Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 205 FOREVER 1600 אוטומט,כדאי לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

האם כדאי לקנות את האוטו הנ"ל? האם יש בו הרבה תקלות? הרכב עבר 160000אלף והוא שנת 96

והאם מישהו יודע מה המחירון של האוטו הזה כי בלוי יצחק לא מצאתי את הדגם הנ"ל!

תודה מראש לכל העונים!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

א. תראה, בגדול אם אתה חייב אוטומטי זה אופציה, אפילו שאם אני לא טועה מדובר בגיר מיושן מעט.

אופציות נוספות (ועדיפות לטעמי) הן היפניות אשר משלבות ביעילות גיר אוטומטי עם מנועים קטנים (לעומת האירופאיות הישנות שבד"כ הגיר מסרס את המנוע). אם לא חייב אוטומטי אז הייתי מחפש 205 רגילה.

בכלליות, ה- 205 הרגילה דיי אמינה ויש לה המון חלפי חילוף. אני לא יודע בנוגע לדגם הספציפי הזה.

א. את מחיר הרכב תמצא כך: תיקח שנה שבה יש גם 205 רגילה (כדאי לך להסתמך על ה-1.4 GR) וגם 1.6 אוטומט (אני חושב שב-94' יש את שתיהן). תמצא מהו ההפרש באחוזים. אח"כ תוסיף את האחוז הנ"ל למחירון הFOREVER ב-96' ותמצא מה המחירון המשוער של הרכב.

פורסם

ה 205 האוטומטית,למרות היותה בת למשפחת פיג'ו,שונה לחלוטין מה 106 האוטומטית.מנועה הוא ה XU ששימש גם את ה BX,405,309 ועוד.הוא שונה לחלוטין ממנוע ה TU של ה 106.הגיר האוטומטי שלה הוא מתוצרת ZF הגרמנית בעל 4 הילוכים(ל 106 יש רק 3 הילוכים).סימן ההכר החיצוני הוא מכסה מנוע שונה,בעל תפיחה במרכזו.ה 205 האוטומטית צויידה גם במזגן מקורי מעולה,שכושר הקירור שלו עולה על זה שבאלכס שהורכב בארץ ברוב ה 1.4 מהשנים המאוחרות.לקראת סוף המכירות של הדגם הוא הוצע גם עם הגה כוח.סה"כ הביצועים שלה טובים למדי,ומבחינת התנהגות ונוחות היא נמצאת בליגה אחרת משל היפניות.בדוק בקפידה את בלוק המנוע,נקודת תורפה ידועה במנועים אלו,ואת פמצבו של הגיר האוטומטי שנוטה לשבוק ללא התרעה מוקדמת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בהמשך לתשובתו של רז - אומנם ההספק נמוך משל ה-GTI אולם מדובר באותו בלוק מנוע.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה די היסטרית

בתור בעלים של הרכב הנ"ל.

מה צריך לעשות כדי להמיר לידנית אם אפשר בכלל וכמה צריך לעלות, (אני חושב אני אחכה עם הפרויקט הנ" לליום שבו לא עלי האוטומט ילך, בנתיים החוץ מלשתות דלק ולסרס את המנוע הוא לא עושה אף בעיות ומעביר כמו שצריך).

• תוכן חדש...