Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש ג'יפון לרכב משפחתי - 160K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נכון, יונדאי איוניק 2600 שקל. לי נוח לשבת גבוה,קל יותר להכניס ילדים מאחור וגם לי יותר קל להכנס לרכב. אין ספק בשביל הנאה מנהיגה עדיף משהו אחר, אבל בתור אוטו להתנהלות משפחתית הוא סבבה, הסקודה סופרב עולה 4000 ויונדאי סונטה 3300,ככה שהספוטאז הוא הכי משתלם גם מבחינת מחיר.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קח בחשבון שספורטאז זה למעשה סיד מוגבה או רכב שמבוסס על הסיד.

לשם ההשוואה האופטימה איכותית יותר,נוחה יותר,מבודדת יותר,מתנהגת יותר {למרות שבמקרה של קיה שני הרכבים לא ממש מתנהגים..},ומאובזרת יותר,בקיצור רכב מושקע יותר מסגמנט גבוה יותר,לכל זה יש ביטוי מוחשי בחיי היומיום.

איוניק או נירו בכל מקרה לא הייתי רוכש,לדעתי זה רכבים כדאיים רק כרכב צמוד למי שיכול "להנות" ממס מופחת,כרכב פרטי בחיים לא הייתי רוכש אותם.

פורסם

כבר אין הטבה של 500 שקל לרכב הייברדי, אם הייתי מוציא עוד 600 שקל לסונטה, הייתי לוקח את הפיג'ו בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

לפי משרד האוצר, הוגשה בקשה לוועדת הכלכלה לאישור המשך הטבת המיסויי ךרכב הייברידי. אמור להיות מאושר עד סוף החודש. היה בעיתון לפני כשבועיים......

פורסם

מאיר, אתה סומך על מדינת ישראל? שיאשרו לכמה שנים קדימה, ואח"כ נקנה, לא ע"פ ידיעה העיתון, ולא לפי צו שמתחדש כל שנה, ככה לא מתכננים.

פורסם
קח בחשבון שספורטאז זה למעשה סיד מוגבה או רכב שמבוסס על הסיד.

הקשר היחיד בין סיד לספורטאז' הוא שם היצרן.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
אותה שלדה,אותם מכלולי הנעה,אותה מערכת חשמל,אותו הרכב.

אותו הרכב? אתה בטוח?

אם ככה אז טוסון זה i30?

גם אם אתה צודק. מדובר בשני רכבים שונים לחלוטין מבחינת מרחב, נוחות, אבזור, בטיחות, איכות... שאמשיך?

היום corolla cross 2022

פורסם

בעקרון הוא צודק. פלטפורמה j6 של קאיונדאי משותפת לסיד,i30 , ספורטאז' וטוסון. אבל משחקים המון עם הגובה ,הסידור,האבזור וכמובן המנועים.

פורסם

מה אתם מתפלאים כ"כ בסוף היום, אלו הסיד/30ו מול התאומים ספורטאז /טוסו נמכרים במחירים זהים כמעט, אין הבדלים גדולים באיכות בטיחות וכו.

פורסם
לאחר בירור הקיה 2 ליטר עולה בליסינג 2700 מול 3400 ל 3008. 24000 שקל יותר לשלוש שנים, המון כסף.

איזו גרסא של ה-3008?

פורסם
בעקרון הוא צודק. פלטפורמה j6 של קאיונדאי משותפת לסיד,i30 , ספורטאז' וטוסון. אבל משחקים המון עם הגובה ,הסידור,האבזור וכמובן המנועים.

אותה פלטפורמה, אני יודע.

מכאן ועד "אותו הרכב" יש דרך ארוכה.

היום corolla cross 2022

פורסם

היינו בהתלבטות דומה מאוד לשלך לפני כחודש.

בדקנו:

CX-5

טוסון

ספורטאז

3008

CX-3 זה קטגוריה מתחת ואין מקום ליושבים בספסל האחורי בכלל.

לאחר הרבה התלבטויות ונסיעות מבחן חוזרות, החלטנו ללכת על פורד קוגה.

בסכום שאתה מגדיר אף גרמני חדש לא נכנס.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

• תוכן חדש...