Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח אם מישהו כאן יוכל לתת לי חוות דעת או המלצה על רכב.

הרכב ישמש בעיקר אותי, בחור בן 23, ואת אמא שלי.

ריכוז הדרישות מהרכב:

יד שניה (כמובן)

אוטומט

חסכוני

נוח בצורה סבירה

תקציב עד 45,000 גג

לכן החלטתי להתמקד בקטגוריה של הסופר מיני.

אופי השימוש היומי יומי בו יהיה בעיקר לנסיעות קצרות בתוך העיר ובערך פעם אחת בשבוע בממצוע נסיעה מראשון לציון להרצליה.

אני לא אשתמש ברכב לנסיעות ארוכות ותכופות, למרות שאני כן מתכנן להשתמש בו לנסיעה לצפון בחגים וכו'.

לצערי אני ממש לא מכיר את עולם הרכב, בלשון המעטה, ורוב המידע שאני מתבסס עליו זה חוות דעת באינטרנט (שקשה לדעת אם אינטרסנטיות או לא).

בכל אופן, אני תובע בהררי המידע ואשמח אם תעשו לי קצת סדר כי אפשר להגיד שכרגע אני די אובד עצות...

עברתי גם על אינספור פוסטים כאן בפורום ולא הגעתי לתשובה חד משמעית.

כרגע אני מתלבט בין מספר דגמים וזה הרושם שלי מהם:

מיצובישי ספייס סטאר - חסכונית, הולכת חזק כאן אבל מרעישה באופן שלא ניתן להתעלם ממנו.

פגו 208 - מרווחת נוחה. (שמועות על תקלות?)

קיה ריו - לא חסכונית במיוחד, זולה.

יונדאי i10 - נוחה, פחות חסכונית, יקרה.

טויוטה יאריס - אמינה, חסכונית, יקרה.

מאזדה 2 - אמינה, יקרה.

אשמח אם מישהו יוכל יותר לכוון אותי,

תודה :)

פורסם

שלום,

יונדאי I10 ומיצובישי ספייס סטאר אלה רכבי מיני.

מאזדה 2, יאריס, ריו סופר מיני.

אני לא חושב שיש בעיה לנסוע ברכב מיני כמו קיה פיקאנטו או I10 את המסלול שרשמת, אבל שיהיה...

רכבי סופר מיני יש כמה מומלצים.

נכון, יאריס, הונדה ג'אז ומאזדה 2 יחסית יקרות.

בתקציב שרשמת תוכל למצוא סוזוקי סוויפט 2013 או יונדאי I20 עם נתונים טובים.

אין תשובה חד משמעית - קיימים כמה רכבים מוצלחים שעונים לדרישות ( כולל אלה שרשמת ). מה שחשוב, זה למצוא רכב עם נתונים טובים ( רצוי מפרטי ועם קילומטראז' נמוך ), שמור, מטופל בזמן וללא תאונות.

סתם דוגמה מלוח יד 2 שהייתי מתעניין

yad2.co.il/s/c/qtalp7

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם רוב הנסיעות יהיו בתוך העיר - תבדוק את סוזוקי ספלאש,

היא פשוטה יחסית מבחינה מכאנית, כך שהיא לא אמורה לעשות בעיות ולא להוות מסחטת כסף לתיקון לאורך השנים.

פורסם
לפי מה שאתה מתאר לא תסעו הרבה לכן חסכון בדלק זה לא הדבר הראשון להסתכל עליו.

זה חישוב פשוט יחסית שחובה לעשות לפני שמשקללים את הפאקטור של צריכה בדלק. במקרה הזה, יכול להיות שההבדל בין רכב חסכוני יותר לפחות יסתכם ב-1000 ש״ח לשנה.

פורסם (נערך)
אם רוב הנסיעות יהיו בתוך העיר - תבדוק את סוזוקי ספלאש,

היא פשוטה יחסית מבחינה מכאנית, כך שהיא לא אמורה לעשות בעיות ולא להוות מסחטת כסף לתיקון לאורך השנים.

אגב, יש לי קרובת המשפחה שמוכרת סוזוקי ספלאש במצב שמור .

היא צריכה רכב יותר גדול לעגלת תינוק.

אם תרצה, אשלח לך לינק למודעה שלה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם צריכת דלק זה לא הדבר הכי חשוב הייתי הולך על ה208.

ב2015 היא עברה מתיחת פנים וקיבלה מנוע טורבו חזק משעותית מה 1.6 וכמו כן תיבה יפנית בת שישה היחוכים לעומת ארבע.

הרכב אכן נוח,מבחינת התקלות בהתחלה הייתה בעיה עם הממיר הקטליטי אבל מחיפוש עולה שהחל מ2014 העניין תוקן.

הריו אמינה אבל מבחינת נוחות נסיעה פחות אהבתי אותה, מרגישה נוקשה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני בספק אם ימצא 208 מ2015 עם מנוע 1.2T בתקציב.

למרות שיש טוענים שלא היו שום מחלות ילדות והכל טופל בלובינסקי תחת RECALL,

הגרסא הידנית / רובוטית שנכמרו עם מנוע 82 כ"ס ככל הנראה סבלו ממיר קטליטי שהיה נדפק בשלב מוקדם של חיי המנוע.

עוד לפני שצצו פה עדויות לדבר (כמו פה) ראיתי בעיניים 3 רכבים שבהיסטוריה שלהם הוחלף ממיר, מתוך 3 שהלכתי לראות לקראת רכישה. ברגע שהתחילו לצוץ פוסטים על הממיר גם פה, כבר הסקתי שזו מחלה של הדגם, אבל שום גורם רישמי לא אמר דבר.

עם כל זה שה208 הוא רכב מעולה, האוטומטית, בתקציב שלך זה רק הרובוטית 1.2 הישנה או ה1.6 הישנה ולא בטוח שאתה רוצה אף אחת מהן ... ולכן כן הייתי שוקל או מאזדה 2 דור קודם גם אם זה אומר לרדת בשנה או שתיים, או סוזוקי סוויפט, שתיהן מעולות.

פורסם

למעט שהיא לא זריזה ה208 עם מנוע ה 1.6 דווקא לא רעה בכלל בהתחשב במחירים שלה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...