Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממליץ לך לעבור לגילוח DE, חוויה מעולם אחר, בחיים לא יהיה לך גילוח כזה קרוב ומדוייק.

ניסיתי, צריך מיומנות גבוהה אחרת אפשר להחתך בכיף...

לא כל כך התלהבתי מהרעיון.

פורסם

לא מתגלח אבל 36 שבועות זה לכלל האריזה.

"הם" גילו שאנשים מחליפים סכין פעם בחמישה-שה שבועות וכאילו רמזו לעשות זאת לאחר 3 כדי להכפיל את המכירות ולחצות בחצי את הטענות שהסכינים לא מגלחות טוב לאחר חמישה-שה שימושים

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מחליף כשזה מתחיל לתלוש את השיערות במקום לחתוך אותן. בערך כל חודשיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
מתגלח לרוב פעמיים בשבוע, מחליף להבים פעם בחצי שנה כי אני עצלן ולא אכפת לי.

כנ"ל.

משתמש בג'ילט מאך 3 הישן והטוב ומסרב בתוקף לעבור לדגמים החדשים יותר (שכמובן גם עולים יותר).

לפני כחודש קניתי שישיה חדשה (עשר יורו בגרמניה). עכשיו אני מסודר לאיזה שנתיים-שלוש.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם

היום מתגלח עם חשמלית אבל לפני כן עם גילט והייתי מחליף סכין (פיוז'ן) כל כשבועיים. גילוח כל יום פנים בלבד במקלחת.

גילוי נאות: אני חצי עירקי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לא מתגלח אבל 36 שבועות זה לכלל האריזה.

"הם" גילו שאנשים מחליפים סכין פעם בחמישה-שה שבועות וכאילו רמזו לעשות זאת לאחר 3 כדי להכפיל את המכירות ולחצות בחצי את הטענות שהסכינים לא מגלחות טוב לאחר חמישה-שה שימושים

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לא, הם התחילו לפרסם את זה ולטעון לשיפור באיכות הלהבים, רק בגלל התחרות מdollar shave club ודומיהם.

משתמש בfusion proshield, מחליף פעם ב3 שבועות בערך.

המחיר באמזון יפן סביר- בערך 80 ש"ח ל8 להבים.

פורסם

אמנם זמן רב לא קניתי סכינים - אבל במבצעים של הסופרפארם ושופרסל מחירי הפיוז'ן למיניהן יכול לרדת עד סביבות 8-9 ש"ח לסכין (תריסר ב-100 ש"ח), ותריסר ב-120 ש"ח ממש לא נדירים. לא מצדיק יבוא עם סכנת אי הגעת המוצר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מתגלח פעם 1 בשבוע, מחליף להב פעם 1 בחצי שנה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...