Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מסוזוקי טרייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כמה שאלות,

1. היום ראיתי רכב בסוזוקי טרייד ברשל"צ ועניין אותי אם יש פה מישהו שיכול להעיד על האמינות של המקום או של יבואן סוזוקי בכלליות בהקשר של רכבי יד שנייה.

2. הרכב הוא מפרטי ולכן ישנה בדיקת מכון מלפני כשבועיים שנעשתה לקראת המכירה לטרייד אין. למרות זאת אני חושב לא לוותר על בדיקת הרכב מטעמי, מתלבט אולי ללכת למוסך במקום למכון מתוך מחשבה שגם אם המכון שעשה את הבדיקה הקודמת עושה קומבינה, הוא כנראה לא שיחק אם ענייני שילדה שזו אם אני מבין הסיבה העיקרית ללכת דווקא למכון. א. הייתי שמח לשמוע אם יש פה דעות לגבי ההתנהלות הכי נכונה מול מקום כזה שהוא כביכול אמור להיות אמין וב. אם למישהו יש המלצה על מוסך שאפשר לעשות אצלו בדיקה באיזור רשל"צ (לא בטוח בכלל שיש טעם לקחת למוסך מורשה בהתחשב בזה שהרכב הוא מטרייד אין של היבואן)

תודה לעונים.

פורסם

אני הייתי שם כמה פעמים במהלך החודש האחרון.

ראיתי שיש הבדלים בין הנתונים שהם ציינו על רכב שהתעניינתי לבין הנתונים שקיבלתי מהמוסך. שטיפל באוטו.

בגלל זה לא המשכתי את ההתקשרות מולם .

פורסם

הבדלים בנתונים משמעותיים?

האם המקום שייך למכשירי תנועה או שזה סניף של טריידמוביל (שהיו הטרייד של סוזוקי עד לא מזמן).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

היו הבדלים משמעותיים : מס ק״מ , החלפת גיר , טענה על נהג יחיד כאשר נמצאו 3 נהגים.

תעשה לבד את השיקולים.

עוד פעם , יכול להיות מקרה יחיד אבל צריך לבדוק טוב טוב לפני סגירה.

תקח ספר טיפולים , תתקשר למוסך ....

פורסם

מה הכוונה למספר קילומטרז' לא נכון? אמרו לך x וגילית x+?

וכן, כמו כל מגרש סחר ברכבים, צריך להיות זהירים מאוד ולבדוק את הרכב ואת פרטיו לעומק.

היום corolla cross 2022

פורסם

אין דבר כזה סוחר שאפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות.

למרות שכולם היו רוצים שיחזרו דווקא אליהם ואמור להיות להם, על הנייר, אינטרס להיות אמינים וטובים ושקופים - רובם המוחלט יהיה נכלולי, יסתיר פרטים, יסבן, יחליק וכך הלאה.

הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה להתייחס גם לטרייד אין מלוקק באותו יחס שהיית נותן לסוחר מדרכה שקנה את הרכב מהוצאה לפועל. גם זה וגם זה לא באמת יודעים כלום על הרכב.

תעבוד לפי המדריך לרכישת רכב שיש כאן בפורום, תעשה בדיקות מעמיקות ורק אחרי שתעמיק ידע על הרכב שאתה רוצה - תרכוש אותו.

פורסם
היו הבדלים משמעותיים : מס ק״מ , החלפת גיר , טענה על נהג יחיד כאשר נמצאו 3 נהגים.

תעשה לבד את השיקולים.

עוד פעם , יכול להיות מקרה יחיד אבל צריך לבדוק טוב טוב לפני סגירה.

תקח ספר טיפולים , תתקשר למוסך ....

אני מסכים אמנם שכולם סוחרים אבל הייתי מצפה שהטרייד אין מטעם היבואן ירצה לשמור על השם שלו כאמין ובנוסף תהיה לו נגישות דווקא לרכבים הלא בעיתיים, כאמור לא מדובר על מגרש חיצוני אלא על מגרש ישיר של היבואן. מפתיע אותי מה שאתה אומר על ההבדלים ורק גורם לי לרצות להתרחק מהמקומות האלו לא משנה מה.

בנוסף גיליתי שבאותה עיר יש את הטרייד אין של היבואן אבל גם משווקים מורשים של מכוניות חדשות של סוזוקי שגם סוחרים במכוניות יד שנייה ואליהם בכלל אי אפשר לדעת איך להתייחס.

פורסם

מה הרכב שאתה מחפש?

לי יש ניסיון של שנים עם סוכנות סוזוקי ביפו.

נסה שם, יש להם גם משומשות.

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...