא שלחה לי טופס כלשהו ברומנית, שאיני מבין את משמעותו, שמציין את התאריך 19/4. נאמר לי - שוב, על ידי הפקידה - שזה התאריך שבו הם אמורים להגיע למשרד הפנים הרומני לקבל את תעודת הלידה עבורי.

לפני מספר ימים יצרתי שוב קשר עם עורכי הדין, ונאמר לי שעדיין אין תעודת לידה ו"כשהיא תגיע אלינו, תקבל אותה". כששאלתי את הפקידה מדוע עורך הדין לא חוזר אלי ולא יוצר קשר, היא אמרה שהיא יכולה להשאיר לו הודעה נוספת. כמובן שהוא לא חזר אלי, לא ענה למייל שנשלח אליו, ומן הסתם לא הסביר היכן הנושא עומד ומתי הוא יסתיים. במקביל, כמובן שהתשלומים בכרטיס האשראי ממשיכים לרדת.

אני חשבתי לעשות את המהלכים הבאים:

1. להודיע לחברת האשראי על "כשל תמורה מלא" ולבקש מהם לעצור את התשלומים העתידיים.

2. לפנות ללשכת עורכי הדין ולהגיש תלונה לועדת האתיקה על חוסר נאמנות ללקוח (חובה חוקית של עו"ד), ועל פעולה שלא בתום לב.

אשמח לשמוע עצות בנושא.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה רק 95% מהעו"ד שמוציאים שם רע לכל עורכי הדין.

במקום דיבורים תתחיל לכתוב.

תעלה את כל מה שכתבת לנו בצורה מסודרת ולא מתלהמת, תוציא את זה בדואר רשום עם אישור מסירה ובקש תגובה תוך שבוע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

להמון עסקים אין בכלל פקידים\מזכירות וזאת שעונה לך היא כנראה מחברה אשר מספקת את השרותים הללו , למה אתה פשוט לא מגיע אליו פיזית ? או יותר פשוט כמו שישה ציין

תוציא את זה בדואר רשום עם אישור מסירה .

פורסם
תעלה את כל מה שכתבת לנו בצורה מסודרת ולא מתלהמת, תוציא את זה בדואר רשום עם אישור מסירה ובקש תגובה תוך שבוע.

בינתיים היו אימיילים עם תיעוד כרונולוגי מסודר של הדברים ובקשה פשוטה - שיחזור אלי ויסביר. קיבלתי אישור קריאה עם המיילים האלו, ושום תגובה. השלב הבא שלי הוא באמת מכתב בדואר רשום, אבל לפני מעשה רציתי לשמוע דעות/עצות/רעיונות.

תודה ישה!

פורסם
להמון עסקים אין בכלל פקידים\מזכירות וזאת שעונה לך היא כנראה מחברה אשר מספקת את השרותים הללו

אצלו יש גם וגם, ואני יודע להבדיל ביניהם לפי המוזיקה בהמתנה למענה: מוזיקה עם שם המשרד, המשרד האמיתי. מוזיקה גנרית, שירותי מענה אנושי חיצוניים.

פורסם

האם חתמת עם חוזה מול העו"ד? בדרך כלל החוזה אומר שאתה מתחייב לשלפ והם לא מתחייבים לכלום...

בטיפול מול הבירוקרטיה הרומנית זה לוקח זמן והרבה...

קח אוויר, תעודות לידה/נישואין לקח לי אם אני לא טועה 9 חודשים לקבל והמצב רק מחמיר מיום ליום.

סתם בשביל הקטע אם בא לך לשתף את שם העו"ד בה"פ אשמח.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אן לי בעיה שזה לוקח זמן, יש לי שתי בעיות עיקריות:

1. לקח לו חודשיים להוציא את החומר מהמשרד שלו לרומניה, ומדובר על כמות תרגום שתיקח, במקרה הטוב, שעתיים עבודה כולל הפסקת צהריים (עסקתי בתרגום, יש לי הערכת זמן לא רעה).

2. התחושה שמרגע ששילמת אתה מטרד, ושמים עליך ז#ן: לא עונים למיילים, לא חוזרים להודעות טלפוניות, ואתה נבלם באינסוף מזכירות ושירותי הודעות שפשוט מסרבים להעביר אותך למישהו משמעותי.

פורסם

נשמע לי הזוי. אני עכשיו מטפל בהוצאת אזרחות לתאומים שלי שנולדו לא מזמן. תרגום תעודות לידה ואפוסטילים לקח שבוע. קביעת תור בשגרירות אחרי סריקה ואישור המסמכים באתר שלהם תוך פחות משבועיים. הם אמנם שלחו אותי כלעומת שבאתי בגלל טעות בפסיק, אבל אם הכל פיקס סה"כ הדברים זזים.

פורסם

יש למישהו המלצה על עו"ד שכן טוב?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

היה שינוי לרעה בשגרירות בארץ.

השגרירה עזבה והיחס לכל עוכרי הדין, שכבר לא מורשים להיכנס לשגרירות. כרגע הבנתי שאין שגריר.

פעם הם היו מסדרים לך הכל, היום יותר קל להם להטיס אותך לרומניה.

פורסם

בחודש וחצי האחרונים אפשר להכנס אך ורק עם זימון תור דרך האתר לאחר הגשת כל המסמכים מראש לבקשה.

כבר אין את התורים הפסיכיים בהם היית בא ב-8 בבוקר ולא בטוח שמספיק להכנס. לדעתי שינוי לטובה.

• תוכן חדש...