Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוולוו כל הרכבים מגיעים עם מערכת בקרת סטייה מנתיב, התראת התנגשות, בלימה אוטונומית במהירות עירונית וזיהוי הולכי רגל מקוריים.

דבר אחד לא מובן לי- דאצ׳ה טוענים שמתקינים מובילאיי, אבל רמת האבזור הבטיחותי שלהם בפרסומות נשארת 0. למה?

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
מזדה cx5 הדגם של ה"הכי" ביוקר זה עם המנוע 2.5 ליטר מגיע עם המובלאי, זה באמת בושה למאזדה לא לסוכנות עצמה. במכוניות זולות יותר יש כל המערכות אז ברכב מעל ל 210 אלף אין? עצוב.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

מה מאזדה קשורה לכך?

זה רק דלק מוטורס אשמה. ה-CX5 ברמת האיבזור הגבוהה מגיעה עם כל המערכות הבטיחותיות הדרושות, המובילאיי נדחף כי הוא משרת את האינטרסים של כולם (חוץ מאשר הצרכן).

ולא רק שזה מיותר, זה מפריע - למשל הזיהוי תמרורים הכפול (של המובילאיי ושל מאזדה עצמה) שבכל אחת מהמערכות מראה משהו אחר. אבסורד.

עריכה אחרונה על ידי Mr_Shankly

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם (נערך)

עכשו בדקתי, אין זיהוי תמרורי מהירות.

אולי אני טועה?

עריכה אחרונה על ידי MikMan

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
בוולוו כל הרכבים מגיעים עם מערכת בקרת סטייה מנתיב, התראת התנגשות, בלימה אוטונומית במהירות עירונית וזיהוי הולכי רגל מקוריים.

דבר אחד לא מובן לי- דאצ׳ה טוענים שמתקינים מובילאיי, אבל רמת האבזור הבטיחותי שלהם בפרסומות נשארת 0. למה?

כנראה כי אין להם 6 כריות אוויר. רכב עם פחות מ-6 כריות מקבל אוטומטית 0.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
עכשו בדקתי, אין זיהוי תמרורי מהירות.

אולי אני טועה?

יש, אני נהגתי (עם פבל) על CX-5 עם מובילאיי בנוסף לזיהוי תמרורי מהירות המקורי.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אין חובה להתקין את זה בדגמים האלה.

היבואן החליט להתקין בכל מקרה.

אישית, הצבעתי ברגליים וויתרתי על דגמי מאזדה לגמרי בגלל זה. (ספציפית ה CX5 קרצה לי מאוד).

פורסם

ממה שהבנתי במאזדה, הסיבה היחידה היא מכיוון שזה מעלה את ציון הרכב מ-5 ל-6, נטו לטוהת הטבת מס.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם ה-CX5 היתה מגיעה עם כל המערכות המקוריות איתן היא נמכרת בחו"ל - היא היתה גבוה בסדר העדיפויות שלי. דלק הפכה אותה ללא רלוונטית עבורי

פורסם
דאצ'יה יתקינו מובאון לפי מה שקראתי.

כבר ראיתי על הכביש קליאו וקפצ׳ור חדשות שגם באות עם התקנה של מובאון.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...