Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

השאלה מופנית לחברי הפורום המשתמשים בסכין ידנית (ג'ילט ודומות לה), ומעוניינים להמשיך לגלוש מבלי להחסם באוף טופיק.

0438806_l.jpg

על האריזה של זה למשל מצויין - ל-36 שבועות. הכוונה לכל החפיסה? לכל סכין? באיזה תדירות?

מה תדירות החלפת הסכין אצלכם?

בכל חמשה-שה שימושים? בעשרות? מידי מספר חודשים? (בהנחה ומדובר ב-3-4 שימושים בשבוע).

(משתמשים שנגלה שמתגלחים בסכין ידנית ולא ענו - תשלל גישתם לאוף טופיק).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ברגע שאני רואה שהפס הירוק/כחול נעלם אני משתדל להחליף את הסכין, או כשאני מרגיש שהיא כבר לא משהו.

לרוב זה באיזור החודש וחצי - חודשיים, אבל אני מתגלח פעמיים בשבוע ורק את הקרחת.

אני מקבל משהו כי אני המגיב הראשון?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לאחרונה אחת לכחצי שנה+, אני יודע שזה ישמע מטורף אבל זה כי אני משתדל לא להתגלח. אני לא מגדל זקן או משהו, פשוט משתמש בטרימר פעם בשבוע ומשתדל להתגלח פעם בשבועיים.

אגב, אני לא מאלה שיש להם שערה וחצי על הפנים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

ממליץ לך לעבור לגילוח DE, חוויה מעולם אחר, בחיים לא יהיה לך גילוח כזה קרוב ומדוייק.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

על האריזה של זה למשל מצויין - ל-36 שבועות. הכוונה לכל החפיסה? לכל סכין? באיזה תדירות?

זה בתנאי מעבדה.

צריך לבדוק במשאבה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

תפסיק לקנות את החרא היקר הזה ותקנה שיק או סדרות נמוכות יותר של ג׳ילט.

אני מחליף פעם בשבועיים לערך, מגלח פנים, גב, כתפיים ושק אשכים כל יום כמעט, כולל שבתות ומועדי ישראל והגויים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מתגלח בין 2-3 פעמים בשבוע, בעיקר קרקפת וסידור זקן, משתמש ב5 להבים של ג'ילט, מה שיש במבצע (כמעט תמיד קונה בעלות של כ10ש"ח לסכין).

מחליף סכין אחת לחודש בערך, לפעמים פחות שאני מרגיש הגילוח כבר לא משהו.

פורסם
תפסיק לקנות את החרא היקר הזה ותקנה שיק או סדרות נמוכות יותר של ג׳ילט.

אני מחליף פעם בשבועיים לערך, מגלח פנים, גב, כתפיים ושק אשכים כל יום כמעט, כולל שבתות ומועדי ישראל והגויים.

נכון מאד (לגבי החרא היקר וכו', לא לגבי הכתפיים, הענבים וכו').

הידית היא סנסור בן כ- 30.

הלהבים הם של פרסונה ונרכשים דרך איביי או אמאזון, איפה שיותר זול.

אחלה סחורה ומתאימה בול לידית.

פורסם

מתגלח פעם בחמשה-שה ימים, הסכין מחזיק חמשה-שה שבועות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...