Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי טויוטה יאריס 2012 שהייתה שייכת לאבי ז"ל, הרכב עבר אליי והיה לו קילומטרז' נמוך של מתחת ל40 אלף. כיום הוא על סביבות ה43. היום נודע לי שעליי לבצע טיפול 90 אלף, ההצעת מחיר של המוסך (טויוטה SOS מורשה) הייתה 1,400 ש"ח. זה נשמע ממש גבוה. מה אמורה להיות העלות של טיפול כזה? אינני מבין בכלי רכב ובטיפולים וכו' ואני לא רוצה ש"ידפקו" אותי.

פורסם

אז ככה אלה הפרטים:

עבודות:

טיפול 90 אלף - 345 ש"ח

בדיקת בטיחות ממוחשבת במיני ליין - 46 ש"ח

חלפים:

מסנן שמן מקורי - 90 ש"ח

שמן מנוע 5W30 סינטטי מלא - 47 ש"ח (כמות 3) = 159 ש"ח

אטם פקק ריקון מקורי - 9.7 ש"ח

מסנן מזגן מקורי - 59 ש"ח

מצת מקורי - 122 ש"ח (כמות 4) = 488 ש"ח

נוזל בלמים מקורי - 45 ש"ח

סה"כ חלפים 851 ש"ח

סה"כ עבודה 391 ש"ח

מע"מ 211 ש"ח

סה"כ 1453 ש"ח.

פורסם

תבדוק בספר רכב, לדעתי רשום על המצתים החלפה כל 90,000 ק"מ בפס אחד גדול ללא קשר לזמן.

במוסכי מורשה הם מכניסים את זה לטיפול ה-6 סתם כי המערכת שלהם מוגבלת.

אם הרכב שלך עבר רק 43,000 ק"מ אז אתה יכול להשאיר את הפלגים עוד 40 אלף..

פורסם

אז מדובר על שמן + נוזל בלמים + מצתים.

יקר אבל אלו המחירים של מוסכי היבואן. במוסך רגיל לדעתי אתה יכול לעשות את זה בכ-700 ש"ח.

מצא מוסך שהמכרים שלך מטפלים בו וממליצים עליו.

פורסם

אני הייתי פותח ובודק מה מצב הצמתים לפני שאני שולל את הצעת המוסך לגביי המצתים.

במידה והמצתים שלך במצבשלא יוכל לשרוד עוד 50 אלף אז יש מצב שהם יגרמו נזק אם תמשיך לנסוע איתם לרכיבים אחרים

פורסם

אלה המחירים של המורשה. אם זה מוסך שאתה מטפל בו בדרך קבע וסומך עליו אז אתה משלם על ראש שקט. כמובן שיש לא מעט מוסכים שיעלה אצלם זול יותר ואפילו משמעותית..אז אם יש לך זמן לחפש כאלה מה טוב.

• תוכן חדש...