Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אתחיל בהקדמה קצרה,

אני ושותף נוסף, שנינו בוגרי הפקולטה להנדסת חשמל בטכניון ושנינו עובדים בחברת הייטק גדולה, פיתחנו בשנה האחרונה מערכת מסחר אוטומטית המתמחה במניות, אופציות (על מניות ומדדים) וחוזים עתידיים, כלומר המסחר הוא אוטומטי לחלוטין, ומתבסס על אלגוריתמים כאלו ואחרים (שאין זה המקום לפרט עליהם).

כמובן שהמערכת נבדקה ולאחרונה, לאחר שהשגנו תשואות מרשימות בחשבונות דמו, שנינו השקענו סכום לא פעוט מכספנו הפרטי.

עכשיו, למרות שאכן התשואות מרשימות (הלוואי וקרן הפנסיה שלי תעשה רק רבע מזה) יקח זמן רב עד שנוכל להרשות לעצמנו להתקיים אך ורק ממסחר ולכן החלטנו לחפש משקיעים על מנת שנוכל להתקדם לשלב הבא - חברת אלגו-טרייד.

הבעייה היא שאין לנו מושג איך מחפשים, איפה, היכן ולמי ניתן להציג את הרעיון והתוצאות, האם יש פורומים יעודיים לכך, או כל דבר אחר שדרכו נוכל ליצור קשר עם אנשים שמעוניינים לשמוע ולהשקיע בתחום.

אם יש כאן מישהו שכבר עבר תהליך דומה אשמח אם יוכל לשתף , כל דרך ורעיון יתקבלו בשמחה.

בברכה,

עמנואל.

פורסם

כמה זמן הכסף שלכם מושקע בשוק? (לא בדמו, כמובן)

תוצאות דמו הן נחמדות אבל לא ישפיעו על משקיעים רציונלים.

בכל מקרה, אשמח לשמוע פרטים.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

לא כ"כ ברורה לי השאלה

אבל מי שמחפש משקיע בחברת הזנק פונה לאנג'לים או קרנות הון/סיכון [VC'S]

כמובן שבשלבים הראשונים מנסים לגייס ממשפחה וחברים [F&F], ויש כאלה שמוסיפים F נוספת לטפשים

אם אתה לא מחפש משקיע בחברה עצמה [בטכנולוגיה / שיווק / רגולציה...] אלא סתם מישהו שישכיב דרכך כסף בשוק ההון, אין לי מושג מי הכתובת.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תשאיר את האלגוריתם אצלך ותן לו לעבוד בשבילך ולחברים קרובים.

אני לא הייתי מוציא אותו לרבים שכן אז אתה מאבד מהייחודיות של האלגוריתם והיתרון היחסי שלך נמחק תמורת השקעה של אנג'לים או VC כי הם ירצו אותו בשורה התחתונה לעצמם.

שאלו פה יפה :

האם הכת את המדד לאורך זמן ?

האם בשוק יורד אתה באמת מצליח להפסיד פחות מכולם ?

האם בדקת אותו על שוק אמיתי ?

אלו היום הכמה סנטים שלי .

עכשיו תביא ת'מרשם ;)

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

עלה לי רעיון למשהו יותר פשוט, משהו שגם בעוונותיי ניסיתי להשתמש בו בעבר.

https://trade.collective2.com

במערכת הזו, אתה מנהל תיק מסויים ואנשים מתחברים לתיק שלך והפעולות שלהם נעשות באופן אוטומטי. (זה בעצם מעתיק את הפעולות של התיק שלך 1:1 למי שבוחר לעשות מינוי לתיק שלך).

אתה בעצם לא מנהל כסף של אף אחד, אתה בסה"כ משווק ומציע את שירות "האיתותים" שלך.

השאלה, אם המערכת שלך תוכל להתממשק אם המערכת שלהם. (זה גם לא זול במיוחד...)

נ.ב.

יש כל מיני קבוצות שעוסקות בזה בפייסבוק, אולי שווה לך לבדוק:

https://www.facebook.com/search/top/?q=%D7%90%D7%9C%D7%92%D7%95%20%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%A0%D7%92

פורסם

עוד אפשרות במקום לגייס משקיעים, תגייס לקוחות.

תפתח חברה שבה אנשים משקיעים את כספם לטווח קצר (שנה +-), סוג של הלוואה. אתה משלם להם ריבית יפה של 10% (בהנחה ואתם עושים הרבה יותר מזה), והלקוח מקבל השקעה סולידית עם רווח נאה.

כפי שציינו, תתחילו קודם מכסף (אמיתי) שלכם, הורים משפחה קרובה.

ככל הנראה תצטרכו יעוץ משפטי ופיננסי איך תוכלו להבטיח את ההלוואה כנגד נכס/ לפתוח חשבון נאמנות. במצב כזה לקוחות יהיו יותר בטוחים להפקיד את כספם אצלכם.

פורסם

לפני שאתה רץ לגייס משקיעים או לקוחות, אם עוד לא פנית לעו"ד, תקרא על אמיר ברמלי.

אני לא מזלזל ח"ח, אבל נשאלה כבר השאלה מה יקרה בשוק יורד. זה חוכמה פחות גדולה להרוויח בשוק עולה, וקצת יותר בעיה בשוק יורד. בטח ובטח אם אתה משקיע כסף של מישהו אחר.

למיטב הבנתי (הדי צנועה), מערכות אלגו-טריידינג לא מחזיקות נכסים לזמן ארוך, הן מנצלות תמחור מאוד נקודתי וקונות ומוכרות בהיקפים גבוהים (HFT). זה מצריך גישה מהירה למערכת המסחר וכמובן הבנה טכנית טובה מאוד של תהליך המסחר עצמו, וגם יכולת לבצע המון פעולות בעמלות מינימליות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בתור אחד שבחן לא מעט מע כאלו אני יכול להגיד לך שהדרך להשגת משקיע חיצוני ארוכה. הדמו כבודו במקומו מונח. אבל הטרק רקורד עם הכסף החי הוא מה שחשוב, בדכ אני לא מסתכל על מערכות שעובדות פחות משנה וחצי-שנתיים על כסף אמיתי. מנסה להבין את הרציונל של האלגוריתם, בודק סטיות, תנודות קיצוניות, תשואה על ההון, עמלות ועוד הרבה פרמטרים.

מניח שאלגו שלכם לא נבנה על HFT החסמים שם עצומים ומי שלא נמצא שם כבר כנראה לא יהיה שם כבר.

אל תגייס לקוחות- אתה רוצה לישון טוב בלילה

אל תבטיח ריבית זה מתכון לבעיות ונראה רע בקרב משקיעים רציניים

תנסה להגיע לאנשי שוק ההון, לא למשקיעים מתחומים אחרים, הם גם יתנו לכם נק שלא ראיתם/לא מכירים.

יש לך עוד שאלות אתה מוזמן פה או בפרטי.

בהצלחה

• תוכן חדש...