Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה סקירה, תודה.

תתקנו בבקשה את הפיסקה של "פורד", היא כתובה בגופן פיצפון, שגם עם זכוכית מגדלת של שען חירש קשה לקרוא אותה. (כל הזכויות שמורות לגששים).

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני במקומם של אנשי פרארי פשוט הייתי מפסיק כל קשר עם היבואן,הצפצפה הזאת רק פתח לצרות,במיוחד ברכבים בסדר גודל הזה.

אבל זה רק אני..

ממש לא נכון. גם אני סברתי כך, אבל עם תרבות הנהיגה שלנו, הדבר סופר חשוב. גם אם יהיו 1000 התראות שווא (ומניסיוני, זו לא המסקנה), מספיק פעם אחת שאדם התעסק עם משהו ו צפצוף הזה הציל הולך רגל או מישהו מסכן מדפיקה מאחורה.

זו דעתי, ובאין בהכרח בכל המכוניות מערכת מקורית, תהה הסיבה תהה, אני מאוד בעד.

ובנימה אישית, אם המחיר כלקוח פרטי לא היה ככ יקר, יש לי ניסן 2002 כרכב שני והייתי מתקין גם בו.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אוי ואבוי לרנו... פעם הם היו מתהדרים שהם "אלופים בבטיחות" . היום זה לא רק מבחני ריסוק, גם מערכות בטיחות מקוריות חשובות. תתעוררו רנו / קרסו.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

במקרה של דאצ'יה, קליאו וקפצ'ור התלונות מופנות לרנו.

במקרה של המגאן והטווינגו עם המערכת הבודדת שלה והקדגאר הבסיסי, קרסו.

אבל בכתבה היה כתוב שלא התקבלו נתונים מקרסו. איך אתם יודעים (שואל ברצינות)?

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

מזל שאני לא תלויים בקרסו.

בשרשור המקורי בדקתי השוויתי את הדגמים לאותם דגמים בחול.

דאציה בארץ הצהירו שהם ישתמשו במובאון ואין להם מערכות בטיחות אקטיביות בעולם נכון לעכשיו.

פורסם

^^^

תודה על העדכון, באמת שאלתי כי לא ראיתי בכתבה.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם
לפי האתר של פולקסוואגן, גולף קיבלה מובילאיי, אז כרגע היא עדין רק עם בלימה אוטונומית מקורית.

עפ"י מה שנמסר לנו מפולקסווגן בגולף ישנן מערכות מקוריות, ללא מובילאיי.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

תודה על העדכון. טוב לראות את הנתונים האלה. מה שמטריד אותי זה השיטה פה שדוחפת מערכות בהתקנה מקומית במקום מערכות מקוריות שמותאמות לרכב באופן אופטימלי. הכל עובד פה לפי שיטת מה יכניס יותר כסף למדינה. אז מה עם הציבור נפגע.

פורסם
^^^

תודה על העדכון, באמת שאלתי כי לא ראיתי בכתבה.

בן

ציינו בכתבה את כל המותגים מהם לא קיבלנו תשובה. קרסו הוא אחד מהם. אנחנו לא מפקפקים בנתונים שהביא יואב, אבל החוק אוסר עלינו להסתמך על מקורות שהם לא היבואן עצמו למידע כזה. מה שכן, כרגיל בפורום, תמיד יש מישהו שידע לענות על כל שאלה, גם אם בדרכים לא הכי אורתודוקסיות.

2. C1/108 כוללות מערכות מקוריות ? לפי המפרטים באתרים נראה כי מותקנת מובילאיי.

ביררנו שוב, ומסתבר שהמידע שקיבלנו בפעם הקודמת היה לא מדויק. ה-C1 אכן תקבל מערכת מובילאיי שתעבוד לצד מערכת בלימת חירום אוטונומית.

פורסם

בררתי עכשיו עם שרות הלקוחות של סיטרואן ולטענתם ב- C3 יותקן מובילאיי, שזה מתחבר למפרט שבו חסרה מערכת להתרעה על רכב מלפנים.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

ונגיד שוב - קיבלנו את המידע ישירות ממחלקת הדוברות של לובינסקי כך שאין לנו סיבה לפקפק באמינותו.

• תוכן חדש...