Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע לכולכם, החל מאתמול "לא יירשמו בישראל כלי רכב מסוג M1 ו-N1 (פרטי ומסחרי בעלי משקל כולל מותר עד 3,500 ק"ג) אלא אם תותקן בהם מערכת התראה"...

רוצים לדעת אילו דגמים קיבלו מערכת התרעה ואילו את המערכות המקוריות מהמפעל? גם אנחנו רצינו, אז שאלנו. הנה התשובות.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראשית תודה על האינפורמציה כה חשובה. מציע ליצור משהו טבלאי שיעשה סדר וניתן יהיה לעדכן לאורך זמן.

שאלה; צינתם כי סיטרואן c3 מגיע עם מערכות מקוריות בלבד אך על פי המפרט אין לרכב מערכת התראה על שמירת מרחק.

האם יש עדכון במפרט הרכב שמייתר התקנת מקומית?

תודה.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

בהחלט רעיון מבורך שהחל בשרשור נוסף לפני מס' ימים.

כמה שאלות:

1.גולף-ע"פ המפרט יש בקרת שיוט אדפטיבית ומערכת לניטור מרחק לפנים,הם הוסיפו גם מערכת לזיהוי סטייה מנתיב ?

2. C1/108 כוללות מערכות מקוריות ? לפי המפרטים באתרים נראה כי מותקנת מובילאיי.

פורסם

אני במקומם של אנשי פרארי פשוט הייתי מפסיק כל קשר עם היבואן,הצפצפה הזאת רק פתח לצרות,במיוחד ברכבים בסדר גודל הזה.

אבל זה רק אני..

פורסם

לגבי 3008 אקטיב - נציג חברת הליסינג אמר שעדיין אין תאריך הגעה של הרכב לארץ אבל לאחר בדיקה מול היבואן - יותקן בו מובילאי בהתקנה מקומית.

יש למישהו מידע אחר ?

פורסם

כמה שאלות:

1.גולף-ע"פ המפרט יש בקרת שיוט אדפטיבית ומערכת לניטור מרחק לפנים,הם הוסיפו גם מערכת לזיהוי סטייה מנתיב ?

2. לC1/108 צריכה להגיע בלימה אוטונומית ,אבל לא סטייה מנתיב, מה שאומר שהן יצטרכו מובילאיי, ולכן צריך לקבוע פה את ההגדרות של השרשור המקורי , עם קבוצות הביניים.

פורסם

לא , המידע נמסר בהשקה של ה5008, והתייחס לדגמי פיג'ו בלבד למיטב זכרוני.

108 ,2008 , מקבלות מערכת בלימה במהירות עירונית בלבד, וה3008 יישר קו עם אחיו הגדול.

פורסם

אוי ואבוי לרנו... פעם הם היו מתהדרים שהם "אלופים בבטיחות" . היום זה לא רק מבחני ריסוק, גם מערכות בטיחות מקוריות חשובות. תתעוררו רנו / קרסו.

Sent from my smelly armpits using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

במקרה של דאצ'יה, קליאו וקפצ'ור התלונות מופנות לרנו.

במקרה של המגאן והטווינגו עם המערכת הבודדת שלה והקדגאר הבסיסי, קרסו.

פורסם

כמה שאלות:

לפי האתר של פולקסוואגן, גולף קיבלה מובילאיי, אז כרגע היא עדין רק עם בלימה אוטונומית מקורית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפי האתר של פולקסוואגן, גולף קיבלה מובילאיי, אז כרגע היא עדין רק עם בלימה אוטונומית מקורית.

אתה בטוח? אני עכשיו מסתכל על המפרט ומובילאיי לא מופיע (לא מן הנמנע שזאת סתם טעות).

לפי המפרט יש בקרת שיוט אדפטיבית,מערכת אקטיבית לשמירת מרחק לפנים,התראת עייפות ולא מצוינת מערכת על התראה או שמירת הרכב בנתיב.

סתם לשם השוואה במפרט של הג'טה כן מצוין שהרכב מגיע עם מובילאיי.

כנראה המפרט לא מעודכן..

פורסם (נערך)

זה בטח כיף להיות כל כך מקורב לשלטון שמוכן לחוקק במיוחד עבור הכיס שלך. אני גם רוצה :(

אני בטח לא היחיד ששם לב שה-4C, TT ו-718 זוכות להתקנה מקורית של מובילאיי כאשר דגמים אחרים של אותו יצרן מגיעים עם מערכות מקוריות. מה שאני בכלל לא מבין איזה בנאדם שנכנס לסוכנות פורשה(!) או פרארי (!!!!!!!!!) יסכים לקבל רכב עם התקנה מקומית, כאשר תוספת של מערכות בטיחות כאלו כלולה או זניחה ביחס למחיר הרכב. קצת פתטי הסיפור הזה

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...