Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש ג'יפון לרכב משפחתי - 160K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היינו בהתלבטות דומה מאוד לשלך לפני כחודש.

בדקנו:

CX-5

טוסון

ספורטאז

3008

CX-3 זה קטגוריה מתחת ואין מקום ליושבים בספסל האחורי בכלל.

לאחר הרבה התלבטויות ונסיעות מבחן חוזרות, החלטנו ללכת על פורד קוגה.

בסכום שאתה מגדיר אף גרמני חדש לא נכנס.

פורד קוגה יהיה רכב פרטי שלך או רכב מהעבודה? אם זה פרטי לא הייתי מתקרב אליו, צריכת דלק גרועה יותר מהטוסון והספורטאז' וירידת ערך דרסטית במשך השנים.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פורד קוגה יהיה רכב פרטי שלך או רכב מהעבודה? אם זה פרטי לא הייתי מתקרב אליו, צריכת דלק גרועה יותר מהטוסון והספורטאז' וירידת ערך דרסטית במשך השנים.

אבל נוסע הרבה יותר טוב מהטוסון והספורטאז'...

למען האמת הוא כנראה הכי טוב בקטגוריה בנושא הזה (אולי CX-5 עם מנוע 2.5 מתחרה בו אבל במחיר משמעותית גבוה יותר).

צריכת הדלק של הקוגה אכן גרועה מאוד אבל להגיד שהטוסון/ספורטאז' טובים בזה? הם גרועים, קצת פחות.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
אבל נוסע הרבה יותר טוב מהטוסון והספורטאז'...

למען האמת הוא כנראה הכי טוב בקטגוריה בנושא הזה (אולי CX-5 עם מנוע 2.5 מתחרה בו אבל במחיר משמעותית גבוה יותר).

צריכת הדלק של הקוגה אכן גרועה מאוד אבל להגיד שהטוסון/ספורטאז' טובים בזה? הם גרועים, קצת פחות.

זה בדיוק מה שאמרתי, שצריכת הדלק של הספורטאז' והטוסון גרועה פחות מהקוגה. ברור שטובה היא לא. אני מאוד רציתי את הקוגה אבל כשראיתי את צריכת הדלק הזו ובדקתי את ירידת הערך של הרכב, ירדתי מזה. מבחינת ביצועים אין ספק שהקוגה מהמובילים בקטגוריה, אם לא מקום ראשון מביניהם. אם היה לי רכב מהעבודה הייתי לוקח אותו. אבל כרכב פרטי אני חושב שיש חלופות הרבה יותר טובות.

פורסם

עם כל הכבוד לפורד, הבעיה האמיתית של הרכב, גם ללקוח ליסינג שלא משלם על פחת, זה האינטיריור, עיצוב זהה לפורד פוקוס, הם היו חייבים להחליף את זה במתיחת הפנים שעשו לפני שנה. זה מה שהוריד אותו מהרשימה שלי. פורד פוקוס 2011,היה לי לפני שנים, תודה רבה.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

אתם צודקים בהכל.

מכוער מבחוץ ומכוער מפנים.

לגבי צריכת דלק אני לא יודע אבל בטוח שיהיה גרוע כמו שאר הבהמות עם מנוע 2 ליטר.

הגורם המשפיע על ההחלטה הסופית היה איך הרכב מתנהג (הרכב לאישה וזו הייתה החלטה שלה).

מבחינת ערך, רק cx5 והויטרה יחזיקו מעמד יחסית. כל השאר יתרסקו לגמרי.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם (נערך)
אתם צודקים בהכל.

מכוער מבחוץ ומכוער מפנים.

לגבי צריכת דלק אני לא יודע אבל בטוח שיהיה גרוע כמו שאר הבהמות עם מנוע 2 ליטר.

הגורם המשפיע על ההחלטה הסופית היה איך הרכב מתנהג (הרכב לאישה וזו הייתה החלטה שלה).

מבחינת ערך, רק cx5 והויטרה יחזיקו מעמד יחסית. כל השאר יתרסקו לגמרי.

יתרסקו? רוב הדגמים של הקוריאניות והיפניות מחזיקות לא רע בכלל בשוק, בלשון המעטה. לא רק הדגמים שציינת.

עריכה אחרונה על ידי kobi_co1
פורסם
יתרסקו? רוב הדגמים של הקוריאניות והיפניות מחזיקות לא רע בכלל בשוק, בלשון המעטה. לא רק הדגמים שציינת.

מחלקת ההמצאות של לוי יצחק, היצע אדיר של ספורטאזים גורם לירידת ערך קשה וזמן מכירה ארוך למרות הניסיון של יצחק לגרום לשמירת מחיר מלאכותית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הספורטאז מוצף בליסינג וחכה מה יהיה בעוד שנה.

לcx5 יש כנראה תדמית אחרת והוא מחזיק יותר טוב.

אני לא דיברתי על המחירונים הכלליים של יפניות קוריאניות אלא ספציפית על הגיפונים ברמת מחיר זו.

פורסם

אני לא בטוח למה התכוונת כשכתבת מתנהג, אבל מניסיוני הרכב לא מתנהג מי יודע מה.

חזק כן, אבל עם זוויות גלגול משמעותיות ומורגשות.

יצא לי לעבור נתיב בחדות בקצב נסיעה עירוני, לא משהו יוצא דופן, הרכב פשוט זרק אותי ואת אשתי, פעם אחת עם כיוון הפניית ההגה ופעם שניה בחזרה כשהתייצב.

לא נעים.

יש ג'יפונים שמתנהגים טוב יותר.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

הרכב התנהג הרבה יותר טוב משאר הגיפונים שבדקנו לפי הרשימה.

צריך לזכור שמדובר בסגמנט שלא שם את התנהגות הנסיעה בראש מעיינו.

כן, q5 ו- x5 מתנהגים הרבה יותר טוב. הכל שאלה של תקציב.

פורסם

ג'יפון קומפקטי משמש כחלופה לרכב משפחתי קומפקטי או משפחתי גדול וההתנהגות שלו צריכה להיות מספיק בטוחה, במגבלות המרכב ומרכז הכובד.

אין מה להשוות אותו לרכבי יוקרה כמו q5 או x5, מה גם שהתנהגות הרכב לא קשורה למחירו.

יצא לי לנהוג בכמה רכבים מהסגמנט, ביניהם טוסון, 3008 ו- CX5 והקוגה הרגיש לי הכי גמלוני.

רכב מתנהג הוא רכב בטוח יותר, כי הוא יעזור לנהג ממוצע לצאת באופן בטוח יותר ממקרי קיצון ולא יקשה עליו עוד יותר.

בכל מקרה, ביתר הפרמטרים אהבתי את הרכב ואפילו את האינטריור ברמות הגימור עם המולטימדיה המקורית.

קרדיט ל- misterb על התמונה

• תוכן חדש...