Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד המהירות של WAZE עוצר ב-236 קמ"ש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זלזול מיותר? נראה לי שהדבר האחרון שהייתי עושה ב-236 קמ"ש זה להסתכל על הוויז.
חשבת על האפשרות הבידיונית לגמרי שהנוסע שליד הנהג היה עם הוייז פתוח?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חשבת על האפשרות הבידיונית לגמרי שהנוסע שליד הנהג היה עם הוייז פתוח?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

לא סביר, בדיוני מדי.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

האפליקציה שהזכרתי מראה גובה מהירות וכיוון גם בשיוט. כמובן שיש מגבלות של דיוק אבל זה מספק את הנוסע שליד החלון.

בהמראה ונחיתה בדרך כלל אוסרים על הפעלת הטלפון, גם במצב טיסה. יש איזה חברות חריגות, ויש גם האוסרות שימוש כלשהו בטלפון מרגע סגירת הדלתות.

עוד אפליקצית GPS חביבה בטיסה היא HereWeGo, ברזולוציה נמוכה מאד יש מפת כל העולם, וממילא צריך להקטין את התצוגה כיון שבהגדלה סמן המקום בורח כל הזמן מהשדה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כנראה 8 ביט שגזלו מתוכם 19 קמ"ש לטובת הרברס. אני ממתין לנהג התורן שיבחן את התאוריה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

בדקתי את הרוורס... אין להם :cry:

הוא פשוט הופך את כל המפה ומראה לי מהירות קדימה

אולי ה 19 זה כיוון הנסיעה ברזולוציה של 20 מעלות (צריך רק 18 ולא 198) .. אבל גם זה לא סביר

עריכה אחרונה על ידי korola
פורסם
כנראה 8 ביט שגזלו מתוכם 19 קמ"ש לטובת הרברס. אני ממתין לנהג התורן שיבחן את התאוריה.

אין לך דרך ריאלית לדעת אם נהג עושה רוורס (הכיוון של המצפן לא מדוייק ולכן לא מסתמכים עליו)

פורסם

לא יודע אם לבכות או לצחוק.. אבל היום בדיוק נתפס נהג אחרי שלילה בכביש 6 על 250 קמ"ש..

כנראה שבדק את מקס' מד המהירות בוויז במיוחד שנהג בלי להחזיק את ההגה.

תת היגוי - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב.
היגוי יתר - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב.
כוחות סוס - באיזו מהירות פגעת בקיר.
מומנט - לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
בטח זו הקורולה של אושריקו בנסיעת מבחן.

בטח ניסה לבדוק אם זה מגיע למהירות קוסמית שניה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא יודע אם השאלה רצינית.

אבל רוב המכוניות ה"חזקות" מוגבלות ל250 קמ"ש. וכנראה ש250 קמ"ש זה במחוג. ובמציאות זה 236 קמ"ש. כך שלא הוייז תקוע אלא המחשב של האוטו מגביל את המהירות.

פורסם (נערך)

ממש לא רוב המכוניות מוגבלות ל-250 קמ"ש. בנוסף, ההגבלה היא לא במחוג אלא בפועל, כאשר במד המהירות תראה יותר.

אני חייב לתהות לגבי כל התוהים בנוגע לרצינות השאלה של פותח השרשור: למה נראה לכם שזו הטרלה?

אני ממש לא מבין את הצדקנות המזוייפת של חלק מהמגיבים, מדובר על מהירויות חוקיות בכבישים המדוברים (ואם לניידות תנועה לא הייתה בעיה איתה אז מי אתם?).

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...