Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד המהירות של WAZE עוצר ב-236 קמ"ש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהניסיון שלי בתכנות, מאוד נפוץ הקטע הזה של הנפצת ״מספר פלא״

במחשבה ש״מי ייסע במהירות הזאת בכלל״ (או במילים אחרות, ״עזוב אותנו ממקרי קצה מופרכים״).

אותו ״מספר פלא״ יהיה נכון בהקשר מסוים ויתאים ל-99 אחוז מהמקרים

(או: יסתיר את הטעות בהנחת היסוד ב-99 אחוז מהמקרים)

אבל אין כמו היצירתיות של משתמשים אמיתיים בעולם אמיתי כדי לערער את כל ההנחות השכלתניות או המקריות

שבוצעו אי-שם בתחילת ימי הפיתוח, עוד לפני שהיה מוצר. :-D

אני בטוח שלמספר הקסם יש הסבר פשוט ו/או מגוחך, אבל רק מי שנגע בקוד יוכל לספר לנו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת שהשרשור הזה סיקרן אותי ויצאתי לבדוק את הסיפור.

כמובן שבכביש בחוף הריק והשעה 01 לפנות בוקר אז הכביש ריק ואני לא מסכן אף אחד.

בקיצור המסקנות ברורות: מאזדה 3 לא עוברת 130 קמ"ש.

חג שמח.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
האמת שהשרשור הזה סיקרן אותי ויצאתי לבדוק את הסיפור.

כמובן שבכביש בחוף הריק והשעה 01 לפנות בוקר אז הכביש ריק ואני לא מסכן אף אחד.

בקיצור המסקנות ברורות: מאזדה 3 לא עוברת 130 קמ"ש.

חג שמח.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

כנראה שיש לך את הגרסה של פשוטי העם עם המנוע 1500. אם הייתה לך את הגרסה של הביוקר, היית מגיע לפחות לפחות ל140 קמ"ש.

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB

פורסם

מייק צודק, גם גרסת העל של המאזדה 3 - הספיריט הרוחנית שירדה בסערה מהשמיים על 150 כוחות חמור, לא הצליחה לעבור את ה200 על אף נסיון ארוך ואף ירידה קלה.

בקיצור - מי שמעוניין לעשות בדיקות QA לוייז מאזדה זה לא בשבילו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתה צריך לקנות את גרסאת "וויז ברימיום" בתופסת של כ3.99 ש"ח. ואז תפתח לך האופציה להצגת מהירות 236+ קמ"ש.

אני רכשתי ולא מצטער לרגע. משייט לי בכיף על 300-400 קמ"ש ללא שום בעיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...