Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביררנו שוב מול צ'מפיון, והתגלה קצר בתקשורת. שוב צדקתם, הגולף מגיעה עם מערכת בלימת חירום מקורית ומערכת מובילאיי.

תודה על העירנות ועל הסבת תשומת הלב לנושא.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ונגיד שוב - קיבלנו את המידע ישירות ממחלקת הדוברות של לובינסקי כך שאין לנו סיבה לפקפק באמינותו.

חלילה.

בכל מקרה, דברתי עם סוכן מכירות של סיטרואן באחד הסניפים לצורך תיאום נסיעת מבחן ב- C3 ועל הדרך שאלתי בנושא ולטענתו, מותקן מובילאיי ולא ידוע לו על עדכון במערכות הבטיחות המקוריות.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

קח את מה שאני כותב עם קורטוב מלח, כי לא מתפקידי לחשוד בכשרים, אבל קיימת האפשרות שסוכן המכירות רוצה שתקנה את הרכב היום ולא תמתין עד שיגיעו המערכות המקוריות, מה שעשוי לגרום לכך שעד שהרכב יגיע, תשנה את דעתך ותקנה רכב אחר.

פבל.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

^ תודה על ההמלצה, המחשבה עברה לי בראש.

יחד עם זאת, חשבתי לתומי שאולי נפלה טעות בדיווח של הדוברות, בדומה לגולף.

תודה!

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

ביררנו שוב, ומסתבר שהמידע שקיבלנו בפעם הקודמת היה לא מדויק. ה-C1 אכן תקבל מערכת מובילאיי שתעבוד לצד מערכת בלימת חירום אוטונומית.

מה שרשמתם לגבי C1 נכון גם לגבי 108? או שהמ108 תימכר ללא מובילאיי?

פורסם
עצוב ומצחיק באיזה מצב נמצא שוק הרכב בארץ,פשוט אין מילים לתאר.חבל.

המצב טוב. תראו כמה מכוניות חדשות הגיעו ב-2017 עם מערכות בטיחות מקוריות. אז כן, עדיין יש פערים, אבל זה הולך להצטמצם ב-2018. אז למזראטי אין מערכות בטיחות מקוריות ובגלל זה בהתאם לחוק הוא יצוייד במובילאיי. אפשר לחשוב.

פורסם
המצב טוב. תראו כמה מכוניות חדשות הגיעו ב-2017 עם מערכות בטיחות מקוריות. אז כן, עדיין יש פערים, אבל זה הולך להצטמצם ב-2018. אז למזראטי אין מערכות בטיחות מקוריות ובגלל זה בהתאם לחוק הוא יצוייד במובילאיי. אפשר לחשוב.

זה לא רק מה הגיע ומה לא,אלא איך שזה נראה,או כלום,או חלק מקורי/מסורס עם התקנה מקומית,רכבי על עם מובילאיי,זה פשוט מצחיק.

פורסם

מי אשם שמזראטי לא מציעים את הרכב עם מערכות בטיחות מקוריות? מובילאיי? מדינת ישראל?

אותי יותר מפתיע שבחלק מהדגמים שכבר יש להם מערכת בטיחות מקורית, בוחרים להתקין גם מובילאיי.

פורסם

אכן אין טעם להאשים את יבואן מזראטי על התקנת מובלאיי מקומי ברכב כי פשוט אין ליצרן כעת מערכת אחרת, אבל דעתי שהתקנה החדשה הולכת להקפיץ משמעותית מאוד את רמת הבטיחות של רכבים בישראל תוך זמן קצר מאוד, אחרת ליבואנים היה זמן בשפע ושיקולים כלכליים, כעת כל יבואן רק רוצה להתגאות שאצלו הכל מגיע מקורי והרווח של כולנו.

למעשה מדינת ישראל הולכת להיות ב2018 חוד החנית בעולם כולו ברכבים מאובזרים בבטיחות.

זה עוד יחוקה על ידי רגולטורים אחרים בעולם.

פורסם
מי אשם שמזראטי לא מציעים את הרכב עם מערכות בטיחות מקוריות? מובילאיי? מדינת ישראל?

אותי יותר מפתיע שבחלק מהדגמים שכבר יש להם מערכת בטיחות מקורית, בוחרים להתקין גם מובילאיי.

אתה לא מבין את הכוונה שלי,לא האשמתי אף יצרן/יבואן,אם ליצרן אין אז הכל בסדר,אין זה אין,אבל אם יש,או שהיבואן בוחר לסרס חלקית ולהתקין מערכת מקומית זה מסריח.

פורסם

אם ליצרן אין, אבל יש מובילאיי שתורם במשהו, אז עדיף מכלום. כשיש ועדיין בוחרים להתקין מובילאיי, זה כבר מוזר.

פורסם
אם ליצרן אין, אבל יש מובילאיי שתורם במשהו, אז עדיף מכלום. כשיש ועדיין בוחרים להתקין מובילאיי, זה כבר מוזר.

אייווה,בדיוק מה שאני אומר (למרות שאישית הייתי מעדיף כלום מהתקנה מקומית :wink:).

פורסם

זה לא מוזר כי היבואן עושה שיקולים מאוד קרים של עלות/תועלת.

אם התקנה של מובילאיי יוצא לו יותר זול מייבוא של רכבים עם מערכות בטיחות מקוריות, הוא יתקין מובילאיי.

טוב היה עושה המחוקק אם היה מפריד בין מערכות התראה שרק מצפצפות לבין מערכות אקטיביות שגם פועלות במקום הנהג כמו במערכות מקוריות, כי הרי ברור לכולנו מה עדיף.

למשל היה נותן הטבה גדולה יותר למערכות המקוריות על מנת לעודד יבואנים לייבא רכבים עם המערכות האלה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...