Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש את הבעיה שלא הזכירו: בואגית מתיישנת צניחת הריפוד בגג. לא יודע אם זה קשור לפלסטיקים. שילוב של קיץ חם ודבק חלש .רפדים מכירים את זה כבר בעל פה עוד לפני שהספקת להגיד בטלפון איזה רכב יש לך.

זה קורה ב50 אחוז מהרכבים של שנות האלפיים. גם בטייפ אר 2008 של חבר נשר הגג. גם בבימרית של חבר.

זה כבר לא נחלת הוואג.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה קונצרן פח אין מה להגיד. תראו... אני נהנה מהאיביזה שלי כל שניה ובינתיים כמעט שנתיים טפו טפו ללא תקלות. אבל אני נוסע 10K בשנה אז אין לי ממש אינדיקציה ואני גם לא יודע להגיד מתי תבוא התקלה...

אבל הנה... בקבוצת סיאט בפייסבוק, איביזה 2017 עם בעיות גיר. זה לא נגמר.

חומרים מתפרקים באאודי... עאלק מותג פרימיום.

באמת יש להם מזל שיש פאנאטיים של המותג המפגר הזה. לי אישית אין מושג למה בזמנו המליצו לי פה בפורום על סיאט (כמובן שאשמתי, לא חקרתי מספיק). אמנם עוד לא הייתה את ה 208 וה C3 במשחק... אבל עדיין... הבעיות גיר האלו... זו פשוט הזיה אחת גדולה. כנראה שזו הוואג האחרונה שלי לצערי.

פורסם

סיםור מוכר בהחלט, היה לי את אותה בעיה של רעשי חקירות פלסטקיות כאלה כל פעם שעוברים על פס האטה או כביש משובש.

סופרב L&K 2016 מנוע 2.0 זה בהחלט מציק במקרים מסוימים אבל ממש לא סיפור גדול בטח ובטח כאשר יש מוזיקה או שמנהלים שיחה זה ממש לא מורגש.

לגבי היבואן, 3 רכבים של ואג במהלך 4 שנים, והאחרונה הסופרב נמכרה אחרי שנה בלבד בעיקר בגלל היבואן.

אני החלטתי שאני לא מפרנס יותר את היבואן הזה עד שמשהו שם לא משתנה.

לא משנה עד כמה מוצלח הרכב אני עם צ'מפיון סיימתי.

2017 Type R

פורסם

תוכל להרחיב מה קרה עם הסופרב?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

פשוט כואב על הקונצרן הזה - קונצרן שיודע להציג מכוניות שנוסעות בצורה מרהיבה אבל מפיל את כל זה לטמיון בגלל מספר רכיבים מקוללים אך משמעותיים ברכב.

כולי תקווה שבעתיד יחזרו לגישה של ליצור רכבים שטובים גם שנים לאחר יום קנייתן. נכון להיום לא הייתי מעז להחזיק כזו בבעלות פרטית.

פורסם

כבר לפני יותר מ 20 שנה שהיתה לי VR6 זה היה דראק של אוטו, היהודים פשוט עם של מזוכיסטים. מאז נוהג ביפנית... אפס תקלות.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
כבר לפני יותר מ 20 שנה שהיתה לי VR6 זה היה דראק של אוטו, היהודים פשוט עם של מזוכיסטים. מאז נוהג ביפנית... אפס תקלות.

Sent from my E6853 using Tapatalk

יצא לי לראות לא פעם צניחת ריפוד גג גם בקורולה.

יש לעבור לקוריאניות.

עריכה: אה רגע, ביונדאי של ההורים (שהחזירה נשמתה לבורא מאז) נהרסו הגומיות של אטימת חלונות מעצם העובדה שהחלון התחכך בהם.

אמריקאיות?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

היו לי ZX 94, קסנטיה 97, דייהו נובירה 00, לנסר 07, פוקוס 05, מונדאו 07, יש עכשיו קורולה 13 ופריוס 11.

באף אחת מהן, ולרובן היו בעיות (חוץ מהקורולה והפריוס בינתיים), לא צנח הגג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סקודה יטי...אוהב את הגובה של הרכב מהכביש, הכניסה ויציאה הנוחה.

ח-ר-א של רכב, שונא את הרכב הזה.

לצערי אין לי אפשרות להחליף אותו ולכן נשאר איתו.

אני בן אדם חולה הגה, אני מאמין שלרכבים יש נשמה והם מדברים ואם תיתייחס אליהם בהתאם, הם יחזירו בהתאם.

אבל הסקודה יטי..פשוט לא מצליח להתחבר בשום צורה.

שונא את הרכב הזה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם (נערך)

האמת, הגג הצונח זו הבעיה הכי קטנה של ואגית מזדקנת. חבל להטפל לזה . רק ₪1000 והגג מסודר פיקס. לא הייתי צריך להזכיר את זה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לגבי היבואן, 3 רכבים של ואג במהלך 4 שנים, והאחרונה הסופרב נמכרה אחרי שנה בלבד בעיקר בגלל היבואן.

אני החלטתי שאני לא מפרנס יותר את היבואן הזה עד שמשהו שם לא משתנה.

לא משנה עד כמה מוצלח הרכב אני עם צ'מפיון סיימתי.

מתחבר מאוד לפסקה הזו, כי ברמת המשפחה היינו משך כמה שנים מנאמני המותג וגם אנחנו מאסנו וזנחנו.

ויובהר, ידוע שתודעת השירות בארץ לא טובה באופן כללי, גם אני לא חושב שאצל יבואנים אחרים בהכרח מדהים. אני גם חייב לציין שגם בצ׳מפיון קיבלתי מפעם לפעם שירות טוב, ואומנם מזכיין- מוסך משארקה. ובכל זאת, הרמה השירותית הייתה נמוכה מידי אז הלכנו למקומות אחרים.

לגבי ואג, זה באמת מבאס, כי אם היבואן היה סבבה והתקלות הסידרתייות היו מקבלות מענה ראוי, יש להם רכבים שכשהם עובדים מציעים רמה גבוהה. לבן משפחה יש סופרב והרכב מאוד מרשים (אבל מפחיד באותה מידה מבחינת תקלות ופתרונן).

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
סקודה יטי...אוהב את הגובה של הרכב מהכביש, הכניסה ויציאה הנוחה.

ח-ר-א של רכב, שונא את הרכב הזה.

לצערי אין לי אפשרות להחליף אותו ולכן נשאר איתו.

אני בן אדם חולה הגה, אני מאמין שלרכבים יש נשמה והם מדברים ואם תיתייחס אליהם בהתאם, הם יחזירו בהתאם.

אבל הסקודה יטי..פשוט לא מצליח להתחבר בשום צורה.

שונא את הרכב הזה.

כתבת ח-ר-א של רכב אבל לא הסברת שום דבר מעבר לכך? מה חרא ברכב?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
זה קורה ב50 אחוז מהרכבים של שנות האלפיים. גם בטייפ אר 2008 של חבר נשר הגג. גם בבימרית של חבר.

זה כבר לא נחלת הוואג.

גם בקורולה runx מ2003 זה קרה

פורסם
כתבת ח-ר-א של רכב אבל לא הסברת שום דבר מעבר לכך? מה חרא ברכב?

א. כאשר הטורבו לא עובד, קשה מאוד להזיז את הרכב, למשל בעליה על מדרכה.

ב. צריכת דלק של 1:10-11, ציפיתי ליותר.

ג. יבואן שמוכר רכב בלי רמקולים מאחורה.

ד. רעשים של הגומיות בדלתות, מטריף אותי.

ה. חלפים יקרים.

ו. טרם הצלחתי למצוא זווית ישיבה\הגה נוחה.

והכי חשוב, הרכב הזה לא מדבר אלי.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

סעיפים א',ג' ו-ו' הם כאלו שיכולת לגלות בקלות לפני שרכשת את הרכב, לפני שאני קונה רכב אני חושב הרבה מאוד על הדברים האלה - זה חשוב,מוציאים פה יותר מידיי כסף בשביל אימפולסיביות, בטח כחובב רכב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...